Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Ουκρανία

22/3/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 373
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1871 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουκρανία - Πορτογαλία στις 14/10/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 0

    1. 86' Stepanenko Taras

        Προϊστορία

        14/10/2019 ΟυκρανίαΠορτογαλία 2 - 1
        22/3/2019 ΠορτογαλίαΟυκρανία 0 - 0
        21/9/2015 ΠορτογαλίαΟυκρανία 0 - 2

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 514,374 87.5%
        X
        € 43,237 7.4%
        2
        € 30,092 5.1%
        Over
        € 22,054 38.0%
        Under
        € 35,976 62.0%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Παρασκευή, 21:45

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        158 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Estadio do Sport Lisboa e Benfica, Lisbon
        Με Κριστιάνο για τη νίκη οι Πορτογάλοι

        Με Κριστιάνο για τη νίκη οι Πορτογάλοι

        Η Πορτογαλία υποδέχεται στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας την Ουκρανία για τον 2ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεση της, απουσίαζε από όλα τα παιχνίδια του Nations League, οι « Ίβηρες» έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη.

        ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

        Μπορεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο να μην είχε την πορεία που περίμενε και να αποκλείστηκε από την Ουρουγουάη στους 16, μπαίνει όμως στα προκριματικά μιας διοργάνωσης στην οποία είναι η τελευταία πρωταθλήτρια. Στo Nations League απέδειξε ότι μπορεί και χωρίς... Κριστιάνο, καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ζήτησε άδεια από τον Φερνάντο Σάντος και δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα παιχνίδι.

        Παρόλα αυτά η Πορτογαλία κατέκτησε την πρώτη θέση του 3ου ομίλου απέναντι σε Ιταλία και Πολωνία και μάλιστα θα φιλοξενήσει την τελική φάση της διοργάνωσης τον Ιούνιο. Οι αντίπαλοι θα είναι δύσκολοι, Ολλανδία, Αγγλία και Ελβετία διεκδικούν με τη σειρά τους το εισιτήριο, ωστόσο το αβαντάζ της έδρας τους δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα.Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της και στα προκριματικά. «Σε όποιο παιχνίδι και να παίζει η Πορτογαλία πρέπει να κερδίζει. Ο,τι άλλο συνιστά απογοήτευση. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να κερδίσουμε. Δεν ντρέπομαι να πω ότι είμαστε το φαβορί παίζοντας στην έδρα μας. Η Ουκρανία είναι μια ποιοτική ομάδα, με υψηλή τεχνική και γρήγορους παίκτες. Ξέρουμε καλά τα χαρακτηριστικά της, όπως επίσης ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι» τόνισε στη συνέντευξη τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος.

        Όταν ρωτήθηκε μάλιστα αν έχει πονοκέφαλο για τον σχηματισμό της ενδεκάδας απάντησε ότι «είμαι 65 χρονών, αν είχα πονοκεφάλους θα πήγαινα στο φαρμακείο, γιατί δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ και πραγματικά μου αρέσει ο ύπνος!»

        Αγωνιστικά Νέα: Ο Μπρούνο Φερνάντεζ κλήθηκε στην αποστολή αλλά δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του λόγω τραυματισμού. Ο μέσος Αντρέ Γκόμες δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και δεν βρέθηκε στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για τα παιχνιδιά με την Ουκρανία στην οποία δεν κλήθηκαν ούτε ο Μπρόυνο Άλβες με τον Ρενάτο Σάντσες.

        Η αποστολή της Πορτογαλίας:

        Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Γουλβς), Ζοσέ Σα (Ολυμπιακός), Μπέτο (Γκέζτεπε)

        Αμυντικοί: Πέπε (Μπεσίκτας), Ζοσέ Φόντε (Λιλ), Ραφαέλ Γκερέρο (Ντόρτμουντ) Ζοάο Κανσέλο (Γιουβέντους),Μάριο Ρουί (Νάπολι), Νέλσον Σεμέδο (Μπαρτσελόνα), Ρούμπεν Ντίας (Μπενφίκα),

        Μέσοι: Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις), Πίτσι (Μπενφίκα), Nτανίλο Περέιρα (Πόρτο), Ζοάο Μάριο (Ίντερ)

        Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους) Αντρέ Σίλβα (Σεβίλλη), Γκονσάλο Γκουέδες (Βαλένθια), Ράφα Σίλβα, Ζοάο Φέλιξ (Μπενφίκα), Ντιέγκο Σούσα (Μπράγκα), Ντιόγκο Ζότα (Γουλβς)

        ΟΥΚΡΑΝΙΑ

        Άκρως πετυχημένη η παρουσία της στο Νations League, τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της και μάλιστα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της διοργάνωσης. Ξεκινάει με δύσκολη αποστολή απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, ταξίδεψε όμως στη Λισαβόνα με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα.

        «Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε πόντο ή πόντους και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Η Πορτογαλία έχει περισσότερη πίεση γιατί παίζει στην έδρα της και είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και επέστρεψε και ο Ρονάλντο. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ένας πραγματικός ηγέτης.» δήλωσε ο τεχνικός της Ουκρανίας Αντρέι Σεφτσένκο.

        Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του τραυματία Γιαρμολένκο ενώ κόπηκαν τελευταία στιγμή από την αποστολή οι Σεπέλεφ και Βίκτορ Κοβαλένκο. Εκτός και ο Ρακίτσκι που πληρώνει την απόφαση του να μετακινηθεί στη ρώσικη Ζενίτ.

        Η αποστολή της Ουκρανίας:

        Τερματοφύλακες: Αντρέι Λούνιν (Λεγανές), Ντένις Μπόικο (Ντιναμό Κιέβου), Αντρέι Πιάτοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

        Αμυντικοί: Αλεξάντερ Καραβάεφ (Ζόρια), Σεργκέι Κρίβτσοφ, Νικολάι Ματβιένκο, Μπόγκταν Μπούτκο (Σαχτάρ), Νικίτα Μπούρντα, Βίταλι Μικολένκο, Αρτέμ Σαμπάνοφ (Ντιναμό Κιέβου), Έντουαρντ Σόμπολ (Γιάμπλονετς)

        Μέσοι: Εβγέν Κονοπλιάνκα (Σάλκε), Μάρλος, Τάρας Στεπανένκο,Βίκτορ Κοβαλένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Βίκτορ Τσινγκάνκοφ, Σεργκέι Σίντορτσουκ, Βιτάλι Μπουγιάλσκι, Μίκολα Σαπαρένκο (Ντιναμό Κιέβου), Αλεξάντερ Ζιτσένκο (Μαν.Σίτι), Ρουσλάν Μαλινόφσκι (Γκενκ), Ρόμαν Μπεζούζ (Γάνδη).

        Επιθετικοί:Ρόμαν Γιάρεμτσουκ (Γάνδη), Ζούνιο Μοράες (Σαχτάρ), Άρτεμ Κράβετ (Καισερσπόρ)

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Euro
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          6 Ουκρανία 8 20 6 2 0 17:4
          7 Πορτογαλία 8 17 5 2 1 22:6
        2ο ΓΚΡΟΥΠ
          1 Ουκρανία 8 20 6 2 0 17:4
          2 Πορτογαλία 8 17 5 2 1 22:6
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο Volvakias, με το υψηλότερο yield +5.64% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες