8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντόρτμουντ - Ρέιντζερς

17/2/2022 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 854
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 797 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρέιντζερς - Ντόρτμουντ στις 24/2/2022

Προϊστορία

24/2/2022 ΡέιντζερςΝτόρτμουντ 2 - 2
17/2/2022 ΝτόρτμουντΡέιντζερς 2 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 770,504 84.7%
X
€ 92,306 10.2%
2
€ 46,395 5.1%
Over
€ 74,142 62.0%
Under
€ 45,385 38.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

227 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

10

Σουτ εκτός εστίας

4

63%

Κατοχή μπάλας

37%

1

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

5

5

Αλλαγές

4

11

Φάουλ

6

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Signal Iduna Park
  • Χωρητικότητα: 81365
  • Θεατές: 10000
Ανώτερη αλλά ασταθής η Ντόρτμουντ

Ανώτερη αλλά ασταθής η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Ρέιντζερς για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Τι ισχύει: Φάση των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Διπλά παιχνίδια, με τον νικητή να εξασφαλίζει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

* Υπάρχουν ενδείξεις για ισχυρούς ανέμους στην περιοχή την μέρα του αγώνα, δύσκολα όμως να υπάρξει αναβολή του παιχνιδιού.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Αποτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να τερματίσει πάνω από τους Άγιαξ και Σπόρτινγκ. Μέτρησε τρεις νίκες και μάλιστα τις δύο επί της ουραγού Μπεσίκτας, δεν κόντραρε τον Αίαντα και αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στον «τελικό» της Λισαβόνας.

Πλέον έρχεται στο Γιουρόπα Λιγκ και άπαντες στον σύλλογο έχουν την κρυφή ελπίδα της κατάκτησης της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα βέβαια έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και έτσι μετά τον διασυρμό με 5-2 στην έδρα της Λεβερκούζεν, ήρθε η εμφατική νίκη στο Βερολίνο με 3-0 επί της Ουνιόν. Μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στην πρώτη της ευκαιρία προηγήθηκε με τον Ρόις στο 18’ ενώ επτά λεπτά μετά σε μία αντεπίθεση ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Είχε δοκάρι με τον Μάλεν πριν την λήξη του ημιχρόνου, πέτυχε το 3-0 με τον Γκερέιρο στο 71’ και έπειτα έδειξε σημάδια χαλάρωσης χωρίς όμως να δεχτεί κάποιο τέρμα.

Είδε έτσι την διαφορά από την Μπάγερν να μειώνεται στους έξι βαθμούς αλλά το θέμα είναι πως η ίδια με την εικόνα της δεν δίνει την εντύπωση πως μπορεί να πιέσει τους Βαυαρούς ως το τέλος. Της λείπει η σταθερότητα καθώς ποιότητα ειδικά μεσοεπιθετικά διαθέτει. Θεωρείται ένα από τα φαβορί του Γιουρόπα πάντως και έχει τα εφόδια για να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εντός έδρας την Γκλάντμπαχ για την Μπουντεσλίγκα.

«Θα ήθελα οι 11 καλύτεροι παίκτες να βρεθούν διαθέσιμοι στο γήπεδο και αυτό θα επιδιώξω, να βγει στο γήπεδο η ομάδα που έχει την καλύτερη φόρμα. Η Ρέιντζερς είναι μία ομάδα με καλή φυσική κατάσταση και ταχύτητα. Θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να κυριαρχήσουμε και να βρούμε λύσεις με τη μπάλα», τόνισε ο κόουτς Ρόζε.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Τσαν. Παραμένουν εκτός ο φορ Χάαλαντ (14/16), ο μπακ Μόρεϊ και ο εξτρέμ Βολφ. Επιστρέφει ο μπακ Μενιέ.



ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Μπορεί να μην ξεκίνησε ιδανικά τον όμιλο της στο Γιουρόπα Λιγκ καθώς μέτρησε δύο ήττες στα πρώτα δύο της παιχνίδια, όμως στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση μέτρησε δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες και τερμάτισε στην 2η θέση πίσω από την πρωτοπόρο Λυών.

Η αποχώρηση του Τζέραρντ σίγουρα μπορεί να την επηρέασε, όμως συνεχίζει να διεκδικεί το πρωτάθλημα με τον Τζιοβάνι Φαν Μπρόχορστ στον πάγκο της. Η ήττα από τη Σέλτικ βέβαια στις αρχές του μήνα την έριξε στην 2η θέση και στο -1 από τη μισητή της αντίπαλο και όλα φαίνονται πως θα κριθούν στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής.

Το Σάββατο έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 3-0 της Άνναν, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας, για το Κύπελλο. Αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και φρόντισε να «καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος με γκολ των Χελάντερ (7’), Ρουφ (22’) και Σακάλα (32’).

Έρχεται έτσι ξεκούραστη στο σημερινό παιχνίδι καθώς οι βασικοί ποδοσφαιριστές πήραν κάποιες ανάσες. Είναι το αουτσάιντερ βέβαια της αναμέτρησης και δύσκολα θα βγει μπροστά για να επιτεθεί.

«Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλουμε. Από όταν είσαι νέος, δουλεύεις σκληρά για να παίξεις τέτοια παιχνίδια. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αλλά γνωρίζαμε πως αν βρισκόμασταν στην Ευρώπη μετά την διακοπή, τέτοιους αντιπάλους θα είχαμε», σχολίασε ο κόουτς Φαν Μπρόχορστ.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο μέσος Όφομπορ και ο μεσοεπιθετικός Χάτζι και ο μέσος Τζακ.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ντόρτμουντ είναι αδιαμφισβήτητα το φαβορί της αναμέτρησης, θέλει να πάρει από τώρα ένα σκορ πρόκρισης και να ρίξει το βάρος στη Μπουντεσλίγκα. Είναι καλύτερη ομάδα από τη Ρέιντζερς αλλά το θέμα είναι να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν πιο ξεκούραστοι καθώς στο Κύπελλο το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκαν οι αναπληρωματικοί, η άμυνα των γηπεδούχων μόνο αξιόπιστη δεν είναι και το αμφίσκορο βρίσκεται σε ελκυστικές τιμές.

FACTS

  • Η ομάδα Ρέιντζερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.82 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες της ομάδας Ντόρτμουντ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ρέιντζερς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο guzgunord, με το υψηλότερο yield +13.54% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες