Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φλόρα Ταλίν - Παρτιζάν

Προϊστορία

25/11/2021 Φλόρα ΤαλίνΠαρτιζάν 1 - 0
30/9/2021 ΠαρτιζάνΦλόρα Ταλίν 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,330 4.4%
X
€ 9,685 8.0%
2
€ 106,158 87.6%
Over
€ 5,665 43.6%
Under
€ 7,316 56.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 17:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

92 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 1503
Αρέσκεται σε επαγγελματικές νίκες η Παρτιζάν

Αρέσκεται σε επαγγελματικές νίκες η Παρτιζάν

Η Φλόρα Ταλίν υποδέχεται την Παρτιζάν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας με τη Γάνδη.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται απευθείας στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Όσες τερματίσουν δεύτερες θα παίξουν με τις τρίτες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ

Θα παίξει για δεύτερη διαδοχική «στροφή» εντός έδρας. Έπαιξε με την Ανόρθωση στην Εσθονία και κινδύνευσε σοβαρά με ήττα. Βρήκε τα ψυχικά αποθέματα κι απέσπασε ισοπαλία (2-2). Αιφνιδιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο και πλήρωσε το γεγονός ότι ανέβασε πολύ ψηλά την άμυνά της. Στο 28’ ο Χριστοφή με ωραίο πλασέ και πέντε λεπτά αργότερα ο Πόποβιτς με ψύχραιμο τελείωμα μέσα από την περιοχή έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στους Κύπριους. Δεν επηρεάστηκε όσο θα περίμενε κανείς κι έβγαλε αντίδραση πιέζοντας αφόρητα. Στο 55’ κατάφερε να μειώσει το σκορ μετά από γκάφα της άμυνας των φιλοξενούμενων με ωραίο σουτ του Σάπινεν. Η ισοφάριση ήρθε στο 58’ από τον Ζενιόφ με κεφαλιά. Είχε το μομέντουμ κι έχασε μεγάλες φάσεις για να πετύχει μία επική ανατροπή, δίχως τελικά να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε ισόπαλη για δεύτερη συνεχόμενη φορά, με την ίδια αντίπαλο και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Έχει συγκεντρώσει 2 βαθμούς και θα προσπαθήσει να τερματίσει στην τιμητική 3η θέση στην οποία βρίσκεται ήδη, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Ανόρθωση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Στο πρωτάθλημα Εσθονίας νίκησε τη Λέτζιον με 2-0 εκτός έδρας και παραμείνει δεύτερη πίσω από τη συμπολίτισσα Λεβάντια.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γιούργκεν Χεν τόνισε: «Είναι καλό που έχουμε όλους τους παίκτες υγιείς και υπάρχει ένα ωραίο πρόβλημα για να λύσω. Πάντα σκεφτόμαστε να κερδίσουμε τον αντίπαλο και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς. Η Παρτιζάν είναι μία ποιοτική ομάδα με πολύ μεγάλο ροτέισον και βρίσκονται σε καλή φόρμα. Εστιάζουμε σε πράγματα που είναι μέσα στις δυνατότητές μας και μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.



ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στο Βέλγιο ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Γάνδη. Φλέρταρε με τη νίκη αλλά τελικά παραχώρησε ισοπαλία (1-1). Στο πρώτο μέρος ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι κι εκείνη που δημιούργησε περισσότερες προϋποθέσεις για να σκοράρει και να προηγηθεί. Στάθηκε άτυχη στο 29’ όταν η αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάτχο σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των αντιπάλων της. Στην επανάληψη πάντως βρήκε τη λύση από τον Ουρόσεβιτς στο 65’. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή από αριστερά και μ’ ένα πανέμορφο πλασέ την έβαλε σε θέση «οδηγού». Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια και η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 80’. Έπειτα από σέντρα που έγινε από τη δεξιά η πλευρά, ο Τισουνταλί βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και δεν αστόχησε για το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Παρτιζάν δεν πέτυχε το στόχο της που ήταν η νίκη η οποία θα την έβαζε ξανά στο κόλπο για την κορυφή του γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ. Η συγκομιδή των 7 βαθμών φέρνει τους Σέρβους στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Γάνδη η οποία υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία. Και τα τέσσερα ματς των «ασπρόμαυρων» ήταν Under. Στο εγχώριο πρωτάθλημα νίκησε 4-1 εντός έδρας τη Βοϊβοντίνα και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Σίγουρα είναι μία ομάδα που τη σεβόμαστε. Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς και δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ότι θα νικήσεις. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εδώ. Αυτή είναι η επιθυμία και ο στόχος μας αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Είναι έμπειρη ομάδα με έμπειρους παίκτες. Δεν ξέρουμε με ποιους θα παίξουν. Έχουν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και δεν χάνουν ποτέ το μυαλό τους» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός αποστολής λόγω ασθένειας ο αμυντικός Βούγιασιτς και ο μέσος κι αρχηγός Νάτχο.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Στο τρίτο και τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, η Φλόρα Ταλίν θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν. Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη γράψει ιστορία μπαίνοντας στα γκρουπ, ωστόσο το ιδανικό για εκείνους θα ήταν να πετύχουν και μία νίκη. Κάτι τέτοιο φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο κόντρα στους Σέρβους. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν έχουν δείξει διάθεση να φορτσάρουν σε κανένα παιχνίδι τους έως τώρα στη διοργάνωση. Δεν υπάρχει αξία στο σετ αποδόσεων, θα προτιμήσουμε το Under σε ελκυστική τιμή, έχοντας ήδη επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα ματς των Σέρβων.

FACTS

  • Η ομάδα Παρτιζάν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.10 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Παρτιζάν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φλόρα Ταλίν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φλόρα Ταλίν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 5.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Παρτιζάν 6 8 2 2 2 6:4
  4 Φλόρα Ταλίν 6 5 1 2 3 5:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο COCKATIEL, με το υψηλότερο yield +13.16% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες