Καλύτερα ποντάρισμα στα γκολ
ΝΑΪΜΕΧΕΝ
Έμεινε όρθια στο Άμστερνταμ και εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Σχρέουντερ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Άγιαξ στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα και παρότι συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη, παραμένει στην προνομιούχο 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Νέγιασμιτς ήταν αυτός που ισοφάρισε για τη Ναϊμέχεν. Μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στους τέσσερις τελευταίους εντός έδρας αγώνες με αντίπαλο τη Φορτούνα Σίταρντ. Προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά G/G και επίσης στα πέντε από τα έξι πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια επιβεβαιώθηκε ο συνδυασμός G/G&Over 2.5
Αγωνιστικά Νέα: Πλήρης η αποστολή των γηπεδούχων, γεγονός που δίνει την ευχέρεια στον Ολλανδό προπονητή να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα. Πιθανό να υπάρξουν μία-δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ
Ήθελε πολύ να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τρεις αγωνιστικές και να δημιουργήσει εκ νέου διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Το πέτυχε αυτό η ομάδα του Μπάους, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας της Εξέλσιορ με σκόρερ τους Ιχατάρεν και Σίρχαους, τους δύο παίκτες δηλαδή που αποτελούν το επιθετικό δίδυμο στο 5-3-2 που εφάρμοσε ο Ολλανδός προπονητής. Με διπλό απόψε θα ανοίξει κουβέντα για συμμετοχή στα play offs Ευρώπης, αν και δεν δείχνει ποτέ ζεστό ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο. Σε επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Ναϊμέχεν επιβεβαιώθηκε το G/G, Η ίδια η Φορτούνα μετρά εννέα διαδοχικά G/G&Over 2.5.
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο χρήσιμος μέσος Τούνιτς (12/2). Τραυματίες ο βασικός τερματοφύλακας Μπράντερχορστ (21 συμμετοχές), ο ενίοτε βασικός μέσος Λόνβαϊκ (15/4), ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπαϊράμ (χωρίς συμμετοχή) και ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Σίνκχραφεν (χωρίς συμμετοχή). .
Εκτίμηση
Η Ναϊμέχεν βλέπει τον σημερινό αγώνα ως μία ευκαιρία για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το πιστεύουμε κι εμείς ότι μπορεί να τα καταφέρει, διότι η Φορτούνα Σίταρντ είναι συνήθως αρνητική ως φιλοξενούμενη. Διαφωνούμε όμως με τον τόσο μεγάλο φαβοριτισμό μίας ομάδας που δεν έχει συνηθίσει το βάρος που σηκώνει φέτος. Προτιμάμε το Over 2.5 που αρέσει και στις δύο ομάδες.