Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Εσθονία

Προϊστορία

15/11/2020 Βόρεια ΜακεδονίαΕσθονία 2 - 1
11/10/2020 ΕσθονίαΒόρεια Μακεδονία 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 149,903 81.9%
X
€ 18,008 9.8%
2
€ 15,218 8.3%
Over
€ 11,483 25.7%
Under
€ 33,201 74.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

66 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Todor Proeski Arena
  • Χωρητικότητα: 33460
Σε πελάγη ευτυχίας οι Βαλκάνιοι

Σε πελάγη ευτυχίας οι Βαλκάνιοι

Η Βόρεια Μακεδονία φιλοξενεί την Εσθονία για την 5η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διπλό πρόκρισης στην τελική φάση του Euro απέναντι στη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας σε φιλικό από την Ιταλία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ταξίδεψε στην Τιφλίδα μ’ έναν και μόνο στόχο στα μέσα της εβδομάδας. Αυτός δεν ήταν άλλος από τη νίκη-πρόκριση κόντρα στη Γεωργία, που θα της έδινε την ευκαιρία να λάβει μέρος σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για παρθενική φορά στην ιστορία της. Τα κατάφερε χάρη σε γκολ του παίκτη-θρύλου της χώρας, Γκόραν Πάντεφ και «δραπέτευσε» με τη μεγάλη πρόκριση (0-1). Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή και να παίζουν προσεκτικά για να μην δώσουν δικαιώματα. Έντεκα λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη όμως, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Πάντεφ μέσα στην περιοχή και ο βετεράνος επιθετικός με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Λοριά για το 0-1. Αμύνθηκε δίχως προβλήματα μέχρι το τέλος και το σφύριγμα της λήξης βρήκε δικαιολογημένα όλα τα μέλη της αποστολής να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά.

Η Βόρεια Μακεδονία ζει τις σπουδαιότερες ημέρες της στο ποδόσφαιρο, καθώς πέτυχε κάτι ανεπανάληπτο για την ίδια. Θα ήθελε να το συνδυάσει όμως και με την πρώτη θέση στο γκρουπ της στο Nations League, καθώς μετά από τέσσερα παιχνίδια συγκατοικεί στην κορυφή με τη Γεωργία, έχοντας από 6 βαθμούς. Θέλει το «τρίποντο» για να πλησιάσει περισσότερο στη Β’ Κατηγορία. Και τα τέσσερα ματς της για τη διοργάνωση ήταν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός της Βόρειας Μακεδονίας Ιγκόρ Ανγκελόφσκι υπογράμμισε: «Ο Πάντεφ πέτυχε ένα φοβερό γκολ και μας έδωσε την πρόκριση. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το συναίσθημα. Ήδη σκεφτόμαστε τη συμμετοχή μας στην τελική φάση του Euro. Θα παίξουμε για την περηφάνια του Έθνους μας στη διοργάνωση. Είναι μία ιστορική στιγμή».

Αγωνιστικά Νέα: Αφού έκανε τη δουλειά κι έστειλε την ομάδα στο Euro, ο Πάντεφ (114/36) γύρισε στη Γένοβα και την Τζένοα, οπότε δεν θα παίξει στα προσεχή ματς, ενώ αποχώρησε και ο γκολκίπερ Ντιμιτριέφσκι (36/0) που γύρισε στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Θα λείψει και ο τιμωρημένος ετρέμ Αλιόσκι (38/7). Χτύπησε ο ήδη τραυματίας μέσος Αντέμι (18/3) στο ματς με τη Γεωργία και θα λείψει. Δεδομένα εκτός ο τερματοφύλακας Μποζινόφσκι (0/0), ο αμυντικός Ριστέφσκι (42/0), ο μέσος Μπάρντι (31/5) και ο επιθετικός Βελκόφσκι (14/0).

Η αποστολή της Βόρειας Μακεδονίας:

Τερματοφύλακες: Μπογκαντίνοφ (Εθνικός Άχνας), Σισκόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Μποζινόφσκι (Σίλεκς)

Αμυντικοί: Αλιόσκι (Λιντς), Μουσιλού (Βίντι), Μπεϊτουλάι (Σκεντίγια), Ριστόφσκι (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Βελκόφσκι (Ριέκα), Ζάικοφ (Σαρλερουά)

Μέσοι: Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Νικόλοφ (Βίντι), Σπιρόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Ελμάς (Νάπολι), Κοσταντίνοφ (Ρουζομπερόκ)

Επιθετικοί : Τρικόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Νεστορόφσκι (Ουντινέζε), Τραϊκόφσκι (Μαγιόρκα), Στογιανόφσκι (Σαμπλί)



ΕΣΘΟΝΙΑ

Την προηγούμενη Τετάρτη ταξίδεψε στη Φλωρεντία προκειμένου να αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι την Ιταλία. Γνώριζε εκ των προτέρων πόσο δύσκολη ήταν η αποστολή της και ήττα με 4-0 ήρθε μάλλον φυσιολογικά κι αναμενόμενα, αφού η ποιοτική διαφορά των δύο αντιπάλων είναι σημαντική, έστω κι αν οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάρα πολλές αλλαγές. Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο και πιο συγκεκριμένα στο 14’ ο Γκρίφο μ’ έναν «κεραυνό» άνοιξε το σκορ. Στο 27’ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, αυτήν την φορά από ωραία ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ του Μπερναρντέσκι. Αμύνθηκε καλά στη συνέχεια, δίχως όμως να μπορέσει να γίνει απειλητική σε καμία περίπτωση. Στο 75’ όμως είδε τον Γκρίφο να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ, αυτήν την φορά από το σημείο του πέναλτι. Με τον ίδιο τρόπο οι Ιταλοί σκόραραν και τέταρτη φορά με τον Ορσολίνι στο 86’, φτάνοντας στην τελική επικράτηση.

Η συνολική παρουσία της Εσθονίας στο Nations League δεν κρίνεται καθόλου ικανοποιητική. Η συγκομιδή των 2 βαθμών τη φέρνει στην τελευταία θέση του ομίλου κι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να υποβιβαστεί στην τέταρτη και τελευταία κατηγορία της διοργάνωσης. Για να ελπίζει σε σωτηρία θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον έναν πόντο από τη Βόρεια Μακεδονία εκτός έδρας. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της στο Nations League ήταν Under.

«Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά απέναντι στην Ιταλία. Δεν είναι εύκολο να ανταγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο και με τέτοιες ομάδες. Σίγουρα κάναμε λάθη όμως οι παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι να τα βάζουν με τέτοιους αντιπάλους. Οπότε μπορώ να πω ότι σταθήκαμε καλά. Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε νέα προβλήματα. Είναι σημαντική η υγεία των αθλητών κι εστιάζουμε σε αυτήν» σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κάρελ Βούλαϊντ.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός οι αμυντικοί Καλάστε (46/0) και Γιάαγκερ (126/0), όπως και ο μέσος Λουτς (43/4), χωρίς κανένας τους να αποτελεί «φρέσκο» πρόβλημα.

Η αποστολή της Εσθονίας:

Τερματοφύλακες: Μέεριτς (Νόμε Κάλιου), Χέιν (Άρσεναλ), Ιγκόνεν (Φλόρα Ταλίν)

Αμυντικοί: Κούουσκ (Φλόρα Ταλίν), Πικ (Κουόπιο), Λίλαντερ (Φλόρα Ταλίν), Ταμ (Ντέσνα Τσέρνιχιβ), Μετς (Αλ-Ετιφάκ), Μπαράνοφ (Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών), Τενίστε (Μπραν), Γιάρβελεϊντ (Βέντισελ), Πουργκ (Φλόρα Ταλίν)

Μέσοι: Κρέιντα (Φλόρα Ταλίν), Τουρ (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Τουνιόφ (Σπαλ), Μίλερ (Φλόρα Ταλίν), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Μαρίν (Τούλεβικ), Ανισάλου (Λβιβ), Σούμετς (Φλόρα Ταλίν)

Επιθετικοί : Ανιέρ (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Σινιάφσκι (Φλόρα Ταλίν), Ζενιόφ (Σαχτέρ Καραγκαντί), Λίιβακ (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Σόργκα (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), Λέπικ (Φλόρα Ταλίν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βόρεια Μακεδονία έγραψε ιστορία πριν λίγα εικοσιτετράωρα εξασφαλίζοντας την παρθενική της πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, καθώς θα λάβει μέρος στο Euro που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι. Από την άλλη η Εσθονία δοκίμασε τις δυνάμεις της κόντρα στην Ιταλία εκτός έδρας, γνωρίζοντας τη μοίρα της από την αρχή. Οι γηπεδούχοι θέλουν να γιορτάσουν με νίκη τη μεγάλη επιτυχία τους κόντρα στους αδύναμους φιλοξενούμενους. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αντέξουν μέχρι το ημίχρονο και θα ρισκάρουμε επιλέγοντας την ισοπαλία μετά το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Βόρεια Μακεδονία 6 9 2 3 1 9:8
  4 Εσθονία 6 3 0 3 3 5:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες