3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαν Μαρίνο - Αγγλία

Προϊστορία

15/11/2021 Σαν ΜαρίνοΑγγλία 0 - 10
25/3/2021 ΑγγλίαΣαν Μαρίνο 5 - 0
5/9/2015 Σαν ΜαρίνοΑγγλία 0 - 6
9/10/2014 ΑγγλίαΣαν Μαρίνο 5 - 0
22/3/2013 Σαν ΜαρίνοΑγγλία 0 - 8
12/10/2012 ΑγγλίαΣαν Μαρίνο 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,132 1.2%
X
€ 6,538 2.4%
2
€ 260,314 96.4%
Over
€ 67,334 96.3%
Under
€ 2,597 3.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

95 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico San Marino
  • Χωρητικότητα: 6664
  • Θεατές: 2775
Το μόνο ερωτηματικό είναι που θα σταματήσει το σκορ

Το μόνο ερωτηματικό είναι που θα σταματήσει το σκορ

Η Αγγλία αντιμετωπίζει το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας, θέλοντας ένα βαθμό για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρόκριση.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Ηττήθηκε με 4-0 από την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη και παρέμεινε χωρίς βαθμό στον όμιλο. Σε παθητικό ρόλο στο ματς, βρέθηκε νωρίς πίσω με 2-0 (6’, 22’) αλλά έκτοτε στέκονταν καλύτερα στην άμυνα και άντεξε έως το 82’, αφού στη συνέχεια δέχτηκε άλλα δύο τέρματα (83’, 88’).

Μετράει 9 ήττες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο ενώ τα συνολικά τέρματα του είναι 1-36! Τρέχει αρνητικό σερί 12 ηττών, με τελευταίο θετικό αποτέλεσμα την ισοπαλία 0-0 με το Γιβραλτάρ εντός για το Nations League τον Νοέμβριο του 2020. Πρόκειται σαφώς για ομάδα ερασιτεχνών, ημι-επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, ενώ στα χρονικά έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι, σε φιλικό με το Λιχτενστάιν (1-0) τον Απρίλιο του 2004.

Υποδέχεται την Αγγλία ανήμερα της 90ης επετείου της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της χώρας και όπως δήλωσε ο προπονητής της, Φράνκο Βαρέλα: «Θα είναι ένα σπουδαίο πάρτι».

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο κάπτεν/αμυντικός Σιμοντσίνι (Τρε Φιόρι). Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία, δεν υπολογίζονται ο χαφ Μ. Τσετσαρόλι (Ντομανιάνο) και ο αμυντικός Κουαράντα (Γιουβένες-Ντογκάνα), αμφότεροι χωρίς συμμετοχή ακόμα με το εθνόσημο. Από την άλλη, διαθέσιμοι είναι οι μέσοι Σενσόνι (Τρε Φιόρι) και ο Ζαφερίνι (Λα Φιορίτα) που έλειψαν από το προηγούμενο.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ε. Μπενεντετίνι (Τσεζένα), Σ. Μπενεντετίνι (Μουράτα), Ζάβολι (Λιμπερτάς)

Αμυντικοί: Μπατιστίνι (Βίρτους), Γκραντόνι (Λα Φιορίτα), Ντ' Αντάριο (Τρε Φιόρι), Ρόσι (Μαριγκανιέσε), Φάμπρι (Κορεγκέσε), Κόντι (Σαν Τζιοβάνι)

Μέσοι: Εν. Γκολινούτσι (Λιμπερτάς), Α. Γκολινούτσι (Βίρτους), Λουναντέι (Σαν Τζιοβάνι), Μουλαρόνι (Λα Φιορίτα), Μπατιστίνι (Τρε Πένε), Τζαφεράνι (Λα Φιορίτα), Τσετσαρόλι (Τρε Πένε), Τζοντζίνι (Κόσμος), Τσενσόνι (Τρε Φιόρι), Τομασίνι (Πεναρόσα)

Επιθετικοί: Βιταϊόλι (Πεναρόσα), Χιρς (Πεναρόσα), Νάνι (Λουτσέζε), Τομασίνι (Μουράτα)ΑΓΓΛΙΑ

Ισοπέδωσε με 5-0 την Αλβανία στο «Γουέμπλεϊ» και ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα τελικά του Μουντιάλ. Ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος, στο οποίο πέτυχε και τα πέντε τέρματα του αγώνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χάρι Κέιν, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (18’, 33’, 45+2’), ενώ τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Μαγκουάιρ (9’) και Χέντερσον (28’).

Στο 7-2-0 το ρεκόρ της στον όμιλο, βρίσκεται στην κορυφή με +3 από την 2η Πολωνία και στο αποψινό θα «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρόκριση για τα τελικά του Κατάρ. Την αρκεί ένας βαθμός για να τα καταφέρει, ενώ μπορεί να συμβεί και στο… απίθανο σενάριο ήττας, μιας και αυτή τη στιγμή υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων επί της Πολωνίας (+26 έναντι +20).

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Γκάρεθ Σάουθγκέιτ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τα «τρία λιοντάρια» μέχρι και το Euro 2024. Ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες όπως τους Σμιθ-Ρόου και Γκάλαχερ, οι οποίοι είχαν κληθεί αρχικά στην Ελπίδων αλλά θα ενισχύσουν την Ανδρών μετά τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν. «Αυτά τα δύο παιδιά κέρδισαν την ευκαιρία τους. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τις θέσεις. Εάν παίξουν καλά, υπάρχει η πιθανότητα να μείνουν στην ομάδα», ανέφερε ο Σάουθγκέιτ.

Αγωνιστικά Νέα: Μετά το ματς με την Αλβανία αποχώρησαν από την αποστολή για διάφορους λόγους ο μέσος Χέντερσον (Λίβερπουλ), ο εξτρέμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι) και ο επιθετικός χαφ Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι). Υπενθυμίζεται πως από τις αρχικές κλήσεις έχουν αποχωρήσει ήδη ο βασικός μέσος Ράις (Γουέστ Χαμ), ο έτερος μέσος Γουόρντ-Πράουζ (Σαουθάμπτον), ο επιθετικός χαφ Μάουντ (Τσέλσι) και ο φορ Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Δεν κλήθηκαν οι εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σάντσο, Λίνγκαρντ, ο μπακ Τρίπιερ (Ατλέτικο) και ο στόπερ Τομόρι (Μίλαν).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Πίκφορντ (Έβερτον), Τζόνστοουν (Γουέστ Μπρομ), Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Γουόκερ, Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Μαγκουάιρ, Σο (Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ), Τσίλγουελ, Τζέιμς (Τσέλσι), Μινγκς (Άστον Βίλα), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κόουντι (Γουλβς)

Μέσοι: Φίλιπς (Λιντς), Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ), Σμιθ-Ρόου (Άρσεναλ), Γκάλαχερ (Κρίσταλ Πάλας)

Επιθετικοί: Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιν (Τότεναμ), Σακά (Άρσεναλ), Έιμπραχαμ (Ρόμα).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Αγγλία θέλει ένα βαθμό για να «κλειδώσει» και τυπικά την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ θα δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους νεαρούς και το μόνο ερωτηματικό είναι πόσα γκολ θα σημειώσουν τα «τρία λιοντάρια» απέναντι στους ερασιτέχνες του Σαν Μαρίνο. Στο 5-0 έληξε το ματς στο «Γουέμπλεϊ», θα πάμε με το 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Σαν Μαρίνο έχασε στους τελευταίους 6 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σαν Μαρίνο έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Σαν Μαρίνο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
  1 Αγγλία 10 26 8 2 0 39:3
  6 Σαν Μαρίνο 10 0 0 0 10 1:46
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.27% έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: No Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες