1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρέιντζερς - Ντόρτμουντ

Προϊστορία

24/2/2022 ΡέιντζερςΝτόρτμουντ 2 - 2
17/2/2022 ΝτόρτμουντΡέιντζερς 2 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 151,678 10.7%
X
€ 103,565 7.3%
2
€ 1,166,989 82.1%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

259 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

6

2

Σουτ εκτός εστίας

7

39%

Κατοχή μπάλας

61%

1

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

10

2

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ibrox Stadium
  • Χωρητικότητα: 50817
  • Θεατές: 47709
Για την ανατροπή η Ντόρτμουντ

Για την ανατροπή η Ντόρτμουντ

Η Ρέιντζερς υποδέχεται τη Ντόρτμουντ για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ. Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, ψάχνουν μεγάλη ανατροπή οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Φάση των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο νικητής εξασφαλίζει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Α’ Παιχνίδι: Ντόρτμουντ-Ρέιντζερς 2-4

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Σε μία εκπληκτική εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα στη Γερμανία, πήρε μία μεγάλη νίκη με 4-2 και μαζί και ένα σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αστάθεια της αντιπάλου της, πέτυχε δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους με τους Ταβερνιέρ (38’) και Μορέλος (41’). Με το ξεκίνημα της επανάληψης πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Λούντστραμ, μπορεί να δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 51’ αλλά δεν πτοήθηκε και τρία λεπτά μετά με αυτογκόλ του Ζαγκαντού έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το γκολ που δέχτηκε στο 82’ βέβαια αφήνει ένα μικρό περιθώριο στην αντίπαλο της για τον επαναληπτικό.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός της βέβαια «κόπηκαν» την Κυριακή καθώς ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Νταντί Γιουνάιτεντ και έχασε σημαντικό έδαφος στην μάχη για τον τίτλο. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 29’ από μία στημένη φάση, είχε τον έλεγχο και αρκετές ευκαιρίες αλλά έφτασε στην ισοφάριση στο 76’ με ένα σουτ του Αρίμπο μέσα από την περιοχή. Πίεσε για την ανατροπή, είχε δοκάρι αλλά δεν μπόρεσε να βρει άλλο γκολ.

Είδε την Σέλτικ έτσι να αυξάνει την διαφορά στους τρεις βαθμούς και πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα. Είναι βέβαια το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά φάνηκε πως την επηρέασε η προσπάθεια που έκανε στην έδρα της Ντόρτμουντ.

Αγωνιστικά Νέα: : Παραμένουν εκτός ο μέσος Όφομπορ και ο μεσοεπιθετικός Χάτζι, ενώ ο μέσος Ράμσεϊ που ήρθε στην ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι ακόμα διαθέσιμος.



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις και ηττήθηκε με 4-2 στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Ρέιντζερς. Από δύο στημένες φάσεις δέχτηκε ισάριθμα γκολ στο πρώτο μέρος, είδε την αντίπαλο της να σκοράρει άλλες δύο φορές στην επανάληψη και όποιες ελπίδες έχει στον επανάληπτικό τις απέκτησε χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε με τους Μπέλινχαμ (51’) και Γκερέιρο (82’).

Στην Μπουντεσλίγκα ωστόσο έδειξε πως είναι ικανή να πετύχει σκορ πρόκρισης σήμερα, καθώς την Κυριακή «συνέτριψε» εντός έδρας με 6-0 την Γκλάντμπαχ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ρόις ο οποίος σκόραρε δύο φορές και μοίρασε άλλες τρεις ασίστ. Ο αρχηγός της άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή στο 26’ και έξι λεπτά μετά με πολύ ωραία κάθετη έβγαλε τετ α τετ τον Μάλεν που έκανε το 2-0. Στην επανάληψη δεν άφησε το πόδι από το γκάζι πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα με τους Βολφ (70’), Μουκοκό (74’), Ρόις (82’) και Τσαν (πεν.90+1’).

Πέρα από τους τρεις βαθμούς και το γεγονός πως έμεινε στο -6 από την Μπάγερν Μονάχουν, έδειξε ότι μπορεί να πετύχει αρκετά γκολ απέναντι σε έναν θεωρητικά ποιοτικό αντίπαλο. Πήρε ψυχολογία και πάει στην Σκωτία για να κάνει την έκπληξη, ξέρει όμως πως αν αφήσει χώρους στη Ρέιντζερς το πιθανότερο είναι να το πληρώσει.

«Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι πολύ και του δώσαμε την κατεύθυνση που θέλει. Η ομάδα έκανε αυτά που έπρεπε τις κατάλληλες στιγμές και έφυγε νικήτρια από το γήπεδο. Μετά την διακοπή αρχίζαμε να λάμπουμε έχοντας και το προβάδισμα», τόνισε ο κόουτς Ρόζε ενώ Τσαν και Μουκοκό επισήμαν πως πρέπει να η ομάδα να βγάλει την ίδια ενέργεια και στη Σκωτία.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Τσαν. Παραμένουν εκτός ο φορ Χάαλαντ, οι μπακ Μόρεϊ και Σμέλτσερ και ο στόπερ Ακάντζι. Νέες απώλειες ο στόπερ Ζαγκαντού και ο μέσος Ρέινα.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ντόρτμουντ παρουσιάζεται και δικαιολογημένα ως το φαβορί της αναμέτρησης αλλά μετά το πρώτο παιχνίδι θεωρούμε πως δεν έχει αξία να πάμε με το διπλό σε αυτές τις τιμές. Η Ρέιντζερς έδειξε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά και θα βρει ευκαιρίες για να επιτεθεί. Η λογική λέει πως θα δούμε γκολ στο παιχνίδι οπότε θα πάμε με τα 4-6 Goals.

FACTS

  • Η ομάδα Ρέιντζερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες της ομάδας Ντόρτμουντ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 4.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Relaxed με το υψηλότερο yield +1.09% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο Stam1984, με το υψηλότερο yield +10.08% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες