13

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπουρκίνα Φάσο - Καμερούν

Προϊστορία

5/2/2022 Μπουρκίνα ΦάσοΚαμερούν 3 - 3
9/1/2022 ΚαμερούνΜπουρκίνα Φάσο 2 - 1
24/1/2021 Μπουρκίνα ΦάσοΚαμερούν 0 - 0
24/1/2018 Μπουρκίνα ΦάσοΚαμερούν 1 - 1
14/1/2017 Μπουρκίνα ΦάσοΚαμερούν 1 - 1
6/6/2015 Μπουρκίνα ΦάσοΚαμερούν 2 - 3

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

44 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

7

5

Σουτ εκτός εστίας

6

36%

Κατοχή μπάλας

64%

2

Οφσάιντ

1

1

Κόρνερ

6

20

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Ahmadou Ahidjo
  • Χωρητικότητα: 52000
Βαρύ το κλίμα στο Καμερούν

Βαρύ το κλίμα στο Καμερούν

Καμερούν και Μπουρκίνα Φάσο αναμετρούνται στο μικρό τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Βαρύ το κλίμα στους οικοδεσπότες που αποκλείστηκαν στα πέναλτι από την Αίγυπτο, να επαναλάβουν το επίτευγμα του 2017 θέλουν οι φιλοξενούμενοι που αγωνίζονται ως τυπικά γηπεδούχοι.

Τι ισχύει: Μικρός τελικός. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι

ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ

Ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ των ημιτελικών, παρόλα αυτά το πάλεψε ως το τέλος απέναντι στην Σενεγάλη ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να προκριθεί στον τελικό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Στάθηκε πολύ καλά για 70 λεπτά, όμως πλήρωσε τα λάθη στα μετόπισθεν και δέχτηκε δύο τέρματα μέσα σ’ ένα εξάλεπτο (70’, 76’). Δεν τα παράτησε, μείωσε στο 82’ με τον Τουρέ και πίεζε για την ισοφάριση, αλλά μετά από μια εξαιρετικά άτυχη στιγμή στο 87’ προέκυψε αντεπίθεση για την Σενεγάλη η οποία και «κλείδωσε» το παιχνίδι.

Δεν κατάφερε να επαναλάβει το επίτευγμα του 2013, όπου και έφτασε έως τον τελικό της διοργάνωσης. Η πορεία της βέβαια είναι άκρως επιτυχημένη και στο σημερινό θα προσπαθήσει να ανέβει στο 3ο σκαλί του βάθρου, όπως έκανε και στην τελευταία της παρουσία στο θεσμό, το 2017. Αντίπαλος της το Καμερούν, όπως και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, εκεί όπου γνώρισε την ήττα με ανατροπή (2-1) από τους οικοδεσπότες.

«Στον ημιτελικό είχαμε να αντιμετωπίσει μια πολύ πιο αθλητική ομάδα και πάνω από όλα πολύ πιο έμπειρη. Αυτό έκανε τη διαφορά, ιδιαίτερα στο κομμάτι της διαχείρισης στο δεύτερο ημίχρονο. Δίνω τα συγχαρητήρια στα παιδιά για την πορεία τους, δεν θα τα παρατήσουμε. Υπάρχει ακόμα το χάλκινο μετάλλιο για να παλέψουμε. Είμαστε ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Σεβόμαστε το Καμερούν που παίζει στο σπίτι του, αλλά δεν το φοβόμαστε», δήλωσε ο τεχνικός της Μαλό, με την ομάδα του να είχε μια μέρα παραπάνω για να ξεκουραστεί σε σχέση με το Καμερούν.

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός γκολκίπερ Κόφι (Σαρλερουά) έγινε αναγκαστική αλλαγή στον ημιτελικό με την Σενεγάλη, ωστόσο ο τεχνικός Μαλό δήλωσε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, παρόλα αυτά παραμένει αμφίβολος για το σημερινό. Εξέτισε και επιστρέφει ο επιθετικός Ουαταρά Ντάνγκο (Λοριάν).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Κόφι (Σαρλερουά), Σαβαντόγκο (Καντιόγκιο), Κεντράογκο (Ούσφα), Νικιέμα (Ντεν Χάαγκ).

Αμυντικοί: Γιάγκο (Αρης Λεμεσού), Νταγιό (Ναχντάτ Μπερκάνε), Μαλό (Χασανία Αγκαντίρ), Ταπσόντα (Λεβερκούζεν), Καμπορέ (Τρουά), Ουλά Τραορέ (Χορογιά), Νικιέμα (Σαλίτας), Κατάρα (Φους Ραμπάτ).

Μέσοι: Γκίρα (Ράσινγκ Ριόχα), Μπλάτι Τουρέ (Εσκιστούνα), Κεντράογκο (ΠΑΟΚ Β’), Σιμπορέ (Αλ Ιτιχάντ), Νικιέμα (Χορόγια), Σανγκαρέ (Ρουάν).

Επιθετικοί: Μπερτράν Τραορέ (Αστον Βίλα), Μπαγιαλά (Αζαξιό), Σανόγκο (Αραράτ), Κονατέ (Αχματ Γκρόζνι), Μπαντέ (Ιστρα), Ερικ Τραορέ (Πίραμιντς), Ταπσόμπα (Σταντάρ Λιέγης), Μποτουέ (Αζαξιό), Τζιμπρίλ Ουατάρα (Ολυμπίκ Σάφι), Ντάνγκο Ουατάρα (Λοριάν)ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Αποκλείστηκε από την Αίγυπτο στα πέναλτι (3-1, 0-0 κ.δ. & παρ) στον ημιτελικό της Πέμπτης (3/2) και δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενεί. Ήταν η πιο απειλητική ομάδα, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς τις πολλές μεγάλες ευκαιρίες, θα μπορούσε πάντως κάλλιστα να δεχτεί το γκολ στις δύο μεγάλες ευκαιρίες της αντιπάλου της. Όλα κρίθηκαν στα πέναλτι εκεί όπου ευστόχησε στο πρώτο πέναλτι με τον Αμπουμπακάρ, όχι όμως και οι Μουκουντί, Λεά και Εντζί που ακολούθησαν, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Πολύ μεγάλη απογοήτευση για τα «αδάμαστα λιοντάρια», που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο αλλά θα αρκεστούν στον μικρό τελικό απέναντι στην Μπουρκίνα Φάσο.
«Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε το τρόπαιο, δυστυχώς αποτύχαμε» δήλωσε ο γκολκίπερ Ονάνα, ενώ ο τεχνικός Κονσεϊσάο τόνισε: «όσο περνούσε το παιχνίδι υποφέραμε από την κόπωση. Η ομάδα μου προσπάθησε αλλά η Αίγυπτος διαχειρίστηκε σωστά τις επιθετικές ικανότητες μας και γι’ αυτό υποχρεωθήκαμε να πάμε στα πέναλτι».

Από την πλευρά του ο κάπτεν/φορ Αμπουμπακάρ άφησε αιχμές προς τους συμπαίκτες του, δηλώνοντας ότι η έλλειψη ομαδικότητας κόστισε στην ομάδα: «Σε αυτό το παιχνίδι όλοι θέλανε να δείξουν για το τι είναι ικανοί και αυτό πληρώνουμε τώρα. Όταν είμαστε δυνατοί συνολικά, κερδίζουμε, αλλά τη στιγμή που όλοι προσπαθούν να κάνουν αυτό που θέλουν, το χάνουμε».

Δεν έχουν περάσει ούτε 48 ώρες μετά τον ημιτελικό διάρκειας 120 λεπτών με την Αίγυπτο και οι οικοδεσπότες καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους εν όψει του μικρού τελικού. «Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια επειδή δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Οι παίκτες δούλεψαν καλά και είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Εξαρτάται από αυτούς το να μάθουν και να προχωρήσουν. Δίνω τα πάντα από τον εαυτό μου για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα με αυτήν την ομάδα. Θέλαμε να γράψουμε ιστορία αλλά δε δούλεψε», δήλωσε ο Κονσεισάο.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ονάνα (Αγιαξ), Επασί (ΟΦΗ), Ομοσόλα (Βίτα Κλαμπ), Εφάλα (Ακβα Γιουνάιντεντ)

Αμυντικοί: Ογιόνγκο (Μονπελιέ), Νγκαντέου Νγκατζί (Γάνδη), Φάι (Σταντάλ Λιέγης), Ζερόμε Ονγκενέ (Σάλτσμπουργκ), Μουκούντι (Σεντ Ετιέν), Μπαϊνσό (Φιλαντέλφια Γιούνιον), Τόλο (Σιάτλ Σάουντερς), Καστελέτο (Ναντ), Εμπόσε (Ανζέ)

Μέσοι: Ανγκισά (Νάπολι), Κουντέ (Ολυμπιακός), Κουέ (Αλταχ), Χόγκλα (Βερόνα), Λέα Σιλίκι (Μίντλεσμπρο), Νεγιού (Σεντ Ετιέν), Ζεάν Ονάνα (Μπορντό)

Επιθετικοί: Αμπουμπακάρ (Αλ Νασρ), Τσούπο Μότινγκ (Μπάγερν Μονάχου, Εκαμπί (Λιόν), Μπασογκόγκ (Σανγκάι Σενούα), Ν’ Ζιέ (Ντιναμό Μόσχας), Νγκαμαλέου (Γιουνγκ Μπόις), Μπαχόκεν (Ανζέ), Γκανάγκο (Λανς)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν έχει περάσει ακόμα 48ωρο από τον αποκλεισμό του Καμερούν στα πέναλτι και εκτός από την ψυχολογική κούραση οι οικοδεσπότες έχουν να διαχειριστούν και τη σωματική. Αρκετά βαρύ το κλίμα, η ομάδα είχε άλλωστε ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και πλέον παίζει για να μπει απλώς στο βάθρο. Μένει να φανεί αν οι Καμερουνέζοι θα ξεσπάσουν ή αν δείξουν αδιαφορία, την ώρα που το κλίμα μυρίζει μπαρούτι, με τον φορ Αμπουμπακάρ να βγαίνει μετά το ματς με την Αίγυπτο και να κατηγορεί συμπαίκτες για έλλειψη ομαδικότητας. Στον αντίποδα, η Μπουρκίνα Φάσο είναι άκρως πετυχημένη με την πορεία της στη διοργάνωση, κόντραρε ως το τέλος την Σενεγάλη στα ημιτελικά και θα προσπαθήσει να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2017, όπου τερμάτισε 3η. Στην πρεμιέρα σκόραρε κόντρα στο Καμερούν, δεν θεωρούμε απίθανο να το κάνουν και σήμερα απέναντι στα απογοητευμένα «αδάμαστα λιοντάρια». Θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπουρκίνα Φάσο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κύπελλο Εθνών Αφρικής).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπουρκίνα Φάσο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 4.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπουρκίνα Φάσο - Τελ. αγώνες
27/3/2024
Μπουρκίνα Φάσο
Νίγηρας
1 - 1
23/3/2024
Μπουρκίνα Φάσο
Λιβύη
1 - 2
30/1/2024
Μάλι
Μπουρκίνα Φάσο
2 - 1
23/1/2024
Ανγκόλα
Μπουρκίνα Φάσο
2 - 0
20/1/2024
Αλγερία
Μπουρκίνα Φάσο
2 - 2
16/1/2024
Μπουρκίνα Φάσο
Μαυριτανία
1 - 0
10/1/2024
Λ.Δ. Κονγκό
Μπουρκίνα Φάσο
1 - 2
5/1/2024
Ιράν
Μπουρκίνα Φάσο
2 - 1
21/11/2023
Αιθιοπία
Μπουρκίνα Φάσο
0 - 3
17/11/2023
Μπουρκίνα Φάσο
Γουινέα Μπισάου
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ARXHGOS με το υψηλότερο yield +0.70% έπαιξε: Goal
  • » Ο rinaki77, με το υψηλότερο yield +5.57% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Ημ.X
  • » Ο ARXHGOS, με το υψηλότερο yield +3.75% στο σημείο Over έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες