5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Αζερμπαϊτζάν

13/10/2019 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1049

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 10' Korhut Mihaly
  2. 12' Rahimov Shahriyar
  3. 25' Lovrencsics Gergo

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 67' Israfilov Eddy
  2. 73' Korhut Mihaly
  3. 93' Mustafazade Bahlul
  4. 93' Garayev Gara
  5. 95' Huseynov Javid

      Προϊστορία

      13/10/2019 ΟυγγαρίαΑζερμπαϊτζάν 1 - 0
      8/6/2019 ΑζερμπαϊτζάνΟυγγαρία 1 - 3
      9/2/2011 ΑζερμπαϊτζάνΟυγγαρία 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 496,711 92.6%
      X
      € 22,929 4.3%
      2
      € 16,482 3.1%
      Over
      € 17,864 24.6%
      Under
      € 54,691 75.4%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      112 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Groupama Arena, Budapest
      Κερδίζει και ελπίζει η Ουγγαρία

      Κερδίζει και ελπίζει η Ουγγαρία

      Η Ουγγαρία υποδέχεται στη Βουδαπέστη το Αζερμπαϊτζάν έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης της.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      Α' Γύρος: Αζερμπαϊτζάν-Ουγγαρία: 1-3

      ΟΥΓΓΑΡΙΑ

      Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Κροατία και ηττήθηκε δίκαια με 3-0. Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχε δεχτεί και τα τρία γκολ (5',24',42') ενώ στην επανάληψη είδε την αντίπαλο της να αστοχεί και σε εκτέλεση πέναλτι. Αγωνίστηκε μάλιστα για 35 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κλαϊνχάισλερ, ευτυχώς για την ίδια όμως η Κροατία είχε ρίξει τον ρυθμό.

      Βρίσκεται μόλις ένα πόντο πίσω από την Σλοβακία και τη δεύτερη θέση, ενώ έχει δύο βαθμούς διαφορά από την τέταρτη Ουαλία η οποία βέβαια έχει έναν αγώνα λιγότερο. Στόχος της το δύο στα δύο στα εναπομείναντα παιχνίδια, τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στην Ουαλία, αν και η πρόκριση δεν είναι στα χέρια της.

      «Αν δεν κερδίσουμε δεν αξίζουμε μία θέση στους ομίλους του EURO. Σεβόμαστε βέβαια τον αντίπαλο μας ο οποίος απέναντι στην Ουαλία έδειξε καλά στοιχεία. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι στην Κροατία. Δεν ήταν αυτό το αληθινό πρόσωπο της ομάδας», σχολίασε ο κόουτς Μάρκο Ρόσι.

      Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα απουσιάσει ο μέσος Κλάινχαϊσλερ (Όσιγιεκ). Εξέτισαν και επιστρέφουν ο στόπερ Μπάρατ (Κάνσας Σίτι) και ο μέσος Άνταμ Νάγκι (Μπρίστολ Σίτι). Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο αμυντικός Μπέσε (Χάβρη) και οι μέσοι Πατκάι (ΜΟΛ Βίντι), Σάμποτσλαϊ (Σάλτσμπουργκ).

      Η αποστολή της Ουγγαρίας:

      Τερματοφύλακες: Ντένες (Φερεντσβάρος), Γκουλάσι (Λειψία), Κόβαστσικ (ΜΟΛ Βίντι)

      Αμυντικοί: Μπάρατ (Κάνσας Σίτι), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κάνταρ (Ντ. Κιέβου), Κόρχουτ (Αρης), Λανγκ (Ομόνοια), Λόβρενσιτς (Φερεντσβάρος), Τάμας (Ζαλαέγκερσεγκ), Ορμπαν (Λειψία)

      Μέσοι: Χόλμαν (Σλόβαν Μπρατ.), Κλάινχαϊσλερ (Όσιγιεκ), Κόβατς (ΜΟΛ Βίντι), Α. Νάγκι (Μπρίστολ Σίτι), Φέρεντσι (Ντεμπρετσένι), Σίγκερ (Φερεντσβάρος), Βίντα (Ντουνάιτσκα Σρέντα)

      Επιθετικοί: Τζούτζακ (Αλ Ιτιχάντ), Φέτζεσιν (Ουίπεστ), Χόλεντερ (Λουγκάνο), Ντ. Νάγκι (Λέγκια), Νέμεθ (Κάνσας), Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Ζάλαϊ (Μάιντς), Βάργκα (Φερεντσβάρος)

      ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

      Είχε ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι έδωσε φιλική αναμέτρηση με το Μπαχρέιν το οποίο κέρδισε με 3-2. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31', ισοφάρισε με τον Νταντάσοφ δέκα λεπτά μετά και πήρε το προβάδισμα με τον Χαλιλζάντε στο 62'. Δέχτηκε την ισοφάριση έξι λεπτά αργότερα, όμως στο 70' ο Σεϊντάγιεφ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

      Στον όμιλο προέρχεται από ένα μεγάλο αποτέλεσμα καθώς πήρε ισοπαλία από την Κροατία εντός έδρας τον Σεπτέμβριο (1-1). Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11' και δέχτηκε αρκετή πίεση, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Χαλιλζάντε στο 72' και να κρατήσει το βαθμό μέχρι το τέλος.

      Δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα, θα είναι ευχαριστημένο με ακόμη μία καλή εμφάνιση. Έχει αναμετρηθεί συνολικά 6 φορές με την Ουγγαρία, μετρώντας ισάριθμες ήττες.

      «;Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο στα τελευταία παιχνίδια και αυτό το αποδεικνύει και ο βαθμός απέναντι στην Κροατία. Ακόμα και η νίκη στο φιλικό με το Μπαχρέιν μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Προφανώς και δεν είμαστε το φαβορί απέναντι στην Ουγγαρία αλλά θέλουμε να σπάσουμε την κακή παράδοση και να πάρουμε βαθμούς», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκολα Γιούρτσεβιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Αρκετά τα προβλήματα για το Αζερμπαϊτζάν καθώς απουσιάζουν οι τιμωρημένοι μπακ Κρίβοτσουκ (Νέφτσι) και Μεντβέντεφ (Καραμπάκ) και ο μέσος Ναζάροφ (Άουε). Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο τερματοφύλακας Αγκάγιεφ (Νέφτσι), ο στόπερ Μαμάντοφ (Καραμπάκ) και ο φορ Εμρέλι (Καραμπάκ).

      Η αποστολή του Αζερμπαϊτζάν:

      Τερματοφύλακες:Τζανάτοφ (Σουμγκαγίτ), Μπαλάγιεφ (Τόμπολ), Μαχαμανταλίεφ (Κάραμπαγκ)

      Αμυντικοί: Ραχίμοφ (Σαμπαΐλ), Πασάγιεφ (Ολεξάντρια), Καλιλζάντε (Σαμπάχ), Μπουλούντοφ (Νέφτσι), Μουσταφαζάντε (Σαμπάχ), Μπανταβί Χουσεΐνοφ (Κάραμπαγκ), Αμπάς Χουσεΐνοφ (Κάραμπαγκ), Αλίγιεφ (Σουμγκαγίτ)

      Μέσοι: Γκαράγιεφ (Κάραμπαγκ), Αμπντουλάγιεφ (Κάραμπαγκ), Μαχμούντοφ (Νέφτσι), Ραμαζάνοφ (Σαμπαΐλ), Εγιούμποφ (Σαμπάχ), Αλμέιδα (Κάραμπαγκ), Τζαβίντ Χουσεΐνοφ (Ζίρα), Αλασκάροφ (Νέφτσι), Ισραφίλοφ (Αλμπαθέτε)

      Επιθετικοί: Σεϊντάεφ (Ντινάμο Μόσχας), Ρουφάτ Νταντάσοφ (Πρ. Μούνστερ), Ρενάτ Νταντάσοφ (Πάκος Φερέιρα)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ουγγαρία και θέλει και μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στο υποδεέστερο Αζερμπαϊτζάν. Σε χαμηλές τιμές βέβαια ο άσος, θα προτιμήσουμε το over καθώς οι Ούγγροι θα θέλουν να διασκεδάσουν και τις εντυπώσεις μετά το παιχνίδι της Κροατίας.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        24 Ουγγαρία 8 12 4 0 4 8:11
        25 Αζερμπαϊτζάν 8 1 0 1 7 5:18
      5ο ΓΚΡΟΥΠ
        4 Ουγγαρία 8 12 4 0 4 8:11
        5 Αζερμπαϊτζάν 8 1 0 1 7 5:18
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +2.36% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες