Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαρλερουά - Λεχ Πόζναν

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 156,850 78.8%
X
€ 16,648 8.4%
2
€ 25,506 12.8%
Over
€ 5,876 58.9%
Under
€ 4,096 41.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

181 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade du Pays de Charleroi
  • Χωρητικότητα: 25000
Έχει ψυχολογία η πρωτάρα Σαρλερουά

Έχει ψυχολογία η πρωτάρα Σαρλερουά

Η Σαρλεουρά που έχει ξεκινήσει με φόρα την φετινή χρονιά, υποδέχεται την Λεχ Πόζναν που μέχρι στιγμής δείχνει χαρακτήρα στα προκριματικά.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί και στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Παρτιζάν, επικράτησε της αντιπάλου της με 2-1 στην παράταση και έτσι θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε πλέι οφ ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πήρε το προβάδισμα νωρίς με σουτ του Ντεσολέιλ έπειτα από στημένη φάση, προσπάθησε να διαφυλάξει το προβάδισμα της αλλά στο 53’ δέχτηκε την ισοφάριση. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί κατάφερε να σκοράρει με ένα όμορφο φάουλ του Ρεζάι στο 107’ και να πάρει την πρόκριση.

Την Κυριακή βέβαια είχε την πρώτη της απώλεια στο βέλγικο πρωτάθλημα καθώς ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της ουραγού Μουσκρόν. Μπορεί να προηγήθηκε με τον Φολ στο 30’ όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε την ισοφάριση. Κυριάρχησε στην επανάληψη, είχε 17 τελικές αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ανταποκρίνεται σωστά τις περισσότερες φορές. Παραμένει φυσικά στην κορυφή του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς,στο +5 από την 2η Μπριζ. Έχει μπροστά της μία ιστορική στιγμή, η Λεχ Πόζναν είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα της και με την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα μπορεί να πάρει την πρόκριση.

«Θέλαμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας αλλά δεν απογοητευόμαστε. Παραμένουμε αήττητοι. Μερικές φορές μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι η ομάδα δεν δείχνει την ίδια συμπεριφορά αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο στο παιχνίδι με τη Μουσκρόν», υποστήριξε ο κόουτς Μπελοσίν.

Αγωνιστικά Νέα: Έμεινε εκτός ο αριστερός μπακ Γκορμπάνοφ ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον προηγούμενο γύρο απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού και πέτυχε μία εμφατική νίκη με 5-0 μέσα στην Κύπρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο παρόλα αυτά βρήκε το προβάδισμα με γκολ του Τιμπά μετά από ωραία ασίστ του Ραμίρεζ στο 42’. Μπήκε δυνατά στην επανάληψη και με τον φορμαρισμένο φέτος Άιζακ πέτυχε το 0-2 στο 47’. Λίγο αργότερα ο Καμίνσκι βρήκε άπλετο χώρο μπροστά του, έφτασε από το κέντρο μέχρι την περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Δημητρίου, τελειώνοντας στην ουσία το παιχνίδι. Μπορεί να πιέστηκε στη συνέχεια αλλά κατάφερε και βρήκε άλλα δύο γκολ στο 81’ και στο 92’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Δεν είχε υποχρεώσεις για την Εξτρακλάζα το περασμένο Σαββατοκύριακο και έτσι προετοιμάστηκε κατάλληλα για το παιχνίδι. Δεν έχει πάντως ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα καθώς την προηγούμενη αγωνιστική κατόρθωσε να πανηγυρίσει την πρώτη της φετινή νίκη έπειτα από τέσσερις «στροφές», «λυγίζοντας» δύσκολα τη συμπολίτισσα και νεοφώτιστη Βάρτα Πόζναν με 1-0, χάρη σ’ ένα γκολ του Μοντέρ με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Η συγκομιδή των πέντε βαθμών τη φέρνει προς το παρόν στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις ήταν No Goal.

Μέχρι στιγμής η πορεία της στα προκριματικά είναι αξιοσημείωτη καθώς απέναντι σε Βαλμίερα, Χάμαρμπι και Απόλλων Λεμεσού μετράει τρεις νίκες με τέρματα 11-0.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο κόουτς Ζούραφ πριν το παιχνίδι, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει τα στοιχεία για να πάρει τη νίκη και δεν θα περιμένει την παράταση και τα πέναλτι.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα, λείπει μόνο ο φορ Σζίμτσακ.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σαρλερουά εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα , η Λεχ Πόζναν στην Ευρώπη. Μοιάζει αμφίρροπη αναμέτρηση με βάση την εικόνα που έχουν δείξει μέχρι στιγμής και οι δύο. Οι Βέλγοι βρίσκονται μπροστά σε μία ιστορική στιγμή και θέλουμε να τους εμπιστευτούμε. Σε αξιόλογες τιμές ο άσος.

FACTS

  • Η ομάδα Λεχ Πόζναν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Λεχ Πόζναν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.73 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λεχ Πόζναν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.65 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
1/10/2020
Σαρλερουά
Λεχ Πόζναν
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες