9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σεβίλλη - Τσέλσι

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 157,249 21.9%
X
€ 147,916 20.6%
2
€ 411,763 57.4%
Over
€ 25,765 33.5%
Under
€ 51,082 66.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

220 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio R. Sanchez Pizjuan
  • Χωρητικότητα: 45500
Με αλλαγές για την πρωτιά

Με αλλαγές για την πρωτιά

Σεβίλλη και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» σε παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση. Ροτέισον προανήγγειλε ο Λάμπαρντ, άγνωστο αν θα ξεκουράσει παίκτες ο Λοπετέγκι εν όψει Ρεάλ.

* Κεκλεισμένων των θυρών. Και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στους «16».

ΣΕΒΙΛΛΗ

Με γκολ στο 90+5’ κέρδισε με 2-1 την Κράσνονταρ στην Ρωσία και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16». Μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 4’ με μακρινό σουτ του Ράκιτιτς, ενώ είχε σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Δεν έλειψαν πάντως τα προβλήματα στην άμυνα και γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις (η μία στο δοκάρι) από την ισοφάριση. Τελικά δέχτηκε το 1-1 στο 56’, στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός αλλά στο 90+5’ ο Μουνίρ πέτυχε το νικητήριο γκολ. Θα μπορούσε πάντως να ισοφαρίσει στο αμέσως επόμενο λεπτό αλλά οι αμυντικοί της έκαναν σωτήριο μπλοκ εντός περιοχής.

Τρίτη διαδοχική νίκη στον όμιλο που της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Το σημερινό με την Τσέλσι έχει χαρακτήρα τελικού για την πρωτιά.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Ουέσκα. Δεν απειλήθηκε από την αντίπαλο της, αλλά και η ίδια δεν έδειξε διάθεση να φορτσάρει. Έγινε απειλητικό μόνο στο τελευταίο 25λεπτο και πήρε τη νίκη με τον Ελ Νεσίρι (83’) ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή. Τρίτη διαδοχική νίκη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση και στο -1 από την 4η Ρεάλ με παιχνίδι λιγότερο. Το Σάββατο μάλιστα υποδέχεται τη «βασίλισσα» στην Ανδαλουσία.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Λοπετέγκι δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη και συναρπαστική πρόκληση απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν την καλύτερη επίθεση στην Αγγγλία αυτή τη στιγμή και διαθέτουν σπουδαίους παίκτες. Είναι πραγματικό συναρπαστικό να παίξεις απέναντι τους και μας δίνει κίνητρο να παίξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι. Θα δούμε αν θα είμαστε σε θέση να σταματήσουμε όλες τις επιθέσεις της Τσέλσι. Ακόμα κι αν κερδίσουμε, δεν θα έχει κριθεί τίποτα καθώς έχουμε και ένα παιχνίδι με την Ρεν».

Αγωνιστικά Νέα: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού φορ Ντε Γιονγκ και του βασικού εξτρέμ Οκάμπος, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Παραμένουν εκτός λόγω κορωνοϊού ο βασικός γκολκίπερ Μπόνο (6/0) και ο συνήθως αναπληρωματικός επιθετικός Φερνάντεθ (5/0), ενώ σταθερά εκτός είναι ο αριστερός μπακ Εσκουδέρο (4/1), ο αριστερός μπακ-χαφ Ακούνια (7/0) και ο εξτρέμ Σούσο (5/0). Στον αντίποδα, εξέτισε κι επιστρέφει ο αναντικατάστατος δεξιός μπακ Νάβας (8/3 ασίστ).

ΤΣΕΛΣΙ

Με γκολ του Ζιρού στο 90+1’ κέρδισε με 2-1 την Ρεν στην Βρετάνη και «σφράγισε» την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε στο 22’ με τον Χάντσον-Οντόι κι είχε ορισμένες φάσεις για δεύτερο γκολ, στη συνέχεια όμως χαλάρωσε, έδωσε μέτρα και το πλήρωσε με την ισοφάριση στο 85’. Βγήκε ξανά μπροστά και πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Ζιρού στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων. Τρίτη διαδοχική νίκη στον όμιλο, στο σημερινό παίζει με την Σεβίλλη σε παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 με την Τότεναμ στην έδρα της. Παιχνίδι που πήγε στην τακτική και είχε ελάχιστες φάσεις. Και οι δύο ομάδες πάντως θα μπορούσαν να «κλέψουν» τη νίκη στις καθυστερήσεις μετά από λάθη στις άμυνες. Στο 3-3-0 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, βρίσκεται στην 3η θέση και στο -2 από Τότεναμ και Λίβερπουλ, που ισοβαθμούν στην κορυφή. Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την Λιντς στο Λονδίνο.

Εν όψει του σημερινού, ο Λάμπαρντ προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα: «Ναι, κοιτάμε να κάνουμε αλλαγές στην ενδεκάδα και αυτό θα το κάνω για διάφορους λόγους. Μερικοί παίκτες έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια και υπάρχει ένα γεμάτο πρόγραμμα το οποίο θα είναι ακόμα πιο βαρύ τις ερχόμενες εβδομάδες. Έχουμε παίκτες που χτυπάνε την πόρτα για να παίξουν. Δεν σκοπεύω να ρίξω το επίπεδο, όμως θα υπάρχουν ευκαιρίες γι’ αυτούς για να παίξουν. Έχουμε ήδη προκριθεί αλλά δεν θα πάρουμε το παιχνίδι στα χαλαρά».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα, κανονικά στην αποστολή και ο νεαρός μέσος Γκίλμουρ που προέρχονταν από τραυματισμό. Όπως προαναφέρθηκε, ο Λάμπαρντ δήλωσε πως θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την περασμένη αγωνιστική την πρόκριση στους «16» και το σημερινό θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά. Ο Λάμπαρντ αποκάλυψε πως θα ξεκουράσει παίκτες εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα, το ίδιο ενδέχεται να κάνει και ο Λοπετέγκι ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει απουσίες και αμφίβολους λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού. Παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού. Λογικά αμφότερες θα παίξουν πιο ανοιχτά, και το όβερ μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή σε τιμές κοντά στο διπλασιασμό.

FACTS

  • Η ομάδα Τσέλσι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Σεβίλλη νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Τσέλσι νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Τσέλσι νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  1 Τσέλσι 6 14 4 2 0 14:2
  2 Σεβίλλη 6 13 4 1 1 9:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
2/12/2020
Σεβίλλη
Τσέλσι
0 - 4
20/10/2020
Τσέλσι
Σεβίλλη
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες