6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Ρωσία

Προϊστορία

14/11/2021 ΚροατίαΡωσία 1 - 0
1/9/2021 ΡωσίαΚροατία 0 - 0
7/7/2018 ΡωσίαΚροατία 2 - 2*
17/11/2015 ΡωσίαΚροατία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,165,005 83.2%
X
€ 147,938 10.6%
2
€ 86,905 6.2%
Over
€ 65,029 33.0%
Under
€ 132,160 67.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

107 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Poljud
  • Χωρητικότητα: 35000
  • Θεατές: 30257
Παίζουν την πρωτιά στο Σπλιτ

Παίζουν την πρωτιά στο Σπλιτ

Η Κροατία υποδέχεται τη Ρωσία για την 10η και τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ζώνης της Ευρώπης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από θρίαμβο στη Μάλτα, ενώ οι φιλοξενούμενοι διέσυραν εντός έδρας την Κύπρο.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΡΟΑΤΙΑ

Την περασμένη Πέμπτη ταξίδεψε στη Μάλτα και χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη. Όχι μόνο τα κατάφερε αλλά διέλυσε την αντίπαλό της με 7-1, σ’ ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Προηγήθηκε μόλις στο 6’ με τον Πέρισιτς και στο 22’ ο Τσαλέτα-Τσαρ με κεφαλιά σκόραρε για το 2-0. Είδε τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 31’ με αυτογκόλ του Μπρόζοβιτς. Δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα και στο 39’ ο Πάσαλιτς σημείωσε το 1-3, για να «γράψει» ο Μόντριτς στις καθυστερήσεις το 1-4 που ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δεν έδειξε διάθεση να χαλαρώσει. Στο 47’ ο Μάγερ πέτυχε το 1-5 και στο 53’ ο Κράμαριτς σκόραρε με μακρινό πλασέ για το 1-6. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από γκολ του Μάγερ στο 64’ και στη συνέχεια πάτησε «φρένο».

Με αυτόν τον τρόπο η Κροατία επέστρεψε στις νίκες, καθώς είχε προηγηθεί ισοπαλία εντός έδρας με τη Σλοβακία. Η φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου, απέχοντας δύο πόντους από την πρωτοπόρο Ρωσία με την οποία θα λύσει οριστικά κι αμετάκλητα τις διαφορές της. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των Δαλματών ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Ζλάτκο Ντάλιτς τόνισε: «Σεβόμαστε τους Ρώσους που έχουν κερδίσει πέντε παιχνίδια στη σειρά και ο νέος προπονητής Καρπίν έκανε εξαιρετική δουλειά. Ωστόσο παίζουμε εντός έδρας και περιμένω από την ομάδα μου να απαντήσει με το σωστό τρόπο. Λένε ότι η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα αλλά αυτό θα συμβεί όσο τους το επιτρέψουμε. Είναι μία διαφορετική ιστορία ο συγκεκριμένος αγώνας. Δεν υπάρχουν μυστικά και ξέρουμε τα πάντα αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Τα μαθηματικά είναι ξεκάθαρα και χρειαζόμαστε μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Μπάρισιτς (Ρέιντζερς). Δεν υπολογίζονται ο μέσος Κόβασιτς (Τσέλσι) και οι επιθετικοί Μπρέκαλο (Τορίνο) και Μπούντιμιρ (Οσασούνα).

Η αποστολή της Κροατίας:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σλούγκα (Λούτον), Γκρίμπιτς (Λιλ)

Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Λόβρεν (Ζενίτ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Καλέτα (Μαρσέιγ), Τζουράνοβιτς (Σέλτικ), Γκβαρντιόλ (Λειψία), Σόσα (Στουτγάρδη), Πόνγκρασιτς (Ντόρτμουντ), Στάνισιτς (Μπάγερν)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βάσιτς (Γουέστ Χαμ), Ιβάνουσεκ (Ντ. Ζάγκρεμπ), Μάγιερ (Ρεν), Σούσιτς (Σάλτσμπουργκ), Γιάκιτς (Φρανκφούρτη)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ιντερ), Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ορσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Λιβάγια (Χάιντουκ), Τσόλακ (Μάλμε).



ΡΩΣΙΑ

Στην προηγούμενη «στροφής» έπρεπε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Κύπρο. Το έκανε και τη «σκόρπισε» με 6-0, δίχως να αφήσει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της. Βρήκε ένα πολύ γρήγορο γκολ στο 4’ με τον Ερόκιν κι αυτόματα το έργο της έγινε πιο εύκολο. Συνάντησε αντίσταση πάντως μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη έκανε ό,τι ήθελε τους φιλοξενούμενους κι εκτόξευσε το σκορ. Στο 55’ ο Σμολόφ σημείωσε το 2-0 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Μοστοβόι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο 62’ ο Σουτόρμιν με κοντινή κεφαλιά μετά από φάση διαρκείας πέτυχε το 4-0. Δεν σταμάτησε να ψάχνει κι άλλα τέρματα. Στο 82’ ο Ζαμπολότνι σημείωσε το 5-0, πριν ολοκληρώσει το θρίαμβο ο Ερόκιν στο 87’.

Η Ρωσία «τρέχει» ένα εντυπωσιακό σερί πέντε διαδοχικών επιτυχίων κι αυτό είναι που την έχει φέρει μία «ανάσα» πριν από την πρόκριση. Η συγκομιδή των 22 βαθμών τη φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και βολεύεται με δύο αποτελέσματα στον «τελικό» της πρωτιάς κόντρα στην Κροατία. Πλέον θα είναι μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία αν μείνει δεύτερη και οδηγηθεί στα πλέι οφ. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal.

«Ήταν σίγουρο ότι η Κροατία θα νικούσε τη Μάλτα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί όπως θα προετοιμαζόμασταν για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν έχει αλλάξει κάτι. Είναι δύσκολο να πούμε αν αυτός είναι ο πιο σημαντικός αγώνας. Είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνον τον αγώνα για το Μουντιάλ το 2018. Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα που μας ικανοποιεί και η ισοπαλία. Πριν λίγο καιρό όλοι θα υπογράφαμε για να βρισκόμασταν σε αυτήν την κατάσταση. Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Βαλερί Καρπίν.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός ο πορτιέρο Λαντράτοφ (Χίμκι) και ο αριστερός μπακ Τερέχοβ (Σότσι).

Η αποστολή της Ρωσίας:

Τερματοφύλακες: Μαρινάτο (Λοκομοτίβ Μόσχας), Λινιόβ (Λεβερκούζεν), Σαφόνοβ (Κράσνονταρ), Καύκιν (Μπόντο/Γκλιμτ)

Αμυντικοί: Κουντριασόβ (Ανταλιασπόρ), Τζικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Ντιβιέγιεβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Οσιπένκο (Ροστόβ), Σουτόρμιν (Ζενίτ), Τσιστιακόβ (Ζενίτ), Τερέχοβ (Σότσι), Κρουγκοβόι (Ζενίτ), Τερέκχοβ (Σότσι)

Μέσοι: Α. Μίραντσουκ (Αταλάντα), Γιερόκχιν (Ζενίτ), Μπαρίνοβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπακάγιεβ (Σπαρτάκ Μόσχας), Ακχμέτοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Φόμιν (Ντιναμό Μόσχας), Ζακχαριάν (Ντιναμό Μόσχας), Γκλέμποβ (Ροστόφ), Μοστοβόι (Ζενίτ) Ζόμπνιν (Σπάρτακ Μόσχας)

Επιθετικοί: Σμολόβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζαμπολότνι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σεργκέγιεβ (Κρίλια)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κροατία, καθώς η φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ χρειάζεται μόνο τη νίκη απέναντι στη Ρωσία για να εξασφαλίσει το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Πρόκειται για ένα σπουδαίο ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι θεωρούνται δικαίως το φαβορί. Ωστόσο η απόδοση του «άσου» είναι πάρα πολύ χαμηλή, με δεδομένη και την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Σκεφτήκαμε το ενδεχόμενο να κοντράρουμε τη νίκη της Κροατίας. Θεωρούμε όμως ότι καμία πλευρά δεν θα ρισκάρει πολύ στο ξεκίνημα και θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

FACTS

  • Η ομάδα Ρωσία νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 5.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρωσία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.75 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Κροατία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κροατία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.54 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  1 Κροατία 10 23 7 2 1 21:4
  2 Ρωσία 10 22 7 1 2 19:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +2.31% έπαιξε: 2
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.38% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες