4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Βουλγαρία

6/9/2020 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 946
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1340 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βουλγαρία - Ουαλία στις 14/10/2020

Προϊστορία

14/10/2020 ΒουλγαρίαΟυαλία 0 - 1
6/9/2020 ΟυαλίαΒουλγαρία 1 - 0
11/10/2011 ΒουλγαρίαΟυαλία 0 - 1
8/10/2010 ΟυαλίαΒουλγαρία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 882,793 83.1%
X
€ 126,928 11.9%
2
€ 52,848 5.0%
Over
€ 10,551 9.7%
Under
€ 98,076 90.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

120 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
Με ψυχολογία η Ουαλία

Με ψυχολογία η Ουαλία

Η Ουαλία υποδέχεται στο Κάρντιφ την Βουλγαρία για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου στη League Β του Nations League. Θέλουν την νίκη οι γηπεδούχοι προκειμένου να αποκτήσουν μεγαλύτερο προβάδισμα για την πρώτη θέση.

ΟΥΑΛΙΑ

Ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο Nations League καθώς έφυγε με το διπλό από την έδρα της Φινλανδίας (0-1) την Πέμπτη . Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί σαφώς δάφνες ποιότητας καθώς δεν υπήρχαν στην ουσία αξιόλογες ευκαιρίες . Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης στάθηκε τυχερή καθώς είδε τον Βαϊσάνεν να στέλνει τη μπάλα από το ένα μέτρο στο δοκάρι και στο 80΄ο Ντάνιελ Τζέιμς βγήκε ωραία από τα αριστερά και και έδωσε πάσα μισό γκολ στον Μουρ ο οποίος από κοντά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Πήρε ήδη κεφάλι στον όμιλο της, φεύγοντας μάλιστα με τη νίκη από μία δύσκολη έδρα. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο αποτέλεσμα για το σύνολο του Γκιγκς αν υπολογίσουμε και τα προκριματικά του Euro, χωρίς μάλιστα να δεχθεί ούτε γκολ. Ρεαλιστικός στόχος πλέον η 1η θέση και η άνοδος στην δεύτερη κατηγορία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του αλλά και με το ντεμπούτο των Λέβιτ, Νέκο Γουίλιαμς και Καμπάνγκο. Στάθηκε επίσης και στο γεγονός πως αντικατέστησε τον Μπέιλ στο ημίχρονο τονίζοντας ότι αυτό ήταν εξαρχής το πλάνο για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού από το πρώτο παιχνίδι.

Η αποστολή της Ουαλίας:

Τερματοφύλακες: Χένεσεϊ (Κρίσταλ Πάλας), Άνταμ Ντέιβις (Στόουκ), Γουόρντ (Λέστερ)

Αμυντικοί: Γκάντερ (-), Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Κόνορ Ρόμπερτς (Σουόνσι), Λόκιερ (Λούτον),),Λόουρενς (Άντερλεχτ), Καμπάνγκο (Σουόνσι)

Μέσοι: Γουίλιαμς (Τσάρλτον), Γουίλσον (Λίβερπουλ), Αμπάντου (Τσέλσι), Ντάνιελ Τζέιμς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σμιθ (Μάντσεστερ Σίτι) Βολκς (Κάρντιφ), Μόρελ (Μπρίστολ Σίτι), Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Λεβίτ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί: Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρόμπσον-Κανού (Γούεστ Μπρομ), Γουντμπερν (Λίβερπουλ), Μουρ (Κάρντιφ), Ματόντο (Σάλκε).

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Μία αδράνεια της άμυνας της σε στημένη φάση στο 93’ της στέρησε τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ιρλανδία την Πέμπτη. Το παιχνίδι βέβαια στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν μοιρασμένο, με την ίδια να απειλεί σε δύο περιπτώσεις με τον Νεντέλεφ στο 29’ και στο 50’. Έξι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Κράεφ στην καρδιά της μεγάλης της περιοχής και ο δεύτερος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην χώρα του. Στο 80’ ο Καραγκαρέν από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση και να κλειδώσει τη νίκη για την Βουλγαρία και έτσι στο 93’ από μία εκτέλεση κόρνερ η άμυνα της δεν μάρκαρε σωστά τον Ντάφυ ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα της ήταν θετική, η απροσεξία της όμως στο τέλος του αγώνα της στοίχισε. Ο κόουτς Γκέοργκι Ντερμεντζίεφ προσπαθεί να προσδώσει μία σταθερότητα στην ομάδα που όμως μοιάζει δύσκολο να διακριθεί στη διοργάνωση.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησε τραυματίας ο στόπερ Ζάνεφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας) από την προηγούμενη αναμέτρηση και δεν ακολούθησε την αποστολή.

Η αποστολή της Βουλγαρίας:

Τερματοφύλακες: Μιχαίλοφ (Λέφσκι Σόφιας), Λούκοφ (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ), Γκεοργκίεφ (Τσέρνο Μόρε)

Αμυντικοί: Σ. Ποπόφ (ΑταΪσπόρ), Νεντιάλκοφ (Λουντογκόρετς), Ζάνεφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Σισίνιο (Λουντογκόρετς), Ντιμιτρόφ (Χάιντουκ Σπλιτ), Γκοράνοβ (Σαρλερουά), Β. Ποπόφ (Τσέρνο Μόρε Βάρνα), Γκαλάμποφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ραμπότοφ (Μπότεφ Πλόβντιφ)

Μέσοι: Νεντέλεφ (Μπότεφ Πλόβντιφ), Κοσταντίνοφ (Άρσεναλ Τούλα), Κράστεφ (Σλάβια Σόφια), Ιβανόφ (ΤΣΣΚΑ 1948), Μαλίνοφ (Λέουβεν) Τσβέτκοβ (Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα), Καραμπέλιοφ (Σλάβια Σόφια), Καραγκάρεν (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ), Κοβάτσεφ (Άρντα Καρντζάλι),

Επιθετικοί: Ντέλεφ (Άρντα Καρντζάλι), Κράεφ (Μίντιλαντ), Ίσα (Τσέρνο Μόρε Βάρνα), Ίλιεφ (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουαλία έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στη διοργάνωση. Έχει τον τρόπο να το πετύχει απέναντι σε μία Βουλγαρία που έδειξε θετικά στοιχεία στο πρώτο της παιχνίδι αλλά υστερεί σε ποιότητα. Οριακά αποδεκτός ο άσος κοντά στο 1.60

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ουαλία 6 16 5 1 0 7:1
  4 Βουλγαρία 6 2 0 2 4 2:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1
  • » Ο Avogias, με το υψηλότερο yield +16.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.17% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες