Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσέλσι - Σεβίλλη

20/10/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 673
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1282 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σεβίλλη - Τσέλσι στις 2/12/2020

Προϊστορία

2/12/2020 ΣεβίλληΤσέλσι 0 - 4
20/10/2020 ΤσέλσιΣεβίλλη 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,764,477 81.6%
X
€ 140,835 6.5%
2
€ 257,135 11.9%
Over
€ 72,151 55.1%
Under
€ 58,691 44.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

314 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stamford Bridge
  • Χωρητικότητα: 41631
Μάχη κορυφής

Μάχη κορυφής

Η Τσέλσι που δίνει για δεύτερη σερί φορά το «παρών» στους ομίλους, υποδέχεται την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη, η οποία προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΤΣΕΛΣΙ

Γνώρισε άλλη μία βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, καθώς έφερε ισοπαλία 3-3 με την Σαουθάμπτον στο Λονδίνο. Μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε νωρίς με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Βέρνερ (15’, 28’), ωστόσο στη συνέχεια πλήρωσε τα πολλά προβλήματα στην άμυνα και ισοφαρίστηκε σε 2-2 (43’, 57’). Απάντησε άμεσα με τον Χάβερτς (59’) ωστόσο στη συνέχεια θέλησε απλώς να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ και το πλήρωσε στις καθυστερήσεις, δεχόμενη την ισοφάριση. «Δεν πρέπει να δίνουμε τέτοια γκολ. Κάνουμε ατομικά λάθη στα παιχνίδια και δίνουμε όλη την ώρα ευκαιρίες στις αντίπαλες ομάδες. Είναι κάτι που πρέπει να τα πάμε καλύτερα», δήλωσε ο Λάμπαρντ.

Μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού παρά το βατό πρόγραμμα έχει μόλις 2 νίκες σε 5 παιχνίδια (2-2-1) και υπάρχει έντονος προβληματισμός για το γεγονός ότι δε δείχνει καμία βελτίωση στο ανασταλτικό κομμάτι. Ενδεικτικό ότι σε δύο ματς φέτος σκόραρε τρία γκολ αλλά δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει νίκη. Δίνει για δεύτερη σερί φορά το «παρών» στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέρσι αποκλείστηκε εύκολα στους «16» από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Μπάγερν.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Λάμπαρντ δήλωσε: «Συγκέντρωση, εστίαση και πειθαρχία είναι ακόμα πιο σημαντικά απέναντι σε ομάδες όπως η Σεβίλλη. Μιλάω συνεχώς για την ανάγκη να δουλέψουμε και πως χρειάζεται χρόνο. Παίζουμε με νέους παίκτες και είναι κατανοητό να υπάρχουν στιγμές που δε γίνεται σωστή διαχείριση. Χρειάζεται χρόνο».

Αγωνιστικά Νέα: Δύσκολα θα επιστρέψει στο σημερινό ο βασικός γκολκίπερ Μεντί (1/0) αν και ανέβασε ρυθμούς στη χθεσινή προπόνηση. Μένει να φανεί αν ο Λάμπαρντ θα εμπιστευτεί ξανά τον Κέπα, που πραγματοποίησε ακόμα μια κακή εμφάνιση κόντρα στην Σαουθάμπτον, ή θα επιλέξει τον Καμπαγιέρο. Επιστρέφει ο βασικός στόπερ Τιάγκο Σίλβα (2/0) που ξεκουράστηκε απέναντι στους «Άγιους». Τιμωρημένος ο μπακ Αλόνσο, ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται από τον Λάμπαρντ.

Πιθανή Ενδεκάδα: Καμπαγιέρο (Μεντί) - Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Ζουμά, Τσίλγουελ - Ζορζίνιο (Κόβατσιτς), Καντέ- Πούλισιτς (Ζιγιέχ), Χάβερτζ, Μάουντ- Βέρνερ

ΣΕΒΙΛΛΗ

Το Σάββατο ηττήθηκε με 1-0 στη Γρανάδα και γνώρισε την πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν. Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, ήταν η πιο απειλητική ομάδα, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έχασε με δύο κίτρινες τον Γιορντάν. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, είχε δοκάρι στο 48’ με τον Μουνίρ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και στο 82’ δέχτηκε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. «Ήταν ένας πολύ κλειστός αγώνας, όπου η αποβολή επηρέασε τα πάντα», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της, Λοπετέγκι.

Στο 2-1-1 το ρεκόρ της μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Λα Λίγκα, αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο αγωνιστικές, όμως στο προηγούμενο παιχνίδι της είχε αποσπάσει ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση μαζί με την Ατλέτικο, ενώ κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ κι έτσι βρέθηκε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Εν όψει του σημερινού ο Λοπετέγκι δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει το τρόπαιο. Πρέπει να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε έδρα και κάθε παιχνίδι. Είναι μια εξαιρετικά ομάδα, με φανταστικούς παίκτες και παίζουν πολύ καλά φέτος. Της αρέσει να έχει την κατοχή, όπως και εμείς και νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδια ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικού τύπου παίκτες αλλά που έχουν την ίδια φιλοσοφία, να κυριαρχούν στο παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ από το σημερινό ο βασικότατος στόπερ Κουντέ (2/0) και ο εξτρέμ Ιντρισι (2/0), ενώ αμφίβολος αλλά με καλές πιθανότητες δίνεται ο μπακ Εσκουδέρο (2/0). Από την άλλη, δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ο μπακ Βιδάλ (-).

Πιθανή Ενδεκάδα: Μπόνο - Νάβας, Γκόμεθ, Κάρλος, Ακούνια (Εσκουδέρο) - Γιορντάν, Οκάμπος, Ράκιτιτς – Εν Νεσίρι, Μουνίρ, Ντε Γιονγκ

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μάχη ανάμεσα στα δύο φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου. Η Τσέλσι έχει μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά στην άμυνα δεν εμπνέει ούτε φέτος εμπιστοσύνη, έχοντας ήδη δεχτεί 9 γκολ σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος. Η Σεβίλλη είναι καλοδουλεμένη ομάδα, στην καλή της ημέρα μπορεί να βάλει προβλήματα σε ομάδες του επιπέδου της Μπάγερν, όπως έδειξε και στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στα τέλη Σεπτέμβρη, και κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε να ήταν πιο χαμηλά το «διπλό». Παρόλα αυτά προτιμούμε να μη μπλέξουμε με σημείο αφού οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία. Αν θα παίζαμε κάτι, θα διαλέγαμε το αμφίσκορο. Η Τσέλσι πετάει φωτιές μπροστά και θα βρει φάσεις απέναντι στη Σεβίλλη, που κατεβαίνει χωρίς τον Κουντέ, όμως μοιάζει απίθανο οι Ανδαλουσιανοί να μην έχουν τις δικές τους στιγμές απέναντι στην ομάδα του Λάμπαρντ, η οποία μπορεί να δεχτεί γκολ από το… πουθενά.

FACTS

  • Η ομάδα Σεβίλλη ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.20 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Σεβίλλη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τσέλσι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  1 Τσέλσι 6 14 4 2 0 14:2
  2 Σεβίλλη 6 13 4 1 1 9:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
2/12/2020
Σεβίλλη
Τσέλσι
0 - 4
20/10/2020
Τσέλσι
Σεβίλλη
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +2.31% έπαιξε: 2
  • » Ο Power13, με το υψηλότερο yield +5.61% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.38% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες