9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός

Προϊστορία

18/12/2023 ΠανσερραϊκόςΟλυμπιακός 0 - 1
20/8/2023 ΟλυμπιακόςΠανσερραϊκός 2 - 0
15/1/2011 ΟλυμπιακόςΠανσερραϊκός 4 - 2
19/9/2010 ΠανσερραϊκόςΟλυμπιακός 0 - 1
27/10/2009 ΠανσερραϊκόςΟλυμπιακός 3 - 1
17/1/2009 ΠανσερραϊκόςΟλυμπιακός 0 - 1
21/9/2008 ΟλυμπιακόςΠανσερραϊκός 4 - 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 18:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

317 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

3

1

Σουτ εκτός εστίας

5

34%

Κατοχή μπάλας

66%

1

Οφσάιντ

3

2

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

5

7

Φάουλ

16

15

Πλάγια Άουτ

20

19

Εκτελέσεις Φάουλ

8

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Serres Municipal Stadium
  • Χωρητικότητα: 9500
Μονόδρομος η νίκη για τους Πειραιώτες

Μονόδρομος η νίκη για τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Πανσερραϊκού, στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στην Σούπερ Λιγκ ως προπονητής των «ερυθρόλευκων», με τη νίκη να είναι μονόδρομος ύστερα από την απώλεια κόντρα στον Βόλο.

* Κεκλεισμένων των θυρών με απόφαση της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας

Πριν τη διακοπή έδωσε δύο διαδοχικά ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, για το πρωτάθλημα, γνώρισε την ήττα με 1-0 αν και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία και προσπαθούσε να φτιάξει ευκαιρίες όμως δέχτηκε γκολ από το πουθενά στο 78’ έπειτα από μεγάλη γκάφα του γκολκίπερ του. Μετά το γκολ κατέγραψε μονάχα μια καλή στιγμή με σουτ του Άλεξιτς στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ακολούθησε η νίκη με 2-0 στο Κύπελλο που του δίνει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Σε αντίθεση με το ματς πρωταθλήματος, έδωσε την κατοχή στον αντίπαλο αλλά αμύνθηκε αποτελεσματικά και βρήκε δύο τέρματα με Τόμας (38’) και Σοφιανό (56’). Στάθηκε τυχερός στο φινάλε του ματς αφού οι Αρκάδες φάνηκε ότι σκόραραν κανονικό γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ (δεν υπήρχε VAR!).

«Παίξαμε το ίδιο όπως και το πρωτάθλημα, πιέσαμε τρέξαμε είδαμε και παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι τώρα, αλλάξαμε κάποιες θέσεις τους παίκτες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η δουλειά όμως πρέπει να συνεχιστεί γιατί την Κυριακή ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος», δήλωσε μετά το ματς του Κυπέλλου ο τεχνικός του Γκαρσία.

Φυσικά ο πρωταρχικός του στόχος είναι το πρωτάθλημα όπου παλεύει για την παραμονή. Μετράει τρεις σερί ήττες και πέντε στα επτά τελευταία (1-1-5), κλείνοντας το πρώτο γύρο στην 9η θέση και στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού χάρη στο πολύ δυνατό του ξεκίνημα. Το γεγονός ότι έχει διαφορά ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις παρότι έδωσε εννέα εκτός έδρας αγώνες στον πρώτο γύρο του δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξεί.

Δεν ηττήθηκε σε κανένα από τα μόλις τέσσερα ματς που έδωσε στην έδρα του στον πρώτο γύρο (3-1-0). Μπροστά του έχει δύο πολύ δύσκολα εντός με Ολυμπιακό και ΑΕΚ τα οποία θα τα δώσει χωρίς κόσμο και στη συνέχεια θα δώσει δύο εξάποντα παραμονής με Παναιτωλικό και Κηφισιά στις αρχές του 2024.

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασαν τα προβλήματα και υπολογίζονται ο μπακ Ντανκερλούι (9/0) και ο στόπερ Αυλωνίτης (8/0). Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Άλεξιτς (13/3) ενώ συνεχίζει ξανά στα πιτς ο εξτρέμ Γούλερι (5/0). Εκτός επίσης λόγω προβλημάτων ο μπακ Τσαγκαλίδης (3/0) και ο εξτρέμ Μασκανάκης (7/0), αμφότεροι αναπληρωματικοί. Κόπηκαν ξανά με τεχνική απόφαση οι στόπερ Χάγεκ (3/0), Καρασαλίδης (-), ο αμυντικός μέσος Κολομπίνο (2/0). ο επιθετικός χαφ Ανάκογλου (-), ο φορ Παπαβασιλείου (-) και ο νεαρός γκολκίπερ Τσομπανίδης (-).Διέλυσε με 5-2 την Μπάτσκα Τόπολα εντός στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ. «Καθάρισε» το ματς από το πρώτο μέρος με Ελ Καμπί (21’) και Ποντένσε (40’, 42’) ενώ βρήκε τέταρτο στο ξεκίνημα της επανάληψης μετά από προσπάθεια του Ρέτσου (47’). Δεν έλειψαν ξανά τα αμυντικά θέματα, δεχόμενος δύο «φθηνά» γκολ για το 4-2 (48’, 61’) όμως από το 60’ οι Σέρβοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και έτσι δε συνάντησε περαιτέρω προβλήματα. Αντίθετα, βρήκε πέμπτο στο 68’ με τον Ελ Αραμπί και είχε φάσεις για να διευρύνει τη νίκη του.

Μετά το φινάλε ο νέος του τεχνικός, Καρβαλιάλ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι η ομάδα δεν ήταν τέλεια, αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι και κερδίσαμε, που ήταν το ζητούμενο. Εφαρμόσαμε αυτά που κάναμε στις προπονήσεις, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά που πρέπει να γίνουν. Όσον αφορά την επίθεση, κάναμε καλό παιχνίδι γιατί πετύχαμε πέντε γκολ και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Όσον αφορά την άμυνα, όλοι είδαμε ότι δε σταθήκαμε καλά σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, δεχτήκαμε δύο γκολ από ομαδικά λάθη και αυτά πρέπει να διορθωθούν. Όσον αφορά τη μετάβαση, πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την ταχύτητα μας και να βγαίνουμε πιο γρήγορα στην επίθεση».

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το επεισοδιακό 2-2 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του. Ήταν η δεύτερη απώλεια στα έξι τελευταία (4-1-1) και βρίσκεται στην 4η θέση και στο -2 από την 3η ΑΕΚ, στο -3 από τον 2ο Παναθηναϊκό και στο -4 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ με ματς λιγότερο από τους δύο τελευταίους. Μονόδρομος η νίκη στις Σέρρες, η χθεσινή ήττα των «πρασίνων» στο Περιστέρι του δίνει την ευκαιρία να «ψαλιδίσει» τη διαφορά από την κορυφή.

Αγωνιστικά Νέα: Πολλές απουσίες στην άμυνα αφού τιμωρημένος είναι ο στόπερ Ρέτσος (11/0) ενώ συνεχίζουν σταθερά εκτός οι ομοθεσίτες Φρέιρε (4/0) και Πορόζο (4/0). Ως εκ τούτου θα πάει στις Σέρρες με κεντρικό δίδυμο τους Ντόι-Μπιανκόν εκτός αν ο Καρβαλιάλ επιλέξει τον μέσο Ιμπόρα αντί του Γάλλου.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μονόδρομος η νίκη στον Ολυμπιακό ο οποίος δε θέλει να σκέφτεται δεύτερη σερί απώλεια μετά από αυτή με τον Βόλο. Τονωμένο το ηθικό των «ερυθρόλευκων» μετά την πρόκριση στο Κόνφερενς Λιγκ ενώ στο σημερινό ο Καρβαλιάλ θα κάνει ντεμπούτο στην Σούπερ Λιγκ. Με αμυντικό προσανατολισμό θα κατέβει ο Πανσερραϊκός που δέχτηκε πεντάρες στα δύο τελευταία με μεγάλους (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) αλλά και τα δύο ματς ήταν εκτός έδρας. Ως γηπεδούχος παραμένει αήττητος φέτος αλλά με μόλις τέσσερα ματς (3-1-0) ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει πλέον στον κόσμο του. Θα αποφύγω το σημείο με το «διπλό» τόσο χαμηλά και θα πάω με το υψηλό όβερ. Δε φημίζονται για τις αμυντικές τους αρετές οι Σερραίοι με 25 γκολ παθητικό σε 13 ματς, το ίδιο ισχύει φυσικά για τους Πειραιώτες που κατεβαίνουν με άμυνα ανάγκης στο σημερινό και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν κρατήσουν το μηδέν.

FACTS

  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πανσερραϊκός δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Πανσερραϊκός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Σούπερ Λιγκ
  3 Ολυμπιακός 26 57 18 3 5 58:24
  9 Πανσερραϊκός 26 27 6 9 11 28:45
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Panos2004 με το υψηλότερο yield +7.72% έπαιξε: 2
  • » Ο accudoctor, με το υψηλότερο yield +20.68% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: 1
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.51% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες