4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Ελσίνκι

Προϊστορία

14/12/2023 ΠΑΟΚΕλσίνκι 4 - 2
21/9/2023 ΕλσίνκιΠΑΟΚ 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 39,558 82.7%
X
€ 3,566 7.5%
2
€ 4,691 9.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

254 ψήφοι:

Ειδήσεις

10

Σουτ στην εστία

2

7

Σουτ εκτός εστίας

5

64%

Κατοχή μπάλας

36%

0

Οφσάιντ

0

0

Αποκρούσεις

6

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

4

7

Φάουλ

9

9

Εκτελέσεις Φάουλ

6

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
  • Θεατές: 13696
Έχει εξασφαλίσει την πρωτιά ο ΠΑΟΚ

Έχει εξασφαλίσει την πρωτιά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ που έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, υποδέχεται την Ελσίνκι για το φινάλε της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ σ’ ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Πήρε ιστορικό «διπλό» στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) και «σφράγισε» την πρώτη θέση του ομίλου που του δίνει το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος, είχε αμυντικό ρόλο και πέρασε ορισμένες δύσκολες στιγμές, αλλά κράτησε το μηδέν χάρη στις επεμβάσεις του Κοτάρσκι. Πήρε νωρίς το προβάδισμα στο δεύτερο μέρος με τον Κετζιόρα (55’), ισοφαρίστηκε άμεσα (58’) και κινδύνευσε με την ανατροπή, όμως στο 73’ έφυγε στην αντεπίθεση και βρήκε δεύτερο τέρμα με τον Ζίβκοβιτς. Έκανε εξαιρετική διαχείριση έκτοτε, στάθηκε βέβαια και τυχερός σε μια μεγάλη ευκαιρία των Γερμανών και κράτησε το 2-1 ως το τέλος.

Έκανε το 2x2 απέναντι στους Γερμανούς επεκτείνοντας σε 12 ματς το αήττητο σερί στην Ευρώπη (8-4-0) και με την εξασφάλιση της πρωτιάς έχει ήδη περάσει έναν νοκ-άουτ γύρο. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το σημερινό αλλά θέλει φυσικά να ολοκληρώσει νικηφόρα την πορεία του στον όμιλο, ώστε να διατηρήσει το ευρωπαϊκό αήττητο, να δώσει βαθμούς στο ranking, να αποχαιρετήσει όπως πρέπει τον κόσμο του (ακολουθεί η απαγόρευση φιλάθλων), καθώς και να γεμίσει περισσότερο τα ταμεία του, αφού η νίκη στο Κόνφερενς Λιγκ προσφέρει μισό εκατ. ευρώ. Το ματς προσφέρεται και ώστε να βρει ρυθμό εν όψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα.

Δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική λόγω της αποχής των διαιτητών. Στο τελευταίο του χρονικά ματς νίκησε με 3-0 την Λαμία στην Τούμπα και πήρε την πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία (5-0-1), ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή. Ακολούθησε η δύσκολη νίκη στο Κύπελλο με τον Βόλο στην έδρα του (1-0) κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Πέτυχε το γκολ με πέναλτι του Σβαμπ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, στην επανάληψη όμως στάθηκε τυχερός που διαιτητής και VAR δε μέτρησαν κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων.

Η απόφαση της Κυβέρνησης ώστε οι αγώνες πρωταθλήματος να διεξάγονται χωρίς κόσμο τον επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό αφού θα κληθεί να δώσει σε άδεια Τούμπα τα τρία ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Λουτσέσκου ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι μία απόφαση που δε θέλω να την αναλύσω. Είναι σκ@@τά και συγνώμη που το λέω. Εμείς κάθε φορά που κάνουμε ένα λάθος το πληρώνουμε. Δεν έχει κάποια λογική η απόφαση αυτή. (…) Θα έχουμε τα ντέρμπι χωρίς κόσμο και δε γνωρίζουμε ακόμη τη βαθμολογική σημασία που θα έχουν εκείνα τα παιχνίδια. Δεν είναι δίκαιο. Δε θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, που μπορεί να δημιουργήσει μία πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα για κάθε αντίπαλο. Ειλικρινά μιλώντας, δε νομίζω ότι το μέτρο αυτό μπορεί να προσφέρει λύση για πράγματα που ενδεχομένως να είναι πέρα από τις ίδιες τις ποδοσφαιρικές ομάδες».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω μυϊκού θέματος τέθηκε ο βασικός εξτρέμ Ζίβκοβιτς (11/6). Από την άλλη επιστρέφουν ο μπακ Μπάμπα (8/0) κι ο στόπερ Κουλιεράκης (6/1). Πάντα εκτός ο χαφ Φ. Σοάρες (-).Έφερε ισοπαλία 2-2 με την Αμπερντίν στην έδρα της σ’ ένα ματς που διεξήχθη υπό έντονη χιονόπτωση .Ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα, προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Μπαντέ (16’) και Χοστίκα (33’), ενώ ενδιάμεσα είχε δοκάρι και άλλες δύο καλές στιγμές. Γκρέμισε ότι έχτισε σε μικρό διάστημα αφού δέχτηκε τη μείωση στο 41’ από μακρινό σουτ και ισοφαρίστηκε στο 56’ μετά από κόρνερ. Σπατάλησε δύο μεγάλες φάσεις για να ανακτήσει το προβάδισμα ενώ ακολούθησε μια σημαντική επέμβαση του γκολκίπερ της σε απευθείας χτύπημα φάουλ για να αποφύγει την ανατροπή.

Έχει δύο βαθμούς στον όμιλο, από τα δύο ματς με την Αμπερντίν και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με -1 από τους Σκωτσέζους. Δεν κυνηγάει κάτι χειροπιαστό, αφού η μάχη της τρίτης θέσης είναι μόνο για λόγους γοήτρου και δε δίνει κάποιο εισιτήριο για νοκ-άουτ.

Υπενθυμίζεται πως δεν έχει υποχρεώσεις στο φινλανδικό πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώθηκε στις 21 Οκτωβρίου με την ίδια να κατακτά τον τίτλο για 4η σερί χρονιά και έκτη την τελευταία επταετία. Έτσι βρίσκεται σε μια αμήχανη θέση όπου παίκτες και προπονητικό επιτελείο συνεχίζουν προπονήσεις ως το φινάλε της φάσης των ομίλων παρότι η ομάδα έχει αποκλειστεί. Την περασμένη Πέμπτη έδωσε φιλικό με τη σουηδική Χάκεν παίρνοντας νίκη με 4-3.

Το σημερινό είναι το τελευταίο παιχνίδια για αρκετούς παίκτες (περίπου το 1/3 θα αποχωρήσει) αλλά και του τεχνικού Κορκεάκουνας, ο οποίος θα δώσει τη σκυτάλη στον 35χρονο Φεράν Σίμπιλα, μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή της Μάλμε.

Η ομάδα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Θεσσαλονίκη ώστε να εγκλιματιστεί στις καιρικές συνθήκες. «Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας είχαμε την ευκαιρία να δεθούμε και ως ομάδα δεδομένου πως είναι το τελευταίο μας παιχνίδι», δήλωσε ο Κορκεάκουνας ενώ όσον αφορά το ματς, τόνισε:

«Είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δύο ομάδες. Σε κάθε ματς δίνουμε το 100% και πάντα έχουμε ένα πλάνο, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο αντίπαλος. Παρόλο που χάσαμε στο πρώτο ματς οι παίκτες ανταπεξήλθαν καλά. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε αλλά οι φίλαθλοι μας περιμένουν πάντα κάτι παραπάνω. Ο Λουτσέσκου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το γκρουπ των ποδοσφαιριστών του. Η θερμοκρασία όταν φύγαμε από την Φινλανδία ήταν -10, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ωραίο όταν παίζεις σε ωραίες συνθήκες, ηλιόλουστες όπως είναι αυτές που επικρατούν στην Ελλάδα».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε και έμειναν εκτός αποστολής ο αναπληρωματικός μέσος Ρόγκιτς (7/0) και ο 20χρονος στόπερ Πέτερσον (3/0). Από την άλλη ο βασικός μπακ Ραϊτάλα (20/0) δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη λόγω προσωπικού θέματος.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και είναι αδιάφορος βαθμολογικά στο σημερινό, αλλά σαφώς θα κυνηγήσει τη νίκη για ουκ ολίγους λόγους, μεταξύ αυτών και για να αποχαιρετήσει όπως πρέπει τον κόσμο του μιας και θα ακολουθήσει η απαγόρευση φιλάθλων στα γήπεδα. Μαχητική ομάδα αλλά χωρίς αγωνιστικό ρυθμό η Ελσίνκι, που μακριά από την έδρα της χάνει αρκετή από τη δυναμική της. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος που δεν παίζεται σ' αυτές τις τιμές. Μπορεί να συνδυαστεί με όβερ, το ματς δεν έχει μεγάλες σκοπιμότητες και προσφέρεται για καλό θέαμα.

FACTS

  • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ελσίνκι δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ελσίνκι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  1 ΠΑΟΚ 6 16 5 1 0 16:10
  4 Ελσίνκι 6 2 0 2 4 7:17
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/12/2023
ΠΑΟΚ
Ελσίνκι
4 - 2
21/9/2023
Ελσίνκι
ΠΑΟΚ
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο GAGASPAOK4 με το υψηλότερο yield +3.04% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο VELESTINO, με το υψηλότερο yield +13.16% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο nowORnever, με το υψηλότερο yield +5.37% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες