Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νορβηγία - Γιβραλτάρ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 380,471 98.9%
X
€ 2,292 0.6%
2
€ 2,072 0.5%
Over
€ 7,247 89.8%
Under
€ 820 10.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

44 ψήφοι:

Αν έχει όρεξη η Νορβηγία θα δούμε γκολ

Αν έχει όρεξη η Νορβηγία θα δούμε γκολ

Η Νορβηγία υποδέχεται το Γιβραλτάρ για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ολλανδία, ταξίδεψε στην Ρίγα για να αντιμετωπίσει την Λετονία, πήρε τη νίκη με 2-0 και παραμένει στο κυνήγι της 1ης θέσης. Από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε τις διαθέσεις της και εγκαταστάθηκε στην αντίπαλη περιοχή και στο 20’ ο Χάαλαντ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι της έδωσε το προβάδισμα. Ο Χάνσεν όταν χρειάστηκε στο τέλος του ημιχρόνου την κράτησε όρθια και στο 66’ ο Ελιονούσι με ωραίο σουτ έκανε το 2-0, σφραγίζοντας στην ουσία τη νίκη της ομάδας του η οποία βέβαια στο τέλος είχε δοκάρι και τεράστια χαμένη ευκαιρία για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

Βρίσκεται στην 3η θέση στην ισοβαθμία με την Ολλανδία από την οποία υστερεί στην διαφορά τερμάτων, ενώ η Τουρκία είναι μόλις έναν βαθμό πάνω της. Σαφώς και έχει εύκολο έργο απέναντι στο Γιβραλτάρ, μπορεί ήδη να σκέφτεται το παιχνίδι του Οκτωβρίου με την Τουρκία. Μάλιστα θα βρεθεί από σήμερα σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις καθώς οι δύο πρωτοπόροι έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Μπόρνμουθ), Χάνσεν (Ρόζενμποργκ), Μπράτβεϊτ (Νιμ)

Αμυντικοί: Αγιερ (Μπρέντφορντ), Μέλινγκ (Ρεν), Στράντμπεργκ (Σαλερνιτάνα), Ράιερσον (Ουνιόν Βερολίνου), Γκρέγκερσεν (Μόλντε), Ολσεν (Γάνδη), Μπιέρκαν (Μπόντο Γκλιμτ), Γκάμπριελσεν (Τουλούζ), Πέντερσεν (Φέγενορντ)

Μέσοι: Ελιονούσι (Σαουθάμπτον), Όντεγκααρντ (Αρσεναλ), Ντάελι (Νυρεμβέργη), Νόρμαν (Νόριτς), Θόρσμπι (Σαμπντόρια), Μπεργκ (Μπόντο Γκλιμτ), Χάουγκε (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ντένουμ (Σταντάρ Λιέγης)

Επιθετικοί: Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), Κινγκ (Γουότφορντ), Σέρλοθ (Σοσιεδάδ), Θόρστβεντ (Γκενκ), Μπόθεϊμ (Μπόντο Γκλιμτ)



ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

Πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην Τουρκία το Σάββατο στην εντός έδρας αναμέτρηση αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα με 3-0. Ο τερματοφύλακας της Κόλεϊνγκ την κράτησε όρθια στο 4’ αποκρούωντας το πέναλτι του Ουνάλ, αμύνθηκε καλά στο πρώτο μέρος και με το ξεκίνημα της επανάληψης άγγιξε το 1-0 αλλά το σουτ του Ντε Μπαρ χτύπησε στο δοκάρι. Από την στιγμή που δέχτηκε το γκολ στο 54’ έπεσε και αγωνιστική και στη συνέχεια είδε την Τουρκία να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα (65’,83’).

Θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν έπαιρνε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, στάθηκε όμως σχετικά καλά και κράτησε το μηδέν για περίπου μία ώρα. Επιτυχία θα είναι αν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα παιχνίδια που απομένουν, με την Τουρκία άγγιξε το γκολ. Παραμένει φυσικά στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς να έχει συγκεντρώσει κάποιο βαθμό.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο αμυντικός Ανέσλι. Τιμωρημένος ο φορ Ντε Μπαρ.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες:Γκόλντγουιν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Κόλεϊν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς),Ρομπά (Σεντ Τζόζεφς)

Αμυντικοί:Σιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Σέρτζεν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Γιουρόπα), Μπάρνετ (Σεντ Τζόζεφς), Γουάισμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ανεσλι (Μπλάκμπερν),Μουέλχι (Σεντ Τζόζεφς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τζόλεϊ (Γιουρόπα), Μπόσιο (Γιουρόπα), Σάντος (Μον Κάλπ)

Μέσοι:Χερνάντεζ (Γιουρόπα), Πον (Σεντ Τζόζεφς), Μπαντρ (Μον Καλπ),Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόναν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Βαλαρίνο (Σεντ Τζόζεφς)

Επιθετικοί:Τζέι Ντε Μπαρ (Γουάικομπ Γουόντερερς),Κούμπς (Μπρούνος Μάγκπαϊς), Στιτς (Χέντνεσφορντ Τάουν),Μόργκαν (Σεντ Τζόζεφς)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νορβηγία δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στο Γιβραλτάρ και λογικά θα ψάξει να σκοράρει όσο περισσότερο μπορεί. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα για ένα ημίχρονο στην Τουρκία, με την ίδια τακτική θα πάνε και σήμερα. Θα επιλέξουμε το 4-6 Goals, με τον Χάαλαντ μπροστά μπορεί να μπουν και περισσότερα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 7ος όμιλος
  3 Νορβηγία 10 18 5 3 2 15:8
  6 Γιβραλτάρ 10 0 0 0 10 4:43
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
7/9/2021
Νορβηγία
Γιβραλτάρ
5 - 1
24/3/2021
Γιβραλτάρ
Νορβηγία
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες