Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καλαμάτα - Ολυμπιακός

8/1/2020 15:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1580 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολυμπιακός - Καλαμάτα στις 15/1/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 6' Randjelovic Lazar

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 53' Christodoulopoulos Lazaros
  2. 54' Konstantinopoulos Panagiotis
  3. 82' Meriah Yassine

      Προϊστορία

      15/1/2020 ΟλυμπιακόςΚαλαμάτα 4 - 1
      8/1/2020 ΚαλαμάταΟλυμπιακός 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 512 0.4%
      X
      € 449 0.3%
      2
      € 127,567 99.3%
      Over
      € 7,266 57.0%
      Under
      € 5,472 43.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 15:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      3 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Kalamata Metropolitan Stadium
      • Χωρητικότητα: 5613
      Εκτεταμένο ροτέισον από Μαρτίνς

      Εκτεταμένο ροτέισον από Μαρτίνς

      Ο Ολυμπιακός που πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ μετά τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων», αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό της Football League, Καλαμάτα, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής –μεταξύ άλλων- όλους τους παίκτες που ξεκίνησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

      ΚΑΛΑΜΑΤΑ

      Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από το Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική της Football League. Παρατάχθηκε με πέντε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και βρέθηκε πίσω στο 5ο λεπτό από απευθείας φάουλ του Τσιλιγκίρη. Παρουσιάστηκε ασύνδετη και δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, με το 0-1 να μένει ως το φινάλε.

      Ήταν η 5η διαδοχική ήττα στη Football League και 9η στα 10 τελευταία (0-1-9). Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

      «Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη γι αυτό το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους να πετύχουμε ένα τέρμα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που επιδεινώνει ακόμα περισσότερο τη ψυχολογική μας κατάσταση και τη βαθμολογική μας θέση. Ελπίζω οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές και κάποιοι άλλοι που θα έρθουν να μας βοηθήσουν περισσότερο στη συνέχεια και να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα για να αλλάξει λίγο η ψυχολογία της ομάδας, που δυστυχώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται και να πληγώνεται συνέχεια», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της, Βασίλης Βούζας, ο οποίος βρίσκεται υπό έντονη πίεση.

      Την Κυριακή έχει πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα του Ιάλυσου που βρίσκεται επίσης στις επικίνδυνες θέσεις. Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες στο σημερινό. Υπενθυμίζεται πως έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αφήνοντας εκτός συνέχειας την ΑΕΛ (3-0 εντός, 0-1 εκτός), ενώ είχε προηγηθεί η πρόκριση επί του ΑΕ Καραϊσκάκης (0-0, 4-3 πεν.) που αυτή τη στιγμή είναι στη 2η θέση της Σούπερ Λιγκ 2.

      Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Βουκμίροβιτς (12/1), αντίθετα σταθερά εκτός παραμένουν ο κάπτεν/μέσος Μάκος (7/1), ο γκολκίπερ Στεφανάκος (9/0) και ο φορ Κουιρικίδης (7/1).

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      Κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» και πέρασε μόνος στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, απειλώντας μονάχα με ένα σουτ του Μασούρα (22’), αντίθετα ο αντίπαλος του πατούσε καλύτερα και είχε τρεις καλές στιγμές για να προηγηθεί. Ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, «άγγιξε» το γκολ στο 60’ με τον Χριστοδουλόπουλο και τελικά προηγήθηκε στο 74’ με όμορφο τελείωμα του Ελ Αραμπί. Στα εναπομείναντα λεπτά διαφύλαξε το υπέρ του σκορ, ενώ στο 82’ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με το 1-0 να μένει ως το φινάλε. Να σημειωθεί ότι ο αντίπαλος του διαμαρτύρονταν για πέναλτι στον Μακέντα στο 52’.

      Στο 12-5-0 το ρεκόρ του στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην κορυφή με +1 από τον 2ο ΠΑΟΚ, ενώ την Κυριακή έχει παιχνίδι στην έδρα της Λαμίας.

      Μετά το φινάλε του ντέρμπι ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Μας δυσκόλεψε όσο καμία άλλη ομάδα φέτος στο Καραϊσκάκη. Στο δεύτερο μέρος ο έλεγχος ήταν περισσότερο δικός μας νομίζω αν και από πλευράς φάσεων ήταν αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι. Αυτό το ματς τελείωσε. Έχουμε ήδη στο μυαλό μας την Καλαμάτα».

      Πλέον στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8». Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και δίνεται ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτεταμένο ροτέισον από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μασούρα, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, όπως και τους Γκιγιέρμε, Φορτούνη, Γκιγέρμε, Σουντανή, Τοροσίδη και Μπρούνο.

      Η αποστολή: Αλέν, Μπέλιτς, Μπενζιά, Σισέ, Φέκκας, Γκασπάρ, Γκερέρο, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ακόμα και με τις αρκετές αλλαγές που ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς. Δεν υπάρχει πάντως κάποια αξία στο «διπλό», αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι θα ήταν το όβερ στο 1.47.

      FACTS

      • Η ομάδα Καλαμάτα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2
      • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2
      • Η ομάδα Καλαμάτα έχασε στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2
      • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες