2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νησιά Φερόε - Σκωτία

Προϊστορία

12/10/2021 Νησιά ΦερόεΣκωτία 0 - 1
31/3/2021 ΣκωτίαΝησιά Φερόε 4 - 0
16/11/2010 ΣκωτίαΝησιά Φερόε 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 891 3.1%
X
€ 1,294 4.6%
2
€ 26,102 92.3%
Over
€ 124 81.1%
Under
€ 29 18.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

98 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Torsvoellur Stadium
  • Χωρητικότητα: 6000
  • Θεατές: 4233
Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τους Βρετανούς

Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τους Βρετανούς

Τα Νησιά Φαρόε υποδέχονται τη Σκωτία για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» τους κόντρα στην Αυστρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας το Ισραήλ.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΗΣΙΑ ΦΑΡΟΕ

Θα παίξουν για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική στο «σπίτι» τους, καθώς το περασμένο Σάββατο κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την Αυστρία. Δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα (0-2), αν και παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Μπήκαν δυνατά προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους της και λίγο έλειψε να τα καταφέρουν. Το πρώτο κομμάτι του ματς τους ανήκε και σπατάλησαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 25’. Ένα λεπτό αργότερα το «πλήρωσαν» με τον Λάιμερ βάζει μπροστά τους φιλοξενούμενους. Δεν έβγαλαν αντίδραση και το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 48’, ο Σάμπιτσερ με σουτ που κόντραρε παραβίασε ξανά την εστία τους για το 0-2. Τα πάντα είχαν κριθεί κι αποδέχθηκαν τη μοίρα τους, έστω κι αν δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Τα Νησιά Φαρόε δεν έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και υπέστησαν την πέμπτη τους ήττα σε επτά αγώνες. Έχουν μαζέψει 4 βαθμούς και στέκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όλα δείχνουν ότι εκεί θα τερματίσουν, σε μία επίδοση που δεν συνιστά επιτυχία, ωστόσο αποτελεί βελτίωση, από τη στιγμή που άφησαν πίσω τους τη Μολδαβία. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ήταν No Goal.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Χάκαν Έρικσον επισήμανε: «Θα είναι σπουδαίο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Σκωτία είναι εξαιρετική ομάδα και το δείχνουν τα αποτελέσματά της. Προσπαθήσαμε πολύ στο παιχνίδι με την Αυστρία και πιστεύω ότι αξίζαμε τουλάχιστον ένα γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Σκεφτόμαστε μόνο πως θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στον επόμενο αγώνα μας».

Αγωνιστικά Νέα: Απών λόγω τιμωρίας ο μέσος Γιένσεν (NSI).

Η αποστολή των Νησιών Φαρόε:

Τερματοφύλακες: Νίλσεν (Χαφναφιορντούρ), Γκέστσον (ΗΒ), Χέντινσον (Β36)

Αμυντικοί: Φέρε (ΚΙ), Ντάβιντσεν (Βάιλε), Γιόνσον (Σάντνες Ουλφ), Ρόλαντσον (Μπαλκλαμπ), Νάτεσταντ (Ντάνταλκ), Βάτνσνταλ (ΚΙ), Ασκχαμ (HB)

Μέσοι: Χένρικσον Ολσεν (Χέλσινμποργκ), Σόλβι Βαντχαμαρ (Βίκινγκουρ), Γκούναρ Βαντχαμαρ (Βίκινγκουρ), Γιένσεν (NSI), Χάνσον (Χόρσενς), Γιόνσεν (ΗΒ), Κνούντσεν (Λίνγκμπι), Άγκαρσον (Β36), Ντάνιελσεν (ΚΙ)

Επιθετικοί: Εντμουντσον (Μπέβερεν), Αντρασον Ολσεν (NSI), Έγκιλσον Ολσεν (Μπρίνε), Φρεντέρικσεν (SKU)



ΣΚΩΤΙΑ

Πρωταγωνίστησε πιθανότατα στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής». Μετά από επική «μάχη» με το Ισραήλ στη Γλασκώβη, πανηγύρισε μία νίκη τεράστιας σημασίας με 3-2. Είδε τους αντιπάλους της να ανοίγουν το σκορ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Ζάχαβι στο 5’. Βρήκε τον τρόπο να συνέλθει και ισοφάρισε στο 30’ με πανέμορφο πλασέ του ΜακΓκιν. Δεν το χάρηκε ιδιαίτερα καθώς δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με προβολή του Νταμπούρ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ντάικς νικήθηκε στο πέναλτι που εκτέλεσε από τον γκολκίπερ Μαρσιάνο. Μπήκε φουριόζα στην επανάληψη και ο Ντάικς πήρε την προσωπική του ρεβάνς ισοφαρίζοντας σε 2-2 με προβολή στο 57’, σ’ ένα τέρμα που αρχικά ακυρώθηκε για φάουλ, όμως στη συνέχεια και μετά από χρήση VAR μέτρησε κανονικά. Ο χρόνος κυλούσε και βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση. Όλα έδειχναν ότι θα τελείωσε ισόπαλο το παιχνίδι. Στις καθυστερήσεις ο Μακ Τόμινεϊ μετά από εκτέλεση κόρνερ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και της χάρισε ένα πολύτιμο «τρίποντο».

Με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο η Σκωτία διεύρυνε το σερί της στις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες και τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη 2η θέση του ομίλου πίσω από την πρωτοπόρο κι άπιαστη Δανία. Η συγκομιδή των 14 πόντων φέρνει τους Βρετανούς εντός δυάδας. Παράλληλα απέχουν τέσσερις βαθμούς τόσο από το Ισραήλ όσο κι από την Αυστρία. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Ήταν σημαντικό για τους παίκτες μου να αισθανθούν την αγάπη του κόσμου και το συνδύασαν με μία μεγάλη νίκη. Τώρα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι με τα Νησιά Φαρόε. Δεν θα πρέπει να κάνουμε το λάθος και να θεωρήσουμε οτιδήποτε δεδομένο. Θα χρειαστεί να παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε πάρα πολύ για τη συνέχεια» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Στιβ Κλαρκ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Χάνλεϊ (Νόριτς). Γνωστές οι απουσίες του πλάγιου μπακ Τέιλορ (Σέλτικ) και του εξτρέμ Φόρεστ (Σέλτικ).

Η αποστολή της Σκωτίας:

Τερματοφύλακες: Γκόρτνον (Χαρτς), ΜακΛάφλιν (Ρέιντζερς), Κέλι (Μάδεργουελ)

Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Χάνλεϊ (Νόριτς), Τιρνεϊ (Άρσεναλ), ΜακΚένα (Νότιγχαμ), Ο’ Ντόνελ (Μάδεργουελ), Χέντρι (Μπριζ), Κούπερ (Λιντς), Πάτερσον (Ρέιντζερς)

Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ΜακΛιν (Νόριτς), Γκίλμουρ (Νόριτς), Τέρνμπουλ (Σέλτικ), Φέργκιουσον (Αμπερντίν)

Επιθετικοί: Κρίστι (Μπόρνμουθ), Φρέιζερ (Νιούκαστλ), Ντάικς (ΚΠΡ), Άνταμς (Σαουθάμπτον), Νίσμπετ (Χιμπέρνιαν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Από τη στιγμή που επιβίωσε στη ματσάρα με το Ισραήλ, η Σκωτία θα πάει στα Νησιά Φαρόε με μόνο στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οτιδήποτε άλλο θα συνιστά μέγιστη αποτυχία και θα υπάρχει κίνδυνος να της κοστίσει. Αυτή η φουρνιά των Βρετανών δείχνει ότι διαθέτει ποιότητα και μπορεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να επιστρέψει σε Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά το 1998 και το τουρνουά της Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν να επιδείξουν κάτι ιδιαίτερο. Αποδεκτό το «διπλό» στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και θα το προτιμήσουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
  2 Σκωτία 10 23 7 2 1 17:7
  5 Νησιά Φερόε 10 4 1 1 8 7:23
Εμφάνιση όλων
Νησιά Φερόε - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Δανία
Νησιά Φερόε
2 - 0
22/3/2024
Λιχτενστάιν
Νησιά Φερόε
0 - 4
20/11/2023
Αλβανία
Νησιά Φερόε
0 - 0
16/11/2023
Νορβηγία
Νησιά Φερόε
2 - 0
15/10/2023
Τσεχία
Νησιά Φερόε
1 - 0
12/10/2023
Νησιά Φερόε
Πολωνία
0 - 2
10/9/2023
Νησιά Φερόε
Μολδαβία
0 - 1
7/9/2023
Πολωνία
Νησιά Φερόε
2 - 0
20/6/2023
Νησιά Φερόε
Αλβανία
1 - 3
17/6/2023
Νησιά Φερόε
Τσεχία
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες