Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελσίνκι - ΠΑΟΚ

21/9/2023 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 937
2 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 223 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΠΑΟΚ - Ελσίνκι στις 14/12/2023

Προϊστορία

14/12/2023 ΠΑΟΚΕλσίνκι 4 - 2
21/9/2023 ΕλσίνκιΠΑΟΚ 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,294 12.3%
X
€ 4,881 8.3%
2
€ 46,909 79.4%
Over
€ 6,919 60.2%
Under
€ 4,572 39.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

266 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

10

3

Σουτ εκτός εστίας

9

42%

Κατοχή μπάλας

58%

1

Οφσάιντ

2

7

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

8

11

Φάουλ

14

16

Εκτελέσεις Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bolt Arena
  • Χωρητικότητα: 10770
  • Θεατές: 8532
Να θέσει ισχυρές βάσεις πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Να θέσει ισχυρές βάσεις πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τον αγώνα του για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ στην έδρα της φινλανδικής Ελσίνκι, η οποία μοιάζει η πιο απειλητική ομάδα για να του στερήσει την 2η θέση στον όμιλο.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας.

* Συνθετικός χλοοτάπητας

Συμμετέχει σε ευρωπαϊκούς ομίλους για τρίτη διαδοχική χρονιά, κάτι που δεν της έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Ξεκίνησε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου απέκλεισε δύσκολα την Λάρνε από την Β. Ιρλανδία αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε στο γκολ από την νορβηγική Μόλντε. Ακολούθησε ο αποκλεισμός με δύο ήττες από την Καραμπάγκ στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ αλλά εν συνεχεία επιβλήθηκε της ρουμανικής Φαρούλ Κονστάντα στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ (2-0 εντός, 1-2 εκτός) και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους. Αξιοσημείωτο ότι στην έδρα της έχασε μόνο από την Καραμπάγκ (1-2), στα άλλα τρία ματς πήρε ισάριθμες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Πέρσι είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη και έδωσε το «παρών» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ όπου τερμάτισε τελευταία χωρίς νίκη σε όμιλο με Ρόμα, Μπέτις και Λουντογκόρετς.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ομάδα της Φινλανδίας έχοντας κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα και πέντε την τελευταία εξαετία. Η ίδια προπορεύεται στο τρέχον πρωτάθλημα όντας στο +4 από την 2η Κουόπιο μετά από 23 αγωνιστικές. Το Σάββατο κέρδισε με 2-0 την Ίντερ Τούρκου και μπήκε με το δεξί στα πλει-οφ. Τα βρήκε σκούρα μέχρι να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα στο 56’, έκτοτε βρήκε χώρους και πέτυχε δύο γκολ σ’ ένα δεκάλεπτο με Μπαντέ (71’) και Ραντούλοβιτς (81’). Εντός των συνόρων τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων με έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Στα της Ευρώπης, είναι μαζί με την Αμπερντίν τα δύο αουτσάιντερ του ομίλου στον οποίο συμμετέχουν Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ΠΑΟΚ. Προπονητής της είναι από τα μέσα Ιουλίου ο Φινλανδός Τόνι Κορκεάκουνας, ο οποίος έχει καθήκοντα υπηρεσιακού μετά την απόλυση του Τόνι Κοσκέλα. Εν όψει του σημερινού σχολίασε: «Είναι η τρίτη μας χρονιά σε ομίλους. Τις προηγούμενες δύο ίσως ήμασταν λίγο στα χαμένα λόγω της χαράς της συμμετοχής. Ναι, ονειρευόμαστε να προκριθούμε, αλλιώς δεν υπάρχει νόημα να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε η Ελσίνκι, θέλουμε να πηγαίνουμε σε κάθε ματς σκεπτόμενοι ότι θα κερδίσουμε. Ειδικά στην έδρα μας θέλουμε να βρούμε τρόπους να κερδίζουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου. Είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσεις εδώ. Πρέπει να είναι κάτι εξωτικό για τους Έλληνες να έρθουν εδώ και να παίξουν στον πλαστικό χλοοτάπητα. Ας ελπίσουμε σε μια ωραία φθινοπωρινή βροχή» δήλωσε γελώντας ο 55χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πραγματικά έμπειρη και διεθνή ομάδα με πολλούς νυν και πρώην διεθνείς παίκτες στις τάξεις του. Θέλει να ελέγχει την μπάλα και να επιτίθεται ειδικά μέσα από τις πτέρυγες. Στην αμυντική κατεύθυνση, του αρέσει να πιέζει ψηλά και με τόλμη. Μια ομάδα δραστήρια, γενναία και ικανή από κάθε άποψη».

Αγωνιστικά Νέα: Με σημαντικά προβλήματα στα μετόπισθεν καθώς νοκ-άουτ έχει τεθεί ο κάπτεν/στόπερ Τένχο (14/3) και ο ομοθεσίτης Χάλμε (6/0) που έκανε εξαιρετικό ματς στο τελευταίο. Από την άλλη ο βασικός στόπερ Πελτόλα (19/2) θα περάσει από τεστ ετοιμότητας όπως και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μαένπα (4/0). Πάντα στα πιτς ο έτερος πορτιέρε Ίλιεφ (8/0) και κάποιοι μακροχρόνιοι, στα θετικά η επιστροφή του ταλαντούχου εξτρέμ Κέσκινεν (22/1, 6 ασίστ). Πρώτος σκόρερ με διαφορά από τον δεύτερο ο Σέρβος φορ Ραντούλοβιτς (15 γκολ).Μετά το περσινό φιάσκο με τον αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας στον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, κατάφερε να επιστρέψει στους ομίλους της διοργάνωσης όπου τη σεζόν 2021-22 έφτασε έως τα προημιτελικά. Για να βρεθεί στους ομίλους πέρασε ως αήττητος τρεις προκριματικούς γύρους αποκλείοντας κατά σειρά τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Χάιντουκ Σπλιτ και Χαρτς.

Κληρώθηκε σε όμιλο με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ελσίνκι και Αμπερντίν και είναι το μεγάλο φαβορί για την 2η θέση που οδηγεί στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Κομβικό ματς το σημερινό ώστε να κάνει το πρώτο καθοριστικό βήμα και να θέσει βάσεις πρόκρισης.

Στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά την ήττα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ (0-1), μένοντας στο 0-0 με τον συμπολίτη Άρη στην Τούμπα. Υποχρεώθηκε σε φλύαρη υπεροχή και δημιούργησε φάσεις με το σταγονόμετρο στο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκλεισε σωστά τους χώρους. Είχε πάντως διαιτητικά παράπονα για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Στο 2-1-1 το ρεκόρ του μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, την Κυριακή πηγαίνει στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Εν όψει του σημερινού αγώνα στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας ο τεχνικός της Λουτσέσκου ξεκαθάρισε πως είναι ένα σημαντικό ματς στο κυνήγι της πρόκρισης: «Είναι αλήθεια ότι μια νίκη την Πέμπτη θα μας ανοίξει έναν δρόμο να πιστεύουμε περισσότερο στην πρόκριση. Όπως έχω ξαναπεί θα πρέπει να είμαστε στο μάξιμουμ, γιατί αντιμετωπίζουμε διαφορετικές ομάδες. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει καμία σχέση με κανέναν αντίπαλο που αντιμετωπίσαμε στα προκριματικά ή στο εγχώριο πρωτάθλημα. Οι αντίπαλοί μας στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν αυτή την ταυτότητα, να προσπαθούν να αμύνονται και να προσπαθούν να κλέψουν κάτι από το παιχνίδι. Η Ελσίνκι έχει διαφορετική ταυτότητα. Έχει δώσει 33 διαφορετικά παιχνίδια και δεν έχει αλλάξει την ταυτότητα με την οποία αγωνίζεται, την σεβόμαστε γιατί βάζει έναν μεγάλο όγκο δουλειάς στο γήπεδο. Το γνωρίζουμε αλλά ερχόμαστε με ένα απίστευτο κίνητρο για να βγούμε στο γήπεδο και να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζουν εκτός ο νεοφερμένος χαφ Μάρκος Αντόνιο και ο έτερος χαφ Φ. Σοάρες. Αναμένονται αλλαγές από πλευράς Λουτσέσκου ο οποίος σκέφτεται να επαναφέρει το δίδυμο Τσιγγάρα-Σβαμπ στη μεσαία γραμμή, ενώ φανέλα βασικού διεκδικούν επίσης οι Μουργκ, Μιχαηλίδης, Κετζιόρα και Ντεσπόντοφ.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ ξέρει πως με «διπλό» στο Ελσίνκι θα θέσει ισχυρές βάσεις πρόκρισης. Δεν τρομάζουν οι Φινλανδοί, που αποτελούν πάντως αξιόμαχο σύνολο και δη στην έδρα τους, όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» διαθέτει την ποιότητα για να φύγει νικηφόρα από την φινλανδική πρωτεύουσα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατεβαίνουν με απουσίες στα μετόπισθεν και αυτό είναι κάτι που καλείται να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Λουτσέσκου. Παίζονταν το «διπλό» στα επίπεδα του «διπλασιασμού» πλέον όμως έχει υποχωρήσει και στα μάτια μας είναι κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Ενδεικτικά.

FACTS

  • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ελσίνκι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  1 ΠΑΟΚ 6 16 5 1 0 16:10
  4 Ελσίνκι 6 2 0 2 4 7:17
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/12/2023
ΠΑΟΚ
Ελσίνκι
4 - 2
21/9/2023
Ελσίνκι
ΠΑΟΚ
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.07% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +21.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.48% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες