Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρί Σεν Ζερμέν - Λειψία

24/11/2020 22:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1260 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λειψία - Παρί Σεν Ζερμέν στις 3/11/2021

Προϊστορία

3/11/2021 ΛειψίαΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 2
19/10/2021 Παρί Σεν ΖερμένΛειψία 3 - 2
24/11/2020 Παρί Σεν ΖερμένΛειψία 1 - 0
4/11/2020 ΛειψίαΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 1
18/8/2020 ΛειψίαΠαρί Σεν Ζερμέν 0 - 3
18/7/2014 ΛειψίαΠαρί Σεν Ζερμέν 4 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,672,789 90.1%
X
€ 83,375 4.5%
2
€ 100,235 5.4%
Over
€ 49,050 68.8%
Under
€ 22,249 31.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

222 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parc des Princes
  • Χωρητικότητα: 48712
Παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» για την Παρί

Παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» για την Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Λειψία για την 4η αγωνιστική του ογδόου ομίλου. Οι δύο ομάδες στην προηγούμενη «στροφή» έπαιξαν επί γερμανικού εδάφους και οι «κόκκινοι ταύροι» είχαν νικήσει με 2-1.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Το παιχνίδι με τη Λειψία έχει χαρακτήρα τελικού για εκείνη, καθώς ο κίνδυνος αποκλεισμού της από τη φάση των ομίλων είναι υπαρκτός και τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλιστα κι αρκετά πιθανός. Πριν από τρεις εβδομάδες είχε χάσει στη Γερμανία από την ίδια αντίπαλο με 2-1, έχοντας μοιραίο παίκτη τον Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός ήταν εκείνος που την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 6’, αλλά λίγο αργότερα έχασε πέναλτι. Δέχτηκε την ισοφάριση στο φινάλε του ημιχρόνου και στο 57’, είδε τους αντιπάλους της να φτάνουν στην ανατροπή. Δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει και μοιραία ηττήθηκε. Την περασμένη Παρασκευή έχασε ξανά εκτός έδρας και με ανατροπή. Αυτήν την φορά ήταν μεγαλύτερο το «μαρτύριο», καθώς προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της Μονακό, αλλά είδε τους αντιπάλους τους να σκοράρουν τρεις φορές στην επανάληψη και να τη ρίχνουν στο καναβάτσο.

Αυτό που ενδιαφέρει πάντως στην παρούσα φάση την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι να παραμείνει «ζωντανή» στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους της σεζόν. Θα πρόκειται για ιστορική αποτυχία, αν η φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, δεν μπορέσει να περάσει τη φάση των ομίλων. Μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς μετά από τα πρώτα τρία ματς, καθώς έχει ηττηθεί από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λειψία, ενώ νίκησε μόνο την Μπασακσεχίρ. Απέχει τρεις πόντους τόσο από την προσεχή της αντίπαλό όσο κι από τους «κόκκινους διάβολους», ενώ ισοβαθμεί με τους πρωταθλητές Τουρκίας. Τα δύο από τα τρία ματς της στη διοργάνωση ήταν Over κι αμφίσκορο.

Ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας Τόμας Τούχελ -ο οποίος δέχεται έντονη αμφισβήτηση- τόνισε: «Είναι παίκτης κλειδί για εμάς ο Νεϊμάρ. Δεν είναι στο 100% αλλά θα ξεκινήσει, επειδή μπορεί να διαχειριστεί αυτά τα παιχνίδια σωματικά και πνευματικά. Θέλουμε να νικήσουμε. Είναι ένας τελικός στον όμιλο. Περιμένω να έχουμε το μυαλό μας περισσότερο στο σκοράρισμα και όχι αν θα κινδυνεύσουμε αμυντικά».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι ο στόπερ Κιμπεμπέ (8/0) και ο χαφ Γκουέιγ (8/1) και δεν είναι διαθέσιμοι. Πρόλαβε ο Νεϊμάρ (5/2) κι επιστρέφει ο Βεράτι (5/0). Πάντοτε στα «πιτς» οι Μπερνάτ (3/0), Κέρερ (4/0), Ντράξλερ (6/2), όπως και ο σέντερ φορ Ικάρντι (4/2).



ΛΕΙΨΙΑ

Το ταξίδι της στο Παρίσι είναι κομβικό, αλλά δεν έχει εκείνη το άγχος και το «βάρος» στις πλάτες της. Η νίκη που είχε πανηγυρίσει εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας της έχει δώσει πλεονέκτημα για την πρόκριση. Σε αυτόν τον αγώνα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από γκολ του Ντι Μαρία, ενώ λίγο αργότερα είδε τους αντιπάλους της να χάνουν πέναλτι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Ευτύχησε να φτάσει στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 57’ έφτασε στην ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φόρσμπεργκ. Άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Το περασμένο Σάββατο πάντως ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη για να παίξει με την Άιντραχτ. Δεν μπόρεσε να πάρει το «τρίποντο» κι έμεινε στην ισοπαλία (1-1). Έχανε 1-0 στο ημίχρονο αλλά ισοφάρισε στο 57’ με τον Πόουλσεν. Υπήρχε χρόνος για να φτάσει στην ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο μοναδικό παιχνίδι πάντως που έδωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ μακριά από την έδρα της η Λειψία, διασύρθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» με 5-0. Παρ’ όλα αυτά οι δύο νίκες στο γήπεδό της την έχουν φέρει στους 6 βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή του ομίλου με τους «κόκκινους διάβολους». Στην ουσία παίζει για δύο αποτελέσματα ούτως ώστε να κάνει ακόμα ένα άλμα πρόκρισης. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

«Όλοι εστιάζουν στους Νεϊμάρ και Εμπαπέ αλλά δεν είναι οι μοναδικοί καλοί παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν. Συνεχώς οι αντίπαλοι λένε ότι αυτό το παιχνίδι είναι τελικός και θα πρέπει να τους κάνουμε να νιώσουν ότι πράγματι είναι τέτοιος» σχολίασε ο προπονητής του συλλόγου, Γιούλιαν Νάιγκελσμαν.

Αγωνιστικά Νέα: Πάντοτε εκτός ο τραυματίας στόπερ Κλόστερμαν (3/0) και ο χαφ Λάιμερ (0/0), ενώ απουσιάζει ο επίσης μπακ Χάλστερνμπεργκ (3/1) και ο Μουκιέλε (6/0). Θα λείψει λόγω Covid-19 ο στράικερ Χουάνγκ (5/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Παρί Σεν Ζερμέν «καίγεται» γι’ αυτό το παιχνίδι. Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας η περσινή φιναλίστ θα έχει μείνει στην ουσία εκτός πρόκρισης, καθώς θα απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη η Λειψία δεν έχει άγχος κι αυτό την καθιστά αρκετά επικίνδυνη, ενώ και πέρσι είχε αποδείξει την κλάση της φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μοιάζει με τελικό για τους Γάλλους το συγκεκριμένο ματς κι αναμένεται να μπουν φουριόζοι, παρά τις απουσίες τους. Θα τους εμπιστευτούμε και θα ποντάρουμε στον άσο στο πρώτο μέρος.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  1 Παρί Σεν Ζερμέν 6 12 4 0 2 13:6
  2 Λειψία 6 12 4 0 2 11:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο DT71, με το υψηλότερο yield +1.91% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες