1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σάντα Κλάρα - Κάζα Πία

7/8/2022 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 1063
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 625 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κάζα Πία - Σάντα Κλάρα στις 29/1/2023

Προϊστορία

29/1/2023 Κάζα ΠίαΣάντα Κλάρα 2 - 1
7/8/2022 Σάντα ΚλάραΚάζα Πία 0 - 0
22/12/2019 Σάντα ΚλάραΚάζα Πία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,693 41.2%
X
€ 3,313 29.1%
2
€ 3,397 29.8%
Over
€ 999 16.6%
Under
€ 5,023 83.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

34 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

3

2

Σουτ εκτός εστίας

7

51%

Κατοχή μπάλας

49%

0

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

3

1

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

6

15

Φάουλ

12

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Sao Miguel
  • Χωρητικότητα: 13277
  • Θεατές: 1785
Θέλουν να ζήσουν τ’ όνειρό τους στις Αζόρες οι νεοφώτιστοι

Θέλουν να ζήσουν τ’ όνειρό τους στις Αζόρες οι νεοφώτιστοι

Η Σάντα Κλάρα υποδέχεται την Κάζα Πία στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν πέρσι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν δεύτεροι στη Λίγκα Προ και πανηγύρισαν την άνοδο.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η περσινή σεζόν για εκείνη, καθώς μέχρι ενός σημείου έμοιαζε ότι θα μπλεκόταν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Είναι χαρακτηριστικό ότι άλλαξε τρεις προπονητές για να βρει τη λύση κι αυτό συνέβη, αν και σε μεγάλο κομμάτι του πρώτου γύρου ήταν ουραγός και είχε δημιουργηθεί άγχος στο εσωτερικό της. Σιγά-σιγά πάντως βρήκε τα πατήματά της και κατόρθωσε να μην ανησυχήσει καθόλου στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου. Τελικά συγκέντρωσε μάλιστα και 40 βαθμούς οι οποίοι την ανέβασαν στην άκρως τιμητική και ικανοποιητική έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο κύπελλο ταπεινώθηκε χάνοντας 6-0 από την Μπράγκα εκτός έδρας στη φάση των «32», όμως διέπρεψε στο Λιγκ Καπ, εκεί όπου βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final 4, αποκλείοντας την Πόρτο στη φάση των ομίλων, όμως στα ημιτελικά έχασε από τη μετέπειτα τροπαιούχο Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Σάντα Κλάρα από τις αρχές του έτους έχει στο «τιμόνι» της τον Μάριο Σίλβα ο οποίος αποτέλεσε τον τρίτο κόουτς ο οποίος κάθισε στην άκρη του πάγκου της την περασμένη χρονιά. Κι αυτό διότι είχε ξεκινήσει ο επιτυχημένος Ντάνιελ Ράμος ο οποίος αποχώρησε για τα «πετροδόλαρα» της Αλ Φαϊσιλί της Σαουδικής Αραβίας και στη θέση του προσλήφθηκε ο Νούνο Κάμπος ο οποίος απέτυχε παταγωδώς. Η τρίτη επιλογή όμως ήταν και η καλύτερη, με τον Σίλβα να αφήνει το στίγμα του με την εξαιρετική δουλειά του και να κερδίζει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024. Ο στόχος φυσικά και φέτος είναι η γρήγορη παραμονή κι ένα καλό πλασάρισμα.

Οι άνθρωποι της ομάδας από τις Αζόρες αποφάσισαν να δοθούν πολλά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, προκειμένου να «μονταριστεί» όσο καλύτερα γίνεται το σύνολο. Στα τέσσερα πρώτα φιλικά που έδωσε μέτρησε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της. Ωστόσο βελτιώθηκε κι έκανε σεφτέ επικρατώντας με το «καθαρό» 2-0 απέναντι στη Ρίο Άβε. Το επόμενο τεστ της ήταν με τη Μαρίτιμο κι έχασε 1-0, πριν την πρόβα τζενεράλε με τη Νασιονάλ Μαδέιρα στην οποία ικανοποίησε κερδίζοντας 2-1 με ανατροπή.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει προχωρήσει σε δέκα μεταγραφές. Έδωσε λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο στην Γκρέμιο για τον επιτελικό μέσο Ρίλντο, ενώ πήρε ως δανεικούς από την Παλμέιρας τον κεντρικό χαφ Μπικάλιο και τον επιθετικό Γκάμπριελ Σίλβα. Απέκτησε επίσης επτά ποδοσφαιριστές ως ελεύθερους. Πούλησε καλά κι ακριβά, με τον μέσο Μορίτα να μετακομίζει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για 3,8 εκατομμύρια και τον επιτελικό χαφ Λίνκολν στη Φενέρμπαχτσε με 3.500.000. Έχασε ως ελεύθερο τον σημαντικό στόπερ Βιγιανουέβα.

Μόνο και μόνο ότι κατόρθωσε να προβιβαστεί στην Πριμέιρα Λίγκα για πρώτη φορά μετά από 83 ολόκληρα χρόνια, αρκεί για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της επιτυχίας. Πρόκειται για μία άγνωστη στο ευρύ κοινό ομάδα η οποία εδρεύει στην πρωτεύουσα Λισαβόνα και φυσικά δεν έχει «κλέψει» καθόλου από τη λάμψη της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ. Ωστόσο πέρσι κατάφερε να τερματίσει με συγκομιδή 68 βαθμών στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω μόνο από τη Ρίο Άβε και να ράψει ιστορία. Πλέον προετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στα «μεγάλα σαλόνια» του ποδοσφαίρου της χώρας, με την υπάρχουσα μορφή της πρώτης κατηγορίας. Στο κύπελλο πραγματοποίησε μία συμπαθητική πορεία μέχρι τη φάση των «16» όπου και ηττήθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ δεν κατάφερε κάτι αξιοσημείωτο στο Λιγκ Καπ.

Αυτή είναι και η σπουδαιότερη σύγχρονη επιτυχία της Κάζα Πία η οποία πέρσι στηρίχτηκε στην αμυντική της γραμμή, καθώς επέτρεψε στους αντιπάλους της να παραβιάσουν μόλις 22 φορές την εστία της, κάτι πολύ δύσκολο για να συμβεί και φέτος. Στην τεχνική της ηγεσία από το καλοκαίρι του 2020 βρίσκεται ο Φιλίπε Μαρτίνς ο οποίος έχει τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα, μετά τη σπουδαία παρουσία του κλαμπ και την άνοδο στην Πριμέιρα Λίγκα. Έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων όμως είναι «δεμένος» με συμβόλαιο μέχρι το 2024. Οι στόχοι είναι δύο για τις «χήνες». Πρώτα απ’ όλα να διασκεδάσουν την υπέροχη σεζόν που έχουν μπροστά τους κι εν συνεχεία να δώσουν τα πάντα για να σωθούν, αποτελώντας πάντως το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό.

Οι νεοφώτιστοι δεν προτίμησαν να συνδυάσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία με πολλούς φιλικούς αγώνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι έπαιξαν αρχικά με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από την Αγγλία και ηττήθηκαν 2-1, ενώ ακολούθησε η επικράτηση (1-0) απέναντι στη Μάφρα, πριν τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Πάσος Φερέιρα, στο τελευταίο σοβαρό φιλικό τεστ πριν την έναρξη της καινούριας αγωνιστικής περιόδου.

Αγωνιστικά Νέα: Ενισχύθηκε με έξι ποδοσφαιριστές, όλοι τους ελεύθεροι. Η πιο σημαντική κίνηση είναι του έμπειρου επιθετικού Μαρτίνς ο οποίος ανήκε στη Μορεϊρένσε που υποβιβάστηκε. Μεταξύ των μεταγραφών και ο βετεράνος στόπερ Βαρέλα που ήταν στον ΠΑΟΚ. Έχασε τέσσερις παίκτες δίχως να μπει ευρώ στα ταμεία της, μια κι αποχώρησαν ως ελεύθεροι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σάντα Κλάρα έχει κατορθώσει να θεωρείται πια μία υπολογίσιμη δύναμη του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και καλείται να διαχειριστεί τον χαρακτηρισμό του φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με την Κάζα Πία. Η τελευταία έγραψε ιστορία επιστρέφοντας στα «μεγάλα σαλόνια» έπειτα από 83 ολόκληρα χρόνια και θα προσπαθήσει να κάνει το «μπαμ» στις Αζόρες, αποσπώντας ένα θετικό αποτέλεσμα και δείχνοντας ότι δεν θα έχει ρόλο κομπάρσου. Με οδηγό τον ενθουσιασμό της μπορεί να τα καταφέρει και θα στηρίξουμε τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησης των νεοφώτιστων.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Σάντα Κλάρα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  10 Κάζα Πία 34 41 11 8 15 31:40
  18 Σάντα Κλάρα 34 22 5 7 22 26:58
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pantazo.71, με το υψηλότερο yield +2.25% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες