Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαν Μαρίνο - Μάλτα

5/6/2022 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 679
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 695 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μάλτα - Σαν Μαρίνο στις 12/6/2022

Προϊστορία

12/6/2022 ΜάλταΣαν Μαρίνο 1 - 0
5/6/2022 Σαν ΜαρίνοΜάλτα 0 - 2
14/8/2012 Σαν ΜαρίνοΜάλτα 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 16,771 4.6%
X
€ 33,922 9.4%
2
€ 310,668 86.0%
Over
€ 40,273 36.3%
Under
€ 70,610 63.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

69 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

5

2

Σουτ εκτός εστίας

6

32%

Κατοχή μπάλας

68%

2

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

4

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

17

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico San Marino
  • Χωρητικότητα: 6664
  • Θεατές: 558
Μονόδρομος η νίκη για την Μάλτα

Μονόδρομος η νίκη για την Μάλτα

Η Μάλτα που είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική, δοκιμάζεται στο Σαν Μαρίνο με μόνο στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να πιάσει την Εσθονία στην κορυφή του ομίλου.

Το πάλεψε τηρουμένων των αναλογιών στο εκτός έδρας με την Εσθονία αλλά ηττήθηκε με 2-0. Έκλεισε τους χώρους από το ξεκίνημα, δεν απειλούνταν σε σετ παιχνίδι αλλά ήταν ευάλωτη σε στατικές φάσεις και στο 24’ βρέθηκε πίσω μετά από εκτέλεση φάουλ. Συνέχισε σε αμυντικό ρόλο, δέχτηκε δεύτερο στο 32’ σε φάση που ξεκίνησε ξανά από εκτέλεση φάουλ και γλίτωσε τρίτο στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ανέβασε ρυθμούς στο τελευταίο μισάωρο και στο 81’ είχε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει με τετ-α-τετ, αλλά οι γηπεδούχοι απομάκρυναν στη γραμμή.

Πρόκειται για την πιο αδύναμη Εθνική ομάδα (211η στην κατάταξη της FIFA), η οποία μετατρέπεται σε σάκο του μποξ σε όλες τις προκριματικές φάσεις. Στην τελευταία εξ αυτών για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, γνώρισε 10 ήττες με 1-46 τέρματα, χάνοντας με 1-0 από την Αγγλία στο τελευταίο της παιχνίδι του ομίλου. Ομάδα ερασιτεχνών που εκπροσωπούν το πέμπτο μικρότερο κράτος του κόσμου, με έκταση μόλις 61,19 τ.χλμ. και 33.615 κατοίκους.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός του Κονσταντίνι δήλωσε: «Κόντρα στην Εσθονία παίξαμε αρκετά καλά παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Η εμφάνιση μας ήταν παραπάνω από θετική και αναμφισβήτητα πρέπει να ξεκινήσουμε με αυτό το ματς ως βάση. Παραδόξως τα πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο από ότι στο πρώτο».

Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα στα μετόπισθεν, αφού χτύπησαν και δεν υπολογίζονται οι κεντρικοί αμυντικοί Φάμπρι (Φορλί) και Μπατιστίνι (Βίρτους), ενώ συνεχίζει εκτός ο κάπτεν/αμυντικός Ν. Σιμοντσίνι, ο οποίος είναι αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας. Στα θετικά ότι εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Ρόσι (Φολίνιο). Εκτός κλήσεων δύο έμπειροι κίπερ, Α. Σιμοντσίνι (Τρε Φιόρι) και Ε. Μπενεντετίνι (33/0) που μαζί μετρούν 94 συμμετοχές με το εθνόσημο. Πρόκειται για ομάδες με ερασιτέχνες παίκτες που αγωνίζονται είτε στο πρωτάθλημα του Σαν Μαρίνο είτε σε μικρές ερασιτεχνικές ομάδες της Ιταλίας.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σ. Μπενεντετίνι (Μουράτα), Μαντσαρόλι (Τσερινιόλε), Ζαβόλι (Λιμπέρτας)

Αμυντικοί: Παλάτσι (Κατόλικα), Μπατιστίνι (Βίρτους), Τσεβόλι (Γιουβένες-Ντογκάνα), Κόντι (Σαν Τζιοβάνι)

Μέσοι: Ε. Γκολιτσίνι (Φολγκόρε), Α. Γκολιτσίνι (Βίρτους), Μουλαρόνι (Τρόπικαλ Κοριάνο), Φ. Τομασίνι (Κάρλι Πιετρακούτα), Μπερέτι (Λιμπέρτας), Τόσι (Κάρλι Πιετρακούτα), Ν. Τομασίνι (Τρόπικαλ Κοριάνο), Τσεκαρόλι (Ντομανιάνο)

Επιθετικοί: Βιταϊόλι (Τρόπικαλ Κοριάνο), Χίρς (Φολγκόρε), Νάνι (Λουκέσε), Μπερνάρντι (Μουράτα), Ράσι (Βίρτους), Σοπράνζι (Βίρτους)Δεν είχε υποχρεώσεις την πρώτη αγωνιστική του Nations League και έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Βενεζουέλα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Παρατάχθηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και βρέθηκε σε δεύτερο ρόλο από το ξεκίνημα. Δέχτηκε αρκετή πίεση και βρέθηκε πίσω στο 33’, στην επανάληψη η αντίπαλος της χαλάρωσε αλλά η ίδια δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να απειλήσει με αξιώσεις.

Μπήκε τέλος στο μίνι νικηφόρο σερί δύο αγώνων, αφού τον Μάρτιο είχε κερδίσει σε φιλικά το Αζερμπαϊτζάν (1-0) και το Κουβέιτ (2-0). Προέρχεται από άσχημη πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ, τερματίζοντας τελευταία σε όμιλο με Κροατία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία και Κύπρο. Στο 1-2-7 ο απολογισμός της, με την ίδια να δέχεται 30 γκολ σε 10 ματς, τα 13 εξ αυτών στα δύο τελευταία με Κροατία (1-7) και Σλοβακία (0-6). Στο Nations League έχει στόχο την άνοδο στην League C και θα παλέψει με την Εσθονία για την πρωτιά στον όμιλο.

Στον πάγκο της παραμένει από το 2019 ο Ντέβις Μαντζία, ο οποίος αναφέρθηκε για το ματς: «Είναι τιμή να ξέρουμε ότι στο Σαν Μαρίνο θεωρούν ότι η Μάλτα είναι στα φαβορί για να κερδίσουν τον όμιλο. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά. Το Σαν Μαρίνο με τον Κονσταντίνι στον πάγκο καταφέρνει να μένει ζωντανό σε αρκετά ματς. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% εάν θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά στη διοργάνωση, Το Nations League δίνει την ευκαιρία σε χώρες όπως εμείς την ευκαιρία να ονειρευόμαστε σε μια πρόκριση».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι ο σταρ μέσος Τέουμα (Ουνιόν Σεν Γκιλουά) και ο αριστερός χαφ Καμενζούλι (Φλοριάνα). Οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Μάλτας.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Χαμρούν Σπάρτανς), Γκαλέα (Μπαλζάν), Φορμόσα (Σαν Γκουάν)

Αμυντικοί: Σ. Μποργκ (Γκζίρα Γιουνάιτεντ), Μουσκάτ (Κάσα Πία), Πέπε (Μπιρκιρκάρα), Απάπ (Χιμπέρνιανς), Τ. Μποργκ (Βαλέτα), Μικαλέφ (Χάμρουν Σπάρτανς), Μπράουν (Σεντ Τζόνστον)

Μέσοι: Εμπονγκ (Χαμρούν Σπάρτανς), Καμενζούλι (Φλοριάνα), Τέουμα (Ουνιόν Σεν Γκιλουά), Γκιλαμιέ (Σιένα), Βέλα (Χιμπέρνιανς), Πάιμπερ (Φλοριάνα), Νικολάς Γκαρσία (Φλοριάνα), Μουσκάτ (Γκζίρα Γιουνάιτεντ), Οβερέντ (Φλοριάνα), Κορμπαλάν (Χάμρουν Σπάρτανς)

Επιθετικοί: Μοντεμπέλο (Μπιρκιρκάρα), Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιανς), Σαταριάνο (Περγκολετέσε), Π. Εμπόνγκ (Μπιρκιρκάρα), Μπουσουτίλ (Φλοριάνα), Γκαμπίν (Χάμρουν Σπάρτανς).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Προφανώς η Μάλτα δεν αποτελεί και κάποια υπερδύναμη αλλά απέναντι στο Σαν Μαρίνο η μεταξύ τους διαφορά είναι πολύ μεγάλη και αποτυπώνεται στο σετ αποδόσεων. Το πάλεψαν οι γηπεδούχοι απέναντι στην Εσθονία αλλά δεν γλίτωσαν τα φθηνά λάθη στα μετόπισθεν χωρίς τον αρχηγό τους Σιμοντσίνι. Έχουν προκύψει νέα προβλήματα απουσιών στην άμυνα και μια ομάδα όπως αυτή είναι δύσκολο να τα καλύψει. Έχουν και οι φιλοξενούμενοι τις απουσίες τους αλλά αυτές δεν αναμένεται να κοστίσουν στο σημερινό. Πολύ χαμηλά το «διπλό», ανεβαίνει κάπως η απόδοση αν το κυνηγήσουμε στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Μάλτα 4 6 2 0 2 5:4
  3 Σαν Μαρίνο 4 0 0 0 4 0:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες