7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντιναμό Κιέβου - Φερεντσβάρος

Προϊστορία

8/12/2020 Ντιναμό ΚιέβουΦερεντσβάρος 1 - 0
28/10/2020 ΦερεντσβάροςΝτιναμό Κιέβου 2 - 2
18/1/2013 ΦερεντσβάροςΝτιναμό Κιέβου 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 488,529 82.2%
X
€ 39,114 6.6%
2
€ 66,923 11.3%
Over
€ 18,801 40.0%
Under
€ 28,215 60.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

203 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion NSK Olimpiyskiy, Kyiv
  • Χωρητικότητα: 70050
Ματς για... Γιουρόπα Λιγκ

Ματς για... Γιουρόπα Λιγκ

Η Ντιναμό φιλοξενεί στο Κίεβο την Φερεντσβάρος με τις δύο ομάδες να μάχονται για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πήγε στο Τορίνο και δυσκόλεψε για λίγο την Γιουβέντους, αλλά έχασε με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Κιέζα στο 21' και δέκα λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημάδεψε το δοκάρι. Έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Τσιγκάνκοφ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Σέζνι του είπε όχι και στο 57' ο CR7 βρήκε δίχτυα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αλβάρο Μοράτα στο 66'.

Θέλει νίκη ή ισοπαλία με 0-0, 1-1 ή 2-2 κόντρα στην Φερεντσβάρος για να τερματίσει στην 3η θέση και να πάρει την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Στο πρωτάθλημα Ουκρανίας πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, αφού επικράτησε στην έδρα της Μαριουπόλ με 2-1, το Σάββατο. Μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε με τον Ντένις Χαρμάς στο 6ο λεπτό, όμως στο 39΄ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νεστσερέτ, αλλά δεν το πλήρωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε διαφορά δυο τερμάτων στο 77' με τον Τσιγκάνκοφ και οι γηπεδούχοι απλά διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με τον Τοπάλοφ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

«Δεν έχουμε πολλούς παίκτες να αλλάξουμε, σε σύγκριση με την Φερεντσβάρος, η οποία έχει πολλούς παίκτες στη διάθεσή της. Έχουν κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα. Χρειάζονται επίσης χρόνο για να μπορούν να επιβληθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς χρειαζόμαστε επίσης χρόνο για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Δεν είμαστε στο επίπεδο όπου μπορούμε να θεωρηθούμε ανταγωνιστικοί σε επίπεδο Champions League, αλλά είμαστε μια πολύ καλή ομάδα για το Europa League. Πρέπει να παίξουμε αυτόν τον αγώνα για να το κερδίσουμε, δεν θα είναι εύκολο», ανέφερε ο προπονητής Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι αμυντικοί Τιμτσίκ, Κοστέβιτς, Μπούρντα και οι επιθετικοί Ρούσιν, Μπισέντιν.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Στην πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξένησε τα... δεύτερα της Μπαρτσελόνα και έχασε πολύ εύκολα με 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τον Γκριεζμάν να σκοράρει στο 14' με τακουνάκι και εφτά λεπτά μετά ο Μπρέιθγουέιτ να κάνει την προβολή από κοντά για το 2-0. Στο 28' ο Ουσμάν Ντεμπελέ από το σημείο του πέναλτι σκόραρε για τρίτη φορά για τους Καταλανούς.

Για να βρεθεί στο Europa League θέλει νίκη ή ισοπαλία με 3-3 και παραπάνω.

Το Σάββατο συνέχισε την ακάθεκτη της πορεία στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας και πήρε ακόμα μια νίκη, αφού φιλοξενήθηκε από την Ντιόσγκορι και επικράτησε με 3-1. Πήρε το προβάδισμα πολύ νωρίς με τέρμα του Μπατουρίνα στο 6΄, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Ραμάλιο στο 15'. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζούμπκοφ έδωσε πάλι το προβάδισμα στην Φερεντσβάρος και ο Ουζούνι στο 66΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, αλλά βλέπω ότι έχει γίνει κάποια ανακαίνιση από τότε που δεν ήμουν εδώ. Δεν θα ήταν εύκολο για μένα να συναντήσω τη Ντιναμό Κιέβου αλλά το έχω ζήσει πριν, οπότε δεν θα είναι άγνωστο. Θα κάνω ό, τι καλύτερο για την επιτυχία της Φερεντσβάρος. Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει απουσίες.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ματς τελικός. Αναμέτρηση πρόκριση και όλα τα σχετικά. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο, αφού μια από τις δύο θα συνεχίσει στο Europa League. Η Ντιναμό προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία μέχρι 2-2, αλλά η Φερεντσβάρος είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη ή το X με πολλά τέρματα. Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς και θα προτιμήσουμε το over.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Φερεντσβάρος, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Over
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ντιναμό Κιέβου, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Ντιναμό Κιέβου έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Φερεντσβάρος έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
    Σημείο: 1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  3 Ντιναμό Κιέβου 6 4 1 1 4 4:13
  4 Φερεντσβάρος 6 1 0 1 5 5:17
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.25% έπαιξε: 1
  • » Ο samer, με το υψηλότερο yield +12.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες