Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρωσία - Κροατία

1/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 665
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 961 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κροατία - Ρωσία στις 14/11/2021

Προϊστορία

14/11/2021 ΚροατίαΡωσία 1 - 0
1/9/2021 ΡωσίαΚροατία 0 - 0
7/7/2018 ΡωσίαΚροατία 2 - 2*
17/11/2015 ΡωσίαΚροατία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 63,765 29.9%
X
€ 43,991 20.7%
2
€ 105,155 49.4%
Over
€ 10,544 40.1%
Under
€ 15,720 59.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

111 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Luzhniki
  • Χωρητικότητα: 81030
  • Θεατές: 18708
Με νέο προπονητή η Ρωσία, χωρίς Μόντριτς η Κροατία

Με νέο προπονητή η Ρωσία, χωρίς Μόντριτς η Κροατία

Η Ρωσία που μετά το αποτυχημένο Euro έχει νέο προπονητή τον Βάλερι Καρπίν, υποδέχεται την Κροατία, η οποία ταξίδεψε στην Μόσχα χωρίς τον ηγέτη Μόντριτς και ορισμένα βασικά στελέχη.

ΡΩΣΙΑ

Αποκαρδιωτική η πορεία της στην τελική φάση του Euro, τερματίζοντας τελευταία σε όμιλο με Βέλγιο, Δανία και Φινλανδία, παρότι έδωσε τα 2 από τα 3 παιχνίδια στην Αγία Πετρούπολη. Πλήρωσε τα πολλά αμυντικά της προβλήματα και γνώρισε δύο βαριές ήττες από Βέλγιο (0-3) και Δανία (1-4), ενώ ενδιάμεσα στα δύο ματς κέρδισε με 1-0 την Φινλανδία.

Ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας ύστερα από μια πενταετία. Για τη θέση είχε ακουστεί το όνομα του Αντρέ Βίλας-Μπόας αλλά τελικά ανέλαβε ο 52χρονος Ρώσος Βάλερι Καρπίν, που την τελευταία τετραετία βρίσκονταν στον πάγκο της Ροστόφ. Αυτή είναι η πρώτη του δουλειά ως προπονητής σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, με τον ίδιο πάντως να είχε 72 συμμετοχές στην Εθνική Ρωσίας ως ποδοσφαιριστής.

Όχι η καλύτερη δυνατή αρχή στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ξεκίνησε με 2x2 απέναντι σε Μάλτα (3-1 εκτός) και Σλοβενία (2-1 εντός), αλλά την 3η αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 στην Σλοβακία, εκ των βασικών αντιπάλων της για την πρόκριση. Πάντως παραμένει στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Κροατία, την οποία υποδέχεται στο σημερινό παιχνίδι. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Κύπρο (4/9 εκτός) και Μάλτα (7/9 εντός).

Εν όψει του σημερινού, ο Καρπίν παραδέχτηκε πως ο χρόνος που είχε στη διάθεση του ήταν πολύ μικρός ώστε να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα: «Δεν υπήρχε επαρκής χρόνος. Δεν είναι ρεαλιστικό να προετοιμαστούμε σωματικά και τεχνικά μέσα σε 2-3 ημέρες. Η κύρια ιδέα είναι να παίζουμε το παιχνίδι μας και να μην φοβόμαστε κανέναν. Η ισοπαλία με την Κροατία δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο εξτρέμ Ζεμαλέτντινοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας) ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στο ρωσικό πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής ο αρχισκόρερ της Τζιούμπα (Ζενίτ), οι μπακ Πετρόφ (Κράσνονταρ), Μαγκέεβ (Λοκομοτίβ Μόσχας) και Τερεκχόβ (Σότσι). Σχολιάστηκε από τα ρωσσικά ΜΜΕ η επιλογή του Καρπίν να καλέσει 5 τερματοφύλακες στην αποστολή.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμε (Λοκομοτίβ Μόσχας), Λουνιόβ (Λεβερκούζεν), Ντίπιν (Ρούμπιν Καζάν), Μαξιμένκο (Σπαρτάκ Μόσχας), Πεσιάκοβ (Ροστόφ)

Αμυντικοί: Τζχικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Φερνάντες, Ντιβέγιεβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Καραβάγιεφ (Ζενίτ), Οσιπένκο (Ροστόφ), Σαμοσνίκοβ (Ρούμπιν Καζάν)

Μέσοι: Γκολόβιν (Μονακό), Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μόσχας), Κουζγιάγιεβ (Ζενίτ), Μίραντσουκ (Αταλάντα), Ιόνοβ (Κράσνονταρ), Τσερίσεφ (Βαλένθια), Γιερόκχιν (Ζενίτ), Μπαρίνοβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπακάαγιεβ (Σπαρτάκ Μόσχας), Ζεμαλέτντινοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μούκχιν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σουτόρμιν (Ζενίτ), Ζακχάριαν (Ντιναμό Μόσχας)

Επιθετικοί: Σμολόβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζαμπολότνι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τικάβιν (Ντιναμό Μόσχας)

ΚΡΟΑΤΙΑ

Δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω στο Euro 2020 φτάνοντας έως τη φάση των «16». Τερμάτισε δεύτερη σε όμιλο με Αγγλία, Σκωτία και Τσεχία χάρη στους τέσσερις βαθμούς που συγκέντρωσε απέναντι στις δύο τελευταίες. Στο νοκ-άουτ βρήκε απέναντι της την Ισπανία και αποκλείστηκε στην παράταση με 5-3 έπειτα από ένα παιχνίδι-θρίλερ.

Παρά την κριτική που δέχτηκε, ο Ζλάτκο Ντάλιτς παραμένει ομοσπονδιακός προπονητής και καλείται να οδηγήσει την «Χρβάτσκα» στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Ξεκίνησε στραβά την προκριματική φάση γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην Σλοβενία, ωστόσο έκανε το 2x2 στα εντός έδρας με Κύπρο (1-0) και Μάλτα (3-0) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ μαζί με την Ρωσία. Άκρως κομβικά τα ερχόμενα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου με Ρωσία (1/9 εκτός), Σλοβακία (4/9 εκτός) και Σλοβενία (7/9 εντός) που θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα του ομίλου.

Εν όψει του σημερινού, ο Ντάλιτς δήλωσε: «Η Ρωσία παίζει με 4-3-3. Οι συνεργάτες μου τους έχουν αναλύσει καλά. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γι’ αυτούς, θα παίξουν μπροστά σε 20 χιλιάδες οπαδούς και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Θεωρώ ότι 20 ή 21 βαθμοί θα είναι αρκετοί για την πρώτη θέση. Είναι σημαντικό να γυρίσουμε στην Κροατία χωρίς να έχουμε χάσει σε Ρωσία και Σλοβακία».

Αγωνιστικά Νέα: Κομβική η απουσία του ηγετικού χαφ Μόντριτς (Ρεάλ), ενώ ο Ντάλιτς άφησε εκτός για διάφορους λόγους τους επιθετικούς Ρέμπιτς (Μίλαν), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Μπουντιμίρ (Οσασούνα), τους μπακ Βρσάλκο (Ατλέτικο), Μπράνταριτς (Λιλ). Δεν υπολογίζεται για το σημερινό λόγω τιμωρίας ο έμπειρος στόπερ Βίντα (Μπεσίκτας).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σλούγκα (Λούτον), Ίβουσιτς (Οσίγιεκ)

Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Λόβρεν (Ζενίτ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Ουρέμοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Γκβάρντιολ (Λειψία), Σκόριτς (Οσίγιεκ), Σόσα (Στουτγκάρδη)

Μέσοι: Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ), Ιβάνουσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μάγιερ (Ρεν), Μόρο (Ντιναμό Μόσχας)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ίντερ), Κράμαριτς (Χόφενχαιμ), Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Λιβάγια (Χάιντουκ Σπλιτ), Τσόλακ (Μάλμε)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ντέρμπι κορυφής στην Μόσχα, αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 1η θέση με 6 βαθμούς. Η Ρωσία προέρχεται από μια απόλυτα αποτυχημένη παρουσία στο Euro και κάνει νέα αρχή με τον Καρπίν στον πάγκο. Ο τέως τεχνικός της Ροστόφ έχει μόλις 2-3 ημέρες στην ομάδα και προφανώς δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα της σε τόσο σύντομο διάστημα, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχισκόρερ Τζιούμπα. Στον αντίποδα, η Κροατία διανύει μια περίοδο με μετριότατες εμφανίσεις και πηγαίνει στην Μόσχα χωρίς τον ηγέτη Μόντριτς αλλά και ορισμένα βασικά στελέχη. Και οι δύο ομάδες δεν πείθουν με την εικόνα τους, αν θα παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με το «Χ» το οποίο δεν θα στεναχωρήσει καμία, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των δύο προπονητών.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  1 Κροατία 10 23 7 2 1 21:4
  2 Ρωσία 10 22 7 1 2 19:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες