2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπρόντμπι - Σπάρτα Πράγας

16/9/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 818
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 952 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σπάρτα Πράγας - Μπρόντμπι στις 9/12/2021

Προϊστορία

9/12/2021 Σπάρτα ΠράγαςΜπρόντμπι 2 - 0
16/9/2021 ΜπρόντμπιΣπάρτα Πράγας 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 95,676 48.8%
X
€ 36,721 18.7%
2
€ 63,656 32.5%
Over
€ 36,498 48.4%
Under
€ 38,975 51.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

97 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Broendby Stadion
  • Χωρητικότητα: 28000
  • Θεατές: 18867
Ποιοτικά υπερτερούν οι φιλοξενούμενοι αλλά...

Ποιοτικά υπερτερούν οι φιλοξενούμενοι αλλά...

Η Μπρόντμπι υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα Δανίας πήρε το εισιτήριο απευθείας για τη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου έπρεπε να τα βάλει με την πρωταθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ. Το θετικό της υπόθεσης ήταν ότι σε περίπτωση αποκλεισμού -όπως τελικά συνέβη- θα συνέχιζε χωρίς να παίξει άλλα παιχνίδια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στον πρώτο αγώνα πάντως στην έδρα των «κόκκινων ταύρων» φλέρταρε μ’ ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα. Προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Ούρε και παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε στο 56’ από τον Αντεγέμι, έδειχνε ικανή να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Τελικά «λύγισε» στο 90’ από τέρμα του Άαρονσον. Η ήττα με 2-1 της έδινε ελπίδες για τον επαναληπτικό. Δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (2-1), έχοντας δεχθεί δύο τέρματα στο πρώτο δεκάλεπτο τα οποία κι έκριναν επί της ουσίας την πρόκριση. Στο Γιουρόπα Λιγκ πάντως κληρώθηκε σε πολύ δύσκολο όμιλο και θεωρείται το αουτσάιντερ.

Παράλληλα η Μπρόντμπι δεν μπορεί να αδιαφορήσει για την εγχώρια λίγκα. Κι αυτό διότι έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει χαμογελάσει μόνο σ’ έναν από τους οκτώ αγώνες της μέχρι τώρα. Την προηγούμενη Παρασκευή γκέλαρε ξανά μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με τη Σίλκεμποργκ. Τα αρνητικά αποτελέσματα την έχουν αναγκάσει να βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Ενδεχομένως η ευρωπαϊκή της πορεία να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Νιλς Φρέντρικσεν τόνισε: «Η Σπάρτα Πράγας είναι πολύ καλή ομάδα. Διαθέτουν εμπειρία και παλεύουν για χρόνια στην κορυφή του πρωταθλήματος Τσεχίας για τον τίτλο. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Περιμένω από τους παίκτες μου να πάρουν πρωτοβουλίες και να κάνουν αυτό που πρέπει. Δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσουμε απλώς στην άμυνά μας και να παίζουμε άμυνα. Το παιχνίδι απαιτεί ποιότητα κι εξυπνάδα. Πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά τον αγώνα και να είμαστε πειθαρχημένοι».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ο αμυντικός Ριβέρος και ο μέσος Μπιουρ.



ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Ξεκίνησε τη φετινή της πορεία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από το δεύτερο προκριματικό γύρο. Εκεί αντιμετώπισε τη Ραπίντ Βιέννης από την Αυστρία. Ήξερε ότι από τη στιγμή που δεν βρισκόταν στο μονοπάτι των πρωταθλητών το έργο της θα ήταν ιδιαιτέρως δύσκολο για να φτάσει μέχρι τους ομίλους. Ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας, αλλά στον επαναληπτικό βρήκε τον τρόπο να πάρει την πρόκριση επικρατώντας 2-0, καθώς ήταν υποχρεωτική η διαφορά δύο τερμάτων, με δεδομένο ότι δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Στην επόμενη φάση έπεσε πάνω στην ισχυρή Μονακό. Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στην Τσεχία όχι μόνο έχασε με 2-0, αλλά έγινε και καταγγελία για ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της εις βάρος του Τσουαμενί των Μονεγάσκων. Στο Πριγκιπάτο έχασε ξανά -σε αυτήν την περίπτωση με 3-1- και μεταπήδησε στο Γιουρόπα Λιγκ. Βρέθηκε απευθείας στους ομίλους και θα προσπαθήσει τουλάχιστον για την 3η θέση που θα τη στείλει στη συνέχεια του Κόνφερενς Λιγκ.

Η Σπάρτα Πράγας δείχνει ικανή για να πραγματοποιήσει μία καλή σεζόν. Πάντως το περασμένο Σάββατο υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα. Έχασε εκτός έδρας από τη Βικτόρια Πλζεν με 3-2 κι αυτό το αποτέλεσμα την έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο πρώτος της στόχος είναι να επανακτήσει τα σκήπτρα στη χώρα της, αλλά δεν θα έλεγε όχι και σε μία καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ούτως ώστε να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο.

«Περιμένω από την Μπρόντμπι να κάνει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι απέναντί μας. Έχουν πολλά συστήματα που παίζουν και μένει να φανεί σε ποιο θα καταλήξουν. Είναι μία φάση που κρατάει τρεις μήνες και θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν έχει καμία σχέση με τα νοκ-άουτ παιχνίδια κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το φαβορί του ομίλου μας είναι η Λυών. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση για η Πλζεν μας χτύπησε πολύ δυνατά στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε από τα αμυντικά μας λάθη. Αν παίζουμε έτσι θα μας τιμωρήσουν κι άλλες ομάδες. Δεν μ’ ενδιαφέρει αν θεωρούμαι κορυφαίος προπονητής αλλά να έχει επιτυχίες η ομάδα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Πάβελ Βρμπα.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός οι αμυντικοί Χόγιερ και Βίντχαϊμ. Στα «πιτς» επίσης ο αριστερός μπακ-χαφ Κρέιτσι και ο επιθετικός Γιούλις.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπρόντμπι μπορεί να φλέρταρε με την είσοδο στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ χάνοντας στα πλέι οφ από τη Σάλτσμπουργκ, ωστόσο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο για τις αντιπάλους της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Σπάρτα Πράγας αν παρουσιαστεί σοβαρή μπορεί να φύγει ακόμα και με το «διπλό» από τη Δανία. Δεν θέλουμε όμως να μπλέξουμε σε καμία περίπτωση με σημείο στη συγκεκριμένη συνάντηση. Θα προτιμήσουμε το Over εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις οι οποίες λογικά θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Σπάρτα Πράγας δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  3 Σπάρτα Πράγας 6 7 2 1 3 6:9
  4 Μπρόντμπι 6 2 0 2 4 2:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο guzgunord, με το υψηλότερο yield +13.54% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες