3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρτιζάν - Φλόρα Ταλίν

30/9/2021 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 837
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 910 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φλόρα Ταλίν - Παρτιζάν στις 25/11/2021

Προϊστορία

25/11/2021 Φλόρα ΤαλίνΠαρτιζάν 1 - 0
30/9/2021 ΠαρτιζάνΦλόρα Ταλίν 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 64,308 97.2%
X
€ 1,170 1.8%
2
€ 692 1.0%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

91 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion FK Partizan
  • Χωρητικότητα: 32710
  • Θεατές: 4845
Μεγάλη διαφορά επιπέδου

Μεγάλη διαφορά επιπέδου

Η Παρτιζάν θα κοντραριστεί με τη Φλόρα Ταλίν για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Ανόρθωσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από τη Γάνδη.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πριν από δύο εβδομάδες ταξίδεψε στην Κύπρο ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την Ανόρθωση. Έψαχνε μία επαγγελματική νίκη και τη βρήκε (2-0). Δεν μπήκε δυνατά στον αγώνα και κινδύνευσε να μείνει πίσω στο σκορ. Ωστόσο ο πορτιέρο Πόποβιτς αντέδρασε εκπληκτικά στη φαλτσαριστή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Σιγά-σιγά ανέβασε την απόδοσή της και πρώτα απείλησε με δοκάρι, πριν τελικά προηγηθεί λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα ο Μένιγκ στο 42’ πήρε το «ριμπάουντ» κι άνοιξε το σκορ μετά από ασταθή επέμβαση του Λόρια. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνει στην επανάληψη ήταν να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Ανησύχησε σε σουτ του Ντέλετιτς μέσα από την περιοχή, αλλά στο 68’ βρήκε το δεύτερο τέρμα που «κλείδωσε» την επικράτησή της. Ο Γκόμες με φοβερό σουτ ήταν ο σκόρερ και στο αμέσως επόμενο λεπτό έχασε ευκαιρία για ακόμα ένα γκολ. Τα πάντα είχαν κριθεί και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αυτή η νίκη έφερε την Παρτιζάν από το ξεκίνημα στην κορυφή του ομίλου και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της συγκεκριμένης φάσης του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ. Αποτελούν μαζί με τη Γάνδη τα φαβορί για να τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις. Παράλληλα όμως επιθυμεί να επιστρέψει και στην κορυφή του πρωταθλήματος Σερβίας. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά πέντε βαθμών από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον τελευταίο να έχει ματς λιγότερο.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς υπογράμμισε: «»Μία νίκη με τη Φλόρα Ταλίν μπορεί να μας φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιβεβαιώσουμε την καλή εμφάνιση που κάναμε στην Κύπρο με την Ανόρθωση. Έχουμε ιδιαίτερη ενέργεια γι’ αυτόν τον αγώνα επειδή είναι πολύ σημαντικός. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκός αγώνας ο οποίος δεν είναι απαιτητικός. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Αγωνιστικά Νέα: Απόντες οι τραυματίες Πάντιτς και Σουμά.



ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ

Το εντός έδρας παιχνίδι με τη Γάνδη για την πρεμιέρα ήταν ιστορικό από κάθε άποψη. Έγινε η πρώτη ομάδα από την Εσθονία που συμμετέχει σε φάση ομίλων κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Δυστυχώς για εκείνη δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε (0-1). Ήταν ενθουσιώδης στο ξεκίνημα και λίγο έλειψε να προηγηθεί χάνοντας τη μεγαλύτερή της ευκαιρία στον αγώνα. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό χρονικό διάστημα είδε τους αντιπάλους της να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να πιέζουν ψάχνοντας το γκολ. Άντεξε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Εννιά λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη όμως μία αδράνεια των δύο σέντερ μπακ της επέτρεψε στον Λέπαγιτς να σκοράρει για το 0-1. Έψαξε την αντίδραση φτιάχνοντας μία καλή στιγμή αλλά ήταν φανερή η απουσία εμπειρίας για να διαχειριστεί την κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι δίχως πρόβλημα κυριάρχησαν μέχρι το τέλος χάνοντας ευκαιρίες και για άλλα τέρματα τα οποία τελικά δεν σημείωσαν.

Η Φλόρα Ταλίν θα διασκεδάσει όσο περισσότερο μπορεί αυτήν την παρουσία της στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ κι εφόσον αποσπάσει βαθμούς θα κατορθώσει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το ιστορικό επίτευγμά της. Στο πρωτάθλημα Εσθονίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση και «γκέλαρε» μένοντας στο 2-2 με την Τούλεβικ εκτός έδρας. Φυσικά ο βασικός της στόχος σε αυτή τη φάση δεν είναι άλλος από τη διατήρηση των σκήπτρων.

«Πρέπει να βρούμε τρόπους για να καλύψουμε τη σημαντική απουσία που έχουμε στην επίθεση. Θα πρέπει η ομάδα να μάθει να κερδίζει χωρίς τον Σαπίνεν. Η Παρτιζάν είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και τη σεβόμαστε. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι εναντίον τους κι έχουν πολλούς ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι των αντιπάλων. Δεν υπήρχε πολύς χρόνος για την προετοιμασία αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Γιούργκεν Χεν.

Αγωνιστικά Νέα:Νέο πρόβλημα αυτό το επιθετικού Σαπίνεν. Σταθερά εκτός ο σέντερ μπακ Πιργκ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ευκαιρία για να κάνει ένα «πάρτι» θα έχει η Παρτιζάν στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φλόρα Ταλίν. Οι γηπεδούχοι έκαναν το καθήκον τους στην Κύπρο και νίκησαν την Ανόρθωση και θεωρητικά έχουν μπροστά τους το πιο εύκολο ματς του ομίλου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ζουν το όνειρό τους παίζοντας για πρώτη φορά μακριά από τη βάση τους για τη φάση των ομίλων ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Σέρβοι θα φορτσάρουν για να πετύχουν όσα περισσότερα τέρματα μπορούν. Υπάρχει αξία στα 4-6 γκολ και θα τα επιλέξουμε, μια και μπορούν να επιβεβαιωθούν ακόμα και μόνο από την Παρτιζάν.

FACTS

  • Η ομάδα Παρτιζάν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φλόρα Ταλίν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 4.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Παρτιζάν 6 8 2 2 2 6:4
  4 Φλόρα Ταλίν 6 5 1 2 3 5:8
Εμφάνιση όλων
Φλόρα Ταλίν - Τελ. αγώνες
31/3/2024
Ταμέκα Τάρτου
Φλόρα Ταλίν
16/3/2024
Πάιντε Λιναμεσκόντ
Φλόρα Ταλίν
2 - 1
10/3/2024
Φλόρα Ταλίν
Ταλίνα Κάλεβ
2 - 2
1/3/2024
Φλόρα Ταλίν
Νόμε Γιουνάιτεντ
2 - 0
25/2/2024
Φλόρα Ταλίν
Νάρβα Τρανς
2 - 2
3/12/2023
Φλόρα Ταλίν
Έλβα
10 - 0
25/11/2023
Φλόρα Ταλίν
Πάρνου Βάπρους
1 - 0
11/11/2023
Φλόρα Ταλίν
Νόμε Κάλιου
0 - 0
5/11/2023
Λεβάντια Ταλίν
Φλόρα Ταλίν
2 - 1
1/11/2023
Νάρβα Τρανς
Φλόρα Ταλίν
1 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο oopsanonymous, με το υψηλότερο yield +34.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες