12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νορβηγία - Γεωργία

Προϊστορία

12/9/2023 ΝορβηγίαΓεωργία 2 - 1
28/3/2023 ΓεωργίαΝορβηγία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 434,969 84.4%
X
€ 54,513 10.6%
2
€ 25,786 5.0%
Over
€ 22,797 73.7%
Under
€ 8,122 26.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

166 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

2

5

Σουτ εκτός εστίας

2

62%

Κατοχή μπάλας

38%

0

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

4

0

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

0

12

Σέντρες

2

2

Αλλαγές

4

5

Φάουλ

5

2

Ασίστ

1

0

Αντεπιθέσεις

1

20

Πλάγια Άουτ

20

5

Εκτελέσεις Φάουλ

5

3

Ελεύθερα Λακτίσματα

11

13

Προσπάθειες Για Γκολ

7

2

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ullevaal
  • Χωρητικότητα: 27182
  • Θεατές: 23665
Προσπαθεί να συνέλθει η Γεωργία

Προσπαθεί να συνέλθει η Γεωργία

Η Νορβηγία υποδέχεται τη Γεωργία για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Από το ρεπό τους προέρχονται οι γηπεδούχοι, από «συντριβή» οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Δεν είχε επίσημες υποχρεώσεις για την 5η αγωνιστική των προκριματικών και έτσι έδωσε φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ιορδανία όπου και πήρε μία εύκολη νίκη με 6-0. Δοκίμασε αρκετά πρόσωπα, ήδη στο ημίχρονο προηγούνταν με 4-0 ενώ ο Χάαλαντ δεν αγωνίστηκε λεπτό και προτιμήθηκε να κάτσει στον πάγκο και να ξεκουραστεί.

Στο τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγώνες καθώς επικράτησε με 3-1 εντός έδρας της Κύπρου. Ο Σολμπάκεν στο 12’ της έδωσε το προβάδισμα και από εκεί και έπειτα ανέλαβε δράση ο Έρλινγκ Χάαλαντ και με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος (56’, 60’) σφράγισε τη νίκη της.

«Πληρώνει» το κακό της ξεκίνημα και κυρίως την εντός έδρας ήττα από τη Σκωτία και η πρόκριση πλέον μοιάζει αρκετά δύσκολη περίπτωση. Αρχικά θα χρειαστεί μόνο τη νίκη σήμερα για να παραμείνει ζωντανή αλλά και πάλι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα θα χρειαστεί να ξεπεράσει την Ισπανία η οποία βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά της και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Δεν είναι μαθημένη βέβαια στις μεγάλες διοργανώσεις αλλά έχει μία φουρνιά ποδοσφαιριστών που της επιτρέπει να ονειρεύεται.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Γκέγκερσεν (Μπορντό), Χάντσε-Όλσεν (Μάιντζ) και ο επιθετικός Σόρλοθ (Βιγιαρεάλ), ενώ δεν είναι οι μέσοι Ελιονούσι (Κοπεγχάγη), Θόρστβεντ (Σασσουόλο)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Σεβίλλη), Σέλβικ (Χαούγκεσουντ), Ντίνγκελαντ (Μπραν)

Αμυντικοί: Μέλινγκ (Κοπεγχάγη), Πέντερσεν (Σασσουόλο), Ρίερσον (Ντόρτμουντ), Στράντμπεργκ (Βαλερένγκα), Όστιγκαρντ (Νάπολι) , Άγιερ (Μπρέντφορντ), Μπιόρκαν (Μπόντο/Γκλιμτ), Ντάλαντ (Σερκλ Μπριζ)

Μέσοι: Άουρσνες (Μπενφίκα), Μπεργκ (Μπόντο Γκλιμτ), Μπέργκε (Μπέρνλι), Ολ. Σολμπάκεν (Ολυμπιακός), Βέτλεσεν (Μπριζ), Όντεγκααρντ (Άρσεναλ), Άουρσνες (Μπενφίκα), Νούσα (Κλαμπ Μπριζ), Μ. Σολμπάκεν (Βίκινγκ), Σαχράουι (Χέρενφεν), Μπρέιβικ (Μόλντε)

Επιθετικοί: Στραντ Λάρσεν (Θέλτα), Φιν (Μπραν), Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι)

Ήξερε πως έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ισπανία το Σάββατο αλλά σίγουρα περίμενε μία καλύτερη εμφάνιση και σίγουρα όχι την ήττα με το βαρύ 7-1. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο ειδικά στο πρώτο μέρος να φανεί ανταγωνιστική, δεν έφτιαξε ούτε μισή ευκαιρία και είδε την αντίπαλο της να σκοράρει τέσσερα τέρματα έως το 40’ και στην ουσία να «τελειώνει» το παιχνίδι.

Το μόνο που κατάφερε η ίδια ήταν να μειώσει στο 49’ με τον Τσακβεντάτζε μέσα από την περιοχή αλλά δεν ήταν ικανή για κάτι παραπάνω και έτσι δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά (66’-74’) και αποχώρησε απογοητευμένη από το γήπεδο.

Προφανώς και προκαλεί προβληματισμό το μέγεθος της ήττας και ας ήρθε απέναντι σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο. Θεωρητικά είχε κάποιες ελπίδες πρόκρισης αλλά η κατάσταση ξεκαθάρισε. Ισοβαθμεί με τη Νορβηγία και αν υπάρχει κάποιος ρεαλιστικός στόχος είναι να τερματίσει στην 3η θέση, η Κύπρος για την ώρα μοιάζει η χειρότερη ομάδα του ομίλου. Ξεκίνησε με καλά αποτελέσματα τον όμιλο της και της «άνοιξε» η όρεξη αλλά πλέον έχει προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

Αγωνιστικά Νέα: Καμία νέα απουσία.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Λόρια (Ντιναμό Τιφλίδας), Γκουγκεσασβίλι (Κάραμπαγκ)

Αμυντικοί: Ντβάλι (ΑΠΟΕΛ), Αζαρόβι (Σάχταρ Ντόνετσκ), Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κβιρκβέλια (Αλ-Οκχόντ), Γκοτσολεϊσβίλι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μαμουκασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), Σαζόνοφ (Τορίνο), Καλαντάντζε (Ντιναμό Τιφλίδας)

Μέσοι: Τσακβετάτζε (Γουότφορντ), Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Γκαγκνίτζε (Ντιναμό Μόσχας), Αμπουράνια (Χατάισπορ), Λομπζχανίτζε (Ατλάντα), Κιτεσχβίλι (Στουρμ Γκρατς), Κοχορασβίλι (Λεβάντε), Νταβιτασχβίλι (Μπορντό)

Επιθετικοί:Κβαρατσκέλια (Νάπολι), Ζιβζιβάτζε (Καρλσρούη), Μικαουτάτζε (Άγιαξ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νορβηγία θέλει να διεκδικήσει όσες λίγες πιθανότητες έχει για πρόκριση και για να το κάνει αυτό πρέπει να πάρει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Είναι καλύτερη ομάδα από την αντίπαλο της η οποία μάλιστα προέρχεται από μία βαριά ήττα. Η Γεωργία μετά το 7-1 από την Ισπανία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, δύσκολα όμως θα πάρει αποτέλεσμα και σήμερα. Ο άσος βέβαια δεν έχει αξία, μόνο αν τον προτιμήσουμε στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  3 Νορβηγία 8 11 3 2 3 14:12
  4 Γεωργία 8 8 2 2 4 12:18
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
12/9/2023
Νορβηγία
Γεωργία
2 - 1
28/3/2023
Γεωργία
Νορβηγία
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 1
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες