4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Βόρεια Μακεδονία

11/10/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 369
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1310 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βόρεια Μακεδονία - Εσθονία στις 15/11/2020

Προϊστορία

15/11/2020 Βόρεια ΜακεδονίαΕσθονία 2 - 1
11/10/2020 ΕσθονίαΒόρεια Μακεδονία 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 14,989 13.2%
X
€ 13,315 11.8%
2
€ 84,866 75.0%
Over
€ 10,475 63.3%
Under
€ 6,078 36.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

101 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 908
Ψάχνουν απεγνωσμένα θετικό αποτέλεσμα οι Εσθονοί

Ψάχνουν απεγνωσμένα θετικό αποτέλεσμα οι Εσθονοί

Η Εσθονία θα κοντραριστεί με τη Βόρεια Μακεδονία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι από ήττα στην Αρμενία, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν ισοπαλία στη Γεωργία και μεσοβδόμαδα προκρίθηκαν στον τελικό των πλέι οφ των προκριματικών του Euro 2020.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΕΣΘΟΝΙΑ

Ήθελε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Λιθουανία την περασμένη Τετάρτη, όμως σε ακόμα μία περίπτωση έδειξε ότι είναι ιδιαίτερη αδύναμη, έχοντας παράλληλα και έλλειψη χημείας πάνω στο χορτάρι. Η ήττα με 3-1 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά και δίκαια, απογοητεύοντας ξανά με την απόδοσή της. Μπήκε φουριόζα θέλοντας να αιφνιδιάσει, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει στα πρώτα λεπτά και τελικά δέχτηκε κιόλας γκολ από το Νοβίκοβας στο 14ο λεπτό. Λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου και πιο συγκεκριμένα στο 32’, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Σιρτζέντας. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η επανάληψη ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο αφού στα πρώτε δευτερόλεπτα είδε το Νοβίκοβας να σκοράρει ξανά για το 0-3. Το μόνο που κατάφερε μέχρι το τέλος, ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Μάριν στο 58’.

«Τρέχει» ένα αρνητικό σερί έξι διαδοχικών ηττών σε φιλικά κι επίσημα παιχνίδια, δείχνοντας σταθερά ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Συμμετέχει στο δεύτερο όμιλο ττης Γ’ Κατηγορίας του Nations League, όμως δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι άουτ για τον υποβιβασμό στη Δ’ Κατηγορία, αφού είναι στην τελευταία θέση. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal, αφού δεν είχε σκοράρει σε κανένα από αυτά, βρίσκοντας ξανά δίχτυα στο φιλικό με τη Λιθουανία μετά από πολύ καιρό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κάρελ Βούλαϊντ επισήμανε: «Το σημαντικό για εμάς είναι να πήραμε το μάθημα που πρέπει από το φιλικό με τη Λιθουανία. Μπορεί να ξεκινήσαμε όπως ακριβώς θέλουμε αλλά δεν σκοράραμε και μόλις δεχτήκαμε το γκολ καταρρεύσαμε. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει και δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο γήπεδο και να κουνήσω τους παίκτες την ώρα του αγώνα».

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Πικ (36/1) ο οποίος δεν έπαιξε στο φιλικό με τη Λιθουανία. Παραμένουν στα «πιτς» ο τερματοφύλακας Μέεριτς (12/0), οι έμπειροι αμυντικοί Καλάστε (46/0) και Γιάαγκερ (126/0) και ο επιθετικός Άνιερ (63/13).

Η αποστολή της Εσθονίας:

Τερματοφύλακες: Κοτένκο (Λεβάντια Ταλίν), Ίγκονεν (Φλόρα Ταλίν), Χάιν (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Τενίστε (Μπραν), Μπαράνοφ (Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών), Πικ (Κουόπιο), Κούουσκ (Φλόρα Ταλίν), Πουργκ (Φλόρα Ταλίν), Λίλαντερ (Φλόρα Ταλίν), Γιάρβελαϊντ (Βεντίσελ), Πελτ (Πάιντε Σίτι)

Μέσοι: Καλτ (Ντομζάλε), Κρέιντα (Φλόρα Ταλίν), Τουνιόφ (Σπαλ), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Αϊνσάλου (Λβιβ), Λουτς (Πάιντε Σίτι), Μαρίν (Τούλεβικ), Σούμετς (Φλόρα Ταλίν), Τουρ (Πάιντε Σίτι)

Επιθετικοί : Σινιάρσκι (Φλόρα Ταλίν), Λίιβακ (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Λέπικ (Φλόρα Ταλίν)



ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Είχε μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό των πλέι οφ της προκριματικής φάσης του Euro, καθώς αντιμετώπισε την περασμένη Πέμπτη στα Σκόπια το Κόσοβο, μία ομάδα στα μέτρα της. Κατάφερε να κάμψει δύσκολα την αντίστασή του με 2-1 κι ελπίζει ότι θα λάβει μέρος σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στάθηκε τυχερή στο 16’ όταν μία επιθετική προσπάθεια χτύπησε στα πόδια του Κολόλι και πήγε στα δίχτυα της εστίας των αντιπάλων για το 1-0. Λίγο αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση έπειτα από τραγικό λάθος του γκολκίπερ της και φοβερό πλασέ του Χαντεργκιονάι στο 29. Απάντησε άμεσα όμως και με κεφαλιά του Βελκόφσκι στο 33’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος έχασε ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς και λίγο έλειψε να το πληρώσει αφού στο 94’ ο Αλίτι είδε τον Ντιμιτρίεβιτς να τον σταματά σε μοναδική ευκαιρία. Το τελευταίο σφύριγμα τη βρήκε θριαμβεύτρια.

Έστω κι αν αυτό είναι δύσκολο, θα πρέπει τώρα να στρέψει το ενδιαφέρον της στα παιχνίδια που ακολουθούν για το Nations League, μία διοργάνωση που όπως είναι λογικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Συμμετέχει στο δεύτερο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας και μετά τις δύο πρώτες αναμετρήσεις φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει τέσσερις πόντους, ενώ υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Γεωργία.

«Ζούμε ένα όνειρο, καθώς είμαστε ένα παιχνίδι μακριά από την πρόκριση σε τελική φάση διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Δεν υποτιμούμε σε καμία περίπτωση τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας για το Nations League, αλλά όλοι έχουμε στο μυαλό μας ότι θέλουμε να πάμε στο Euro» ήταν τα λόγια του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας των Βαλκανίων, Ιγκόρ Ανγκελόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι του Nations League και θα απουσιάσει ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός Μούσλιου (23/1). Δεν υπολογίζονται επίσης ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μπογκατίνοφ (18/0) και ο μέσος Ελμάς (20/4) οι οποίοι προσβλήθηκαν από τον Covid-19. Εκτός έμειναν επίσης ο τραυματίας αμυντικός Μλαντενόφσκι (1/0) και ο μέσος Αβραμόφσκι (4/0).

Η αποστολή της Βόρειας Μακεδονίας:

Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέβσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισκόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Μποζινόφσκι (Σίλεκς)

Αμυντικοί: Ριστόφσκι (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ριστέφσκι (Ούιπεστ), Μουσλιού (Φέχερβαρ), Βελκόφσκι (Ριέκα), Μπειτουλάι (Σκεντίγια), Ζάικοβ (Σαρλερουά), Τοσχέφσκι (Τίρανα)

Μέσοι: Χασάνι (Ελσίνκι), Αλιόσκι (Λιντς), Σπιρόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Μπάρντχι (Λεβάντε), Νικολόβ (Φέχερβαρ), Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Κοσταντίνοβ (Ρουζομπερόκ)

Επιθετικοί : Πάντεφ (Τζένοα), Τραικόφσκι (Μαγιόρκα), Τριχκόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Νεστορόφσκι (Ουντινέζε), Βελκόσκι (Σαράγιεβο), Στοιανόφσκι (Σαμπλί)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Εσθονία έχει απογοητεύσει με την έως τώρα παρουσία της, όμως έχει την ευκαιρία να κάνει σεφτέ απέναντι σε μία αντίπαλο που δεν είναι τόσο ισχυρή. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση του γκρουπ τους και τον υποβιβασμό, όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν το «εμπόδιο» της Βόρειας Μακεδονίας. Η τελευταία διαθέτει πιο ισχυρό σύνολο κι έχει τον πρώτο λόγο. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι Εσθονοί ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα ρισκάρουμε και θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία της νίκης τους ή της ισοπαλίας.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Βόρεια Μακεδονία 6 9 2 3 1 9:8
  4 Εσθονία 6 3 0 3 3 5:9
Εμφάνιση όλων
Βόρεια Μακεδονία - Τελ. αγώνες
25/3/2024
Μαυροβούνιο
Βόρεια Μακεδονία
1 - 0
22/3/2024
Βόρεια Μακεδονία
Μολδαβία
1 - 1
20/11/2023
Βόρεια Μακεδονία
Αγγλία
1 - 1
17/11/2023
Ιταλία
Βόρεια Μακεδονία
5 - 2
17/10/2023
Βόρεια Μακεδονία
Αρμενία
3 - 1
14/10/2023
Ουκρανία
Βόρεια Μακεδονία
2 - 0
12/9/2023
Μάλτα
Βόρεια Μακεδονία
0 - 2
9/9/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ιταλία
1 - 1
19/6/2023
Αγγλία
Βόρεια Μακεδονία
7 - 0
16/6/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ουκρανία
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες