Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι

24/8/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 821
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 255 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τσουκαρίτσκι - Ολυμπιακός στις 31/8/2023

Προϊστορία

31/8/2023 ΤσουκαρίτσκιΟλυμπιακός 0 - 3
24/8/2023 ΟλυμπιακόςΤσουκαρίτσκι 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 312,617 95.4%
X
€ 9,593 2.9%
2
€ 5,410 1.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

265 ψήφοι:

Ειδήσεις

12

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

3

65%

Κατοχή μπάλας

35%

3

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

1

11

Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskakis Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα

Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τσουκαρίτσκι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο την Γκενκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ξεκινούν από αυτή τη φάση τις προσπάθειές τους για διάκριση.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στη Σερβία στις 31/8. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τον δεύτερο αγώνα θα υπάρξει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ όποια αποκλειστεί θα λάβει μέρος στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο την περασμένη εβδομάδα, καθώς ταξίδεψε στο Βέλγιο για να δοκιμαστεί από την Γκενκ. Έπρεπε να υπερασπιστεί τη νίκη του με 1-0 στον πρώτο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κατάφερε να... επιβιώσει και πήρε την πρόκριση αποσπώντας ισοπαλία 1-1 σε συγκλονιστικό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος η εικόνα του ήταν προβληματική και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια. Λίγο πριν το ημίωρο καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος του. Ο Πασχαλάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Πέιντσιλ όμως μέσω VAR δόθηκε επανάληψη διότι ο διεθνής πορτιέρο δεν πατούσε στη γραμμή της εστίας του. Δεν τα κατάφερε και τη δεύτερη φορά και στο 30’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 1-0 και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να βελτιωθούν στην επανάληψη.

Μέχρι το 65’ δεν κατόρθωσαν να δείξουν κάτι ιδιαίτερο, όμως σ’ εκείνο το χρονικό σημείο, ο Πέιντσιλ χτύπησε χωρίς λόγο τον Κίνι και απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα. Είχαν μπόλικο χρόνο για να το εκμεταλλευτούν. Πήραν τα ηνία κι άρχισαν να πιέζουν. Δημιούργησαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες με σπουδαιότερη εκείνη του Μπιέλ, με τον Ισπανό να μην σκοράρει σε τετ α τετ. Όλα έδειχναν ότι η παράταση ήταν προ των πυλών, όμως ο Αλεξανδρόπουλος είχε διαφορετική άποψη. Ο 21χρονος μέσος με δυνατό συρτό σουτ στο 96’ ισοφάρισε 1-1. Υπήρξε αγωνία έως το τέλος με τον Ροντινέι να αποβάλλεται στο 100’, όμως το τελευταίο σφύριγμα ακούστηκε σαν μελωδία στα αυτιά των ποδοσφαιριστών.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο του στόχο αποκλείοντας μία ποιοτική ομάδα και τώρα θα πρέπει να αποδείξει ότι δικαίως θεωρείται το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι με την Τσουκαρίτσκι. Βέβαια θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες του. Και τα δύο φετινά ευρωπαϊκά ματς των Πειραιωτών ήταν Under. Την προηγούμενη Κυριακή έπαιξαν στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Μόλις στο 4’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Χάγεκ. Θα περίμενε κανείς να βρει ευκαιρία και να ξεσπάσει όμως δεν το έκανε. Αντίθετα η εικόνα του δεν ήταν καλή Κινδύνευσε να μείνει πίσω στο σκορ στην έναρξη της επανάληψης, όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι κι ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία. Τελικά «λυτρώθηκε» στο 63’ από τον Μπιέλ και στο 87’ ο Ελ Αραμπί με πέναλτι διαμόρφωσε το 2-0.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ντιέγκο Μαρτίνεθ τόνισε: « Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου και τη στεναχώρια μου σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν με τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι που με αγχώνει αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί. Όλα μπορούν να εξαρτηθούν από μικρά πράγματα. Είναι δύο απαιτητικά παιχνίδια. Όσο και να είσαι φαβορί μία φάση μπορεί να σου στερήσει το αποτέλεσμα. Θα δώσουμε το 100% και στα δύο παιχνίδια και θέλουμε την πρόκριση. Ανεξαρτήτου αντιπάλου είμαστε ο Ολυμπιακός και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Χρειάζεται προσωπικότητα και χαρακτήρας σε μία ομάδα που θέλει να κερδίζει. Πρώτα απ' όλα χρειάζεται καλή οργάνωση. Αυτό θέλουμε να καταφέρουμε ».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ροντινέι ο οποίος αποβλήθηκε στη ρεβάνς με την Γκενκ. Λογικά στη θέση του θα παίξει ο Βρουσάι. Εκτός λίστας ο σέντερ μπακ Σισέ, ο χαφ Χουάνγκ με τον οποίο θα υπάρξει δικαστική διαμάχη, ο μέσος Κούντε και ο εξτρέμ Ραντζέλοβιτς. Κανονικά υπολογίζονται οι νεοφερμένοι Έσε, Σκάρπα, όχι και ο Μπρίνιτς, καθώς προτιμήθηκε ο Ρίτσαρντς ο οποίος αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί

Η περσινή της πορεία στο πρωτάθλημα Σερβίας την έφερε μέχρι την πρώτη τριάδα και της χάρισε κάτι σπουδαίο. Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα λάβει μέρος σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε τερματίσει ακόμα και δεύτερη όμως υστέρησε στην ισοβαθμία με την Μπάτσκα Τόπολα. Η τρίτη θέση την έστειλε απευθείας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κι αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό, θα μεταπηδήσει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Στις προηγούμενες οκτώ συμμετοχές τις σε τουρνουά της UEFA, δεν κατάφερε ποτέ να προχωρήσει πέρα από τρίτο προκριματικό γύρο. Εξαασφάλισε πάντως ευρωπαϊκό εισιτήριο για τρίτη σερί σεζόν, γεγονός που μαρτυρά ότι τείνει να εξελιχθεί σε σταθερή δύναμη του ποδοσφαίρου της βαλκανικής χώρας.

Αυτά τα δεδομένα λοιπόν δίνουν την ευκαιρία στην Τσουκαρίτσκι να παίξει δίχως το παραμικρό άγχος, ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρει όσο πιο καλά μπορεί. Ωστόσο η σεζόν έχει ξεκινήσει αρκετά περίεργα. Έπειτα από δύο νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, η διοίκηση αποφάσισε απρόσμενα να απομακρύνει από την άκρη του πάγκου τον Βόσνιο Ντούσαν Κέρκεζ. Τη θέση του πήρε ο Ιγκόρ Μάτιτς ο οποίος είχε υπηρετήσει το κλαμπ ως ποδοσφαιριστής για μία πενταετία αλλά στα 42 του χρόνια κάνει την πρώτη του προπονητική απόπειρα. Έως τώρα εργαζόταν ως σκάουτερ και ως υπεύθυνος ακαδημιών. Το ντεμπούτο του ήταν το χειρότερο δυνατό, καθώς οι «χάιλαντερς» διασύρθηκαν 3-0 από την Ιμτ Βελιγραδίου, στην πρώτη τους φετινή αποτυχία. Τα τρία από τα τέσσερα φετινά επίσημα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

« Έχουμε προετοιμαστεί για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό με βάση τις ικανότητες του αντιπάλου. Κάθε νέος προπονητής έχει διαφορετικές απαιτήσεις, αλλά τώρα δεν έχουμε πολύ χρόνο μαζί μας. Βλέπω ότι η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα, με όλο τον σεβασμό απέναντι στον αντίπαλό μας. Ο χρόνος θα δείξει τη βελτίωση της ομάδας μετά από τέτοια παιχνίδια, αλλά σίγουρα η ομάδα θα είναι καλύτερη μετά τις εμπειρίες που θα αποκομίσει. » ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ιγκόρ Μάτιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μετά τη συγκλονιστική πρόκριση επί της Γκενκ, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση κόντρα στην Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν για δεύτερη διαδοχική σεζόν στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και θα πρέπει να αποδείξουν την ανωτερότητά τους στη δυάδα των αναμετρήσεων για τα πλέι οφ της δεύτερης κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο «άσος» δεν έχει καμία αξία και θα προτιμήσουμε το άκρως ελκυστικό αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Τσουκαρίτσκι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.60% έπαιξε: X
  • » Ο 30fyllos, με το υψηλότερο yield +16.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.28% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες