2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Γκενκ

10/8/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 727
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 269 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γκενκ - Ολυμπιακός στις 17/8/2023

Προϊστορία

17/8/2023 ΓκενκΟλυμπιακός 1 - 1
10/8/2023 ΟλυμπιακόςΓκενκ 1 - 0
21/7/2018 ΓκενκΟλυμπιακός 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 175,275 63.9%
X
€ 44,786 16.3%
2
€ 54,403 19.8%
Over
€ 28,480 36.8%
Under
€ 48,978 63.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

272 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

2

3

Σουτ εκτός εστίας

5

46%

Κατοχή μπάλας

54%

4

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

3

14

Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskakis Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
Να σπάσει το αρνητικό σερί στην Ευρώπη

Να σπάσει το αρνητικό σερί στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την βελγική Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να θέσει βάσεις πρόκρισης αλλά και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί 15 αγώνων χωρίς νίκη στην Ευρώπη.

Τι ισχύει: Πρώτη αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στο Βέλγιο. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το φινάλε του δεύτερου αγώνα ακολουθεί παράταση και έπειτα αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

* Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την Τσουκαρίτσκι (Σερβία). Όποια ομάδα αποκλειστεί θα αντιμετωπίσει στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ τον νικητή του Άδανα Ντεμίρσπορ (Τουρκία)-Οσίγιεκ (Κροατία)

Προέρχεται από άκρως αποτυχημένη σεζόν τερματίζοντας στην 3η θέση και στο -10 από την κορυφή, χάνοντας εκτός από το πρωτάθλημα και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον ΠΑΟΚ, ενώ στην Ευρώπη πραγματοποίησε αποκαρδιωτική πορεία και αυτή τη στιγμή τρέχει αρνητικό ρεκόρ 15 σερί αγώνων δίχως νίκη (0-7-8).

Από τον πάγκο πέρασαν πέρσι τρεις διαφορετικές προπονητές (Μαρτίνς, Κορμπεράν, Μίτσελ) και εν τέλει έκλεισε τη σεζόν με τον Ζοσέ Ανιγκό σε ρόλο υπηρεσιακού. Όλοι τους δυσκολεύτηκαν να βρουν σταθερές σ’ ένα τεράστιο ποσοτικά ρόστερ και έτσι ήταν επιτακτική η ανάγκη για επανεκκίνηση. Προπονητής ανέλαβε ο Ισπανός Ντιέγκο Μαρτίνεθ (πρώην της Εσπανιόλ) και τεχνικός διευθυντής ο επίσης Ισπανός Αντόνιο Κορδόν. Παρόλα αυτά υπήρξε χαρακτηριστική καθυστέρηση στις μεταγραφές και η ομάδα ξεκινάει τη σεζόν με κενά στο ρόστερ αλλά και νέους παίκτες που έχουν πολύ λίγες προπονήσεις.

Από τις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν αυτές του μέσου Εμβιλά, του περσινού πρώτου σκόρερ Μπακαμπού, του μπακ Ρέατσμπιουκ, του στόπερ Παπασταθόπουλου και του 38χρονου πλέον επιθετικού χαφ Βαλμπουενά. Από τις προσθήκες, το «παρών» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας έδωσαν μόνο ο αμυντικός μέσος Ιμπόρα (Βιγιαρεάλ) και ο μπακ Κίνι (Γρανάδα). Πήρε επίσης τους στόπερ Φρέιρε (Πούμας), Πορόσο (Τρουά), τους μέσους Αλεξανδρόπουλο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Χόλσγκρόουβ (Πάσος Φερέιρα) και τελευταίο του μεταγραφικό απόκτημα ήταν ο Μαροκινός φορ Ελ Καμπί (Αλ Σαντ) που ανακοινώθηκε την Κυριακή (6/8). Επέστρεψαν επίσης από τους δανεισμούς οι χαφ Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης και Καρβάλιο. Βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση εξτρέμ και μπακ.

Ανάμεικτη η εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας όπου εμφάνισε μεγάλα ανασταλτικά θέμα, χαρακτηριστικό της περσινής σεζόν, και δέχτηκε σε όλα γκολ πλην αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης (2-0), που ήταν προπονητικού χαρακτήρα. Στα δύο τελευταία φιλικά στην Βρετανία, κέρδισε με 3-1 την Ρέιντζερς πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε με 2-0 από την Νόριτς σε ματς που δεν ήταν καλός.

Εν όψει της πρεμιέρας στη σεζόν, ο Μαρτίνεθ ρωτήθηκε για την ετοιμότητα της ομάδας του και το γεγονός ότι η Γκενκ έχει ήδη επίσημα παιχνίδια στα πόδια της: «Δεν υπάρχει παγκοσμίως ομάδα στο 100% ετοιμότητας, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να δείξουμε πάθος και να είμαστε οι καλύτεροι. Στόχος είναι πάντα να κερδίζουμε, είμαστε ο Ολυμπιακός. Είμαστε αρκετά έξυπνοι για να ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε έναν καλό αντίπαλο, πρέπει να το δούμε σαν κίνητρο και να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται απέναντι σ' έναν δύσκολο αντίπαλο. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που έχει σημασία είναι να δείξουμε προσωπικότητα και να δείξουμε στην πράξη αυτό που προσπαθούμε να αναπτύξουμε στην προετοιμασία. Να είμαστε ευέλικτοι και πειθαρχημένοι τις στιγμές που πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες του αγώνα. Η Γκενκ είναι πιο δεμένη από εμάς, γιατί εμείς είμαστε στην αρχή, εκείνη έχει επίσημα παιχνίδια. Αυτά όμως δεν έχουν σημασία, θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην προετοιμασία που έχουμε κάνει» τουλάχιστον ότι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η διοργάνωση είναι όμορφη γιατί όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ανακοινώθηκε αποστολή, πάντως δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, με τον νεοφερμένο φορ Ελ Καμπί να μπαίνει στην ευρωπαϊκή λίστα. Ερωτηματικό η παρουσία του ποιοτικού χαφ Χουάνγκ στην αρχική ενδεκάδα μιας και προέρχεται από τραυματισμό. «Πολλοί παίκτες δεν είναι έτοιμοι να παίξουν όλα τα λεπτά» παραδέχτηκε ο Μαρτίνεθ.

Στα της ενδεκάδας, ο Πασχαλάκης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην τετράδα της άμυνας ο δεξιοπόδαρος Κίνι θα καλύψει λογικά το κενό του Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο. Ο Ροντινέι θα βρεθεί δεξιά, ενώ Ρέτσος, και ένας εκ των Φρέιρε, Ντόι θα παίξουν στα στόπερ. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, η μία θέση θα πάει στον Ιμπόρα, η δεύτερη πιθανότατα στον Μ. Καμαρά αντί του Καρβάλιο και αποτελεί ερωτηματικό η ετοιμότητα του Χουάνγκ. Στην επίθεση ο Μασούρας είναι το φαβορί αντί του Μπιέλ ενώ οι άλλες δύο θέσεις θα πάνε σε Φορτούνη και Ελ Αραμπί.Έρχεται στο Φάληρο από μεγάλο ευρωπαϊκό κάζο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αφού αποκλείστηκε από την Σερβέτ στην έδρα της παρά το γεγονός πως έπαιξε για σχεδόν 120 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Ζορίστηκε αρκετά στο πρώτο ματς της Γενεύης (1-1) αλλά όλα έδειχναν ότι θα «καθάριζε» την πρόκριση στη ρεβάνς του Βελγίου έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα από το 3ο λεπτό. Φευ! Παρότι προηγήθηκε δύο φορές (28’ Τρεσορ πεν., 51’ Αροκοντάρε), ισοφαρίστηκε ισάριθμες (36’, 63’) και στα εναπομείναντα λεπτά δεν μπόρεσε να βρει τρίτο τέρμα. Όλα κρίθηκαν στα πέναλτι όπου ήταν άστοχη (1-4) και «υποβιβάστηκε» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολούθησε «σφαλιάρα» και στο πρωτάθλημα αφού γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Έουπεν (1-0) για τη 2η αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα και παρά την ασφυχτική πίεση που άσκησε στο πρώτο μέρος, δε μπόρεσε να βρει απάντηση. Στην επανάληψη ήταν αρκετά φλύαρη, μην μπορώντας να απειλήσει με αξιώσεις και έτσι έμεινε με τους τρεις βαθμούς της πρεμιέρας με αντίπαλο την Μόλενμπεεκ (4-0 εκτός). Αυτή είναι και η μοναδική νίκη της στα τέσσερα επίσημα ματς που έχει δώσει φέτος.

Υπενθυμίζεται πως πέρσι έχασε το πρωτάθλημα στο Βέλγιο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της σεζόν, αφού την τελευταία αγωνιστική ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 90+4’ από την Αντβέρπ στην έδρα της και ο τίτλος πήγε στην Αμβέρσα. Παρά τον τρόπο που χάθηκε ο τίτλος, ο τεχνικός της Βόουτερ Βράνκεν παραμένει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της αλλά πλέον είναι λογικά να μην νιώθει πολύ άνετα. Στα μεταγραφικά, κράτησε όλους τους παίκτες που υπολόγιζε και έδωσε κάτι παραπάνω από 10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τους νεαρούς Αφρικανούς εξτρέμ Μονσού Μπαχ (Σάρπσμποργκ), Φαντέρα (Ζούλτε Βάρεγκεμ), τον διεθνή Βέλγο μπακ Καγιέμπε (Σαρλερουά) καθώς και τον διεθνή Βέλγο γκολκίπερ Βαν Κρόμπριτζ (Άντερλεχτ).

Μετά την ήττα από την Έουπεν ο Βράνκεν είχε δηλώσει πως η ανταγωνιστική νοοτροπία της ομάδας πρέπει να γίνει καλύτερη και πως το ένστικτό νικητή είναι μικρό. Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε με ανεβασμένο ηθικό στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του σημερινού, τονίζοντας πως η ομάδα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στις επιτυχία κόντρα στον Ολυμπιακό: «Θα ανακάμψουμε. Παίξαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες αλλά και προσδοκίες. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Είναι μέρος του αθλητισμού, πρέπει να απαντήσουμε και να προχωρήσουμε. Είναι καλό που αφοσιωνόμαστε στο παιχνίδι αυτό και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Δεν θα πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι. Παίζουμε απέναντι σε δυνατή ομάδα, δεν θα παίξει τόσο κλειστά όπως η Σερβέτ και η Έουπεν, θα διεκδικήσει τη νίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί στα τελειώματα και στη δημιουργία, να παίζουμε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, το στάδιο είναι απίστευτο, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο το γήπεδο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα. Έχει πολλούς παίκτες με προσωπικότητα και ικανότητες, με ταλέντο και μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε αλλά και να κάνουμε το δικό ματς παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε και θα λείψει ο κάπτεν/χαφ Χέινεν (3/1), ενώ σύμφωνα με τον Βράνκεν δεν υπολογίζεται και ο εξτρέμ Φαντέρα (3/1, 1 ασίστ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεκαπέντε ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη είναι πάρα πολλά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την περσινή απογοητευτική σεζόν κάνει νέα αρχή με τον Ισπανό Μαρτίνεθ στον πάγκο. Το θέμα είναι ότι άργησε χαρακτηριστικά να κάνει μεταγραφές και δεν έβγαλε πειστική εικόνα στα φιλικά, όπου δέχτηκε σε όλα γκολ πλην το τελευταίο προπονητικού χαρακτήρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Επικίνδυνος αντίπαλος η Γκενκ η οποία έρχεται πληγωμένη στο Φάληρο μετά το ευρωπαϊκό κάζο από την Σερβέτ και την γκέλα στο πρωτάθλημα. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο. Με επιθετικούς προσανατολισμούς αλλά και αμυντικά ζητήματα η Γκενκ, από την άλλη ο Ολυμπιακός δείχνει ότι δεν έχει λύσει τα αμυντικά προβλήματα που του κόστισαν πέρσι.

FACTS

  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.34 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.81 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.60% έπαιξε: X
  • » Ο spiros1975, με το υψηλότερο yield +23.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.27% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες