1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καμερούν - Μπουρκίνα Φάσο

9/1/2022 18:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 318
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 845 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπουρκίνα Φάσο - Καμερούν στις 5/2/2022

Προϊστορία

5/2/2022 Μπουρκίνα ΦάσοΚαμερούν 3 - 3
9/1/2022 ΚαμερούνΜπουρκίνα Φάσο 2 - 1
24/1/2021 Μπουρκίνα ΦάσοΚαμερούν 0 - 0
24/1/2018 Μπουρκίνα ΦάσοΚαμερούν 1 - 1
14/1/2017 Μπουρκίνα ΦάσοΚαμερούν 1 - 1
6/6/2015 Μπουρκίνα ΦάσοΚαμερούν 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 161,220 68.0%
X
€ 31,411 13.2%
2
€ 44,439 18.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

59 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

6

7

Σουτ εκτός εστίας

2

59%

Κατοχή μπάλας

41%

1

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

5

4

Αλλαγές

3

15

Φάουλ

21

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Olembe
  • Χωρητικότητα: 60000
Για σκάνδαλο φωνάζει η Μπουρκίνα Φάσο

Για σκάνδαλο φωνάζει η Μπουρκίνα Φάσο

Για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής η διοργανώτρια ομάδα του Καμερούν υποδέχεται την Μπουρκόνα Φάσο που διαμαρτύρεται για τους παίκτες που βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό.

* Πρόκειται για το 33ο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Καμερούν.

* Στη φάση των ομίλων προκρίνονται οι πρώτες 2 ομάδες της βαθμολογίας και οι 4 καλύτερες τρίτες

ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Είναι από τις ομάδες που πάντα κυνηγούν τη διάκριση στη διοργάνωση και ειδικά τώρα που φιλοξενεί το Κόπα Άφρικα, στόχος του Καμερούν είναι η κατάκτηση του. Πάντως, έχει στη συλλογή της πέντε τρόπαια, αλλά μόλις ένα, αυτό του 2017, επικρατώντας με 2-1 της Αιγύπτου, την τελευταία 20ετία. Επίσης, είναι αξιοσημείωτο πως πριν το τρόπαιο είχε αποκλειστεί στη φάση των 16. Παρότι είναι διοργανώτρια χώρα, αγωνίστηκε χωρίς άγχος στα προκριματικά και τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου.

«Παίρνω μέρος στα τελικά του Κόπα Άφρικα για πρώτη φορά. Οι προσδοκίες είναι πολύ θετικές και θα ήθελα τα αποτελέσματα να είναι θετικά για την ομάδα μου και εμένα. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου (τελικός). Για τους παίκτες θα είναι μια μεγάλη ανταμοιβή για τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα και θα είναι καλό για το Καμερούν. Όλες οι καταστάσεις που έχουν προκύψει είναι κοινές για όλους. Είναι η πανδημία που μας έχει επηρεάσει γενικά. Έχουμε τη φήμη που πρέπει να διατηρήσουμε. Έπρεπε να βρούμε λύσεις, η προετοιμασία πήγε καλά, ας πούμε, ικανοποιητικά. Υπήρχαν προκριματικές φάσεις για το CAN και για το Παγκόσμιο Κύπελλο, νομίζω ότι είχαμε κάποια ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Και σε αυτή τη λογική θα συνεχίσουμε το έργο μας», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός Τόνι Κονσεϊσάο, o ο οποίος είναι στον πάγκο από τον Οκτώβριο του 2019.

Η αποστολή του Καμερούν

Τερματοφύλακες: Ονάνα (Αγιαξ), Επασί (ΟΦΗ), Ομοσόλα (Βίτα Κλαμπ), Εφάλα (Ακβα Γιουνάιντεντ).

Αμυντικοί: Ογιόνγκο (Μονπελιέ), Νγκαντέου Νγκατζί (Γάνδη), Φάι (Σταντάλ Λιέγης), Ζερόμε Ονγκενέ (Σάλτσμπουργκ), Μουκούντι (Σεντ Ετιέν), Μπαϊνσό (Φιλαντέλφια Γιούνιον), Τόλο (Σιάτλ Σάουντερς), Καστελέτο (Ναντ), Εμπόσε (Ανζέ).

Μέσοι: Ανγκισά (Νάπολι), Κουντέ (Ολυμπιακός), Κουέ (Αλταχ), Χόγκλα (Βερόνα), Λέα Σιλίκι (Μίντλεσμπρο), Νεγιού (Σεντ Ετιέν), Ζεάν Ονάνα (Μπορντό).

Επιθετικοί: Αμπουμπακάρ (Αλ Νασρ), Τσούπο Μότινγκ (Μπάγερν Μονάχου, Εκαμπί (Λιόν), Μπασογκόγκ (Σανγκάι Σενούα), Ν’ Ζιέ (Ντιναμό Μόσχας), Νγκαμαλέου (Γιουνγκ Μπόις), Μπαχόκεν (Ανζέ), Γκανάγκο (Λανς).

ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ

Απουσίαζε από την προηγούμενη διοργάνωση και φέτος πήρε την πρόκριση ως αήττητη από τον όμιλος της τερματίζοντας στην κορυφή με ρεκόρ 3-3-0. Η καλύτερη συμμετοχή της στην ιστορία είναι 3η θέση του 2017, όπου ήταν η έκπληξη του τουρνουά. Στηρίζεται στην αμυντική της λειτουργία, αφού δέχεται μόλις μισό γκολ μέσο όρο ανά αγώνα της, από τότε που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο προπονητής Καμού Μαλό. Ο 59χρονος τεχνικός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν θα κάτσει στον πάγκο, αλλά και 4-5 παίκτες.

Ο αρχηγός της Μπουρκίνα Φάσο, Μπερτράντ Τραορέ, εξέφρασε τη λύπη του ως «σκάνδαλο» των τεστ κορωνοϊού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αφού έως και πέντε παίκτες και ο προπονητής Καμού Μαλό βρέθηκαν θετικοί εν όψει του πρώτου αγώνα της Κυριακής με το γηπεδούχο Καμερούν. «Είναι σκάνδαλο, δεν μπορούμε να στερηθούμε παίκτες της πρώτης ομάδας 24 ώρες πριν τον αγώνα. Θέτει τα πάντα υπό αμφισβήτηση, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν» ανέφερε ο φορ της Άστον Βίλα.

Ο βοηθός προπονητής Φιρμίν Σανού, που αντιπροσωπεύει τον Μαλό, είπε: «Έχουμε τέσσερις ή πέντε περιπτώσεις Covid, κυρίως παίκτες της πρώτης ομάδας, δεν πρόκειται να αναφέρουμε ονόματα. Την Παρασκευή μια ιατρική ομάδα εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο μας για εξετάσεις, όταν προσπαθήσαμε να καταλάβουμε ποιος τους έστειλε, η CAF (Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου) μας είπε ξεκάθαρα ότι δεν τους είχαν στείλει, οπότε αρνηθήκαμε να κάνουμε το δοκιμές. Μια άλλη ομάδα έφτασε στις 10 το βράδυ, προφανώς η ομάδα CAF, πραγματοποιήσαμε τις δοκιμές που μας ενημέρωσαν για 4 έως 5 περιπτώσεις Covid. Λέω 4 ή 5 γιατί λένε ότι ο πρώτος μας παίκτης που δοκιμάστηκε δεν έκανε το τεστ».

Αγωνιστικά Νέα: Οι πέντε παίκτες θετικοί στον κορονοϊό είναι ο τερματοφύλακας Νικιέμα, οι αμυντικοί Ταπσομπά, Σουμαΐλα Ουατάρα, Ούλα Τραορέ και ο επιθετικός Ντάνγκο Ουατάρα.

Η αποστολή της Μπουρκίνα Φάσο

Τερματοφύλακες: Κόφι (Σαρλερουά), Σαβαντόγκο (Καντιόγκιο), Κεντράογκο (Ούσφα), Νικιέμα (Ντεν Χάαγκ).

Αμυντικοί: Γιάγκο (Αρης Λεμεσού), Νταγιό (Ναχντάτ Μπερκάνε), Μαλό (Χασανία Αγκαντίρ), Ταπσόντα (Λεβερκούζεν), Καμπορέ (Τρουά), Ουλά Τραορέ (Χορογιά), Νικιέμα (Σαλίτας), Κατάρα (Φους Ραμπάτ).

Μέσοι: Γκίρα (Ράσινγκ Ριόχα), Μπλάτι Τουρέ (Εσκιστούνα), Κεντράογκο (ΠΑΟΚ Β’), Σιμπορέ (Αλ Ιτιχάντ), Νικιέμα (Χορόγια), Σανγκαρέ (Ρουάν).

Επιθετικοί: Μπερτράν Τραορέ (Αστον Βίλα), Μπαγιαλά (Αζαξιό), Σανόγκο (Αραράτ), Κονατέ (Αχματ Γκρόζνι), Μπαντέ (Ιστρα), Ερικ Τραορέ (Πίραμιντς), Ταπσόμπα (Σταντάρ Λιέγης), Μποτουέ (Αζαξιό), Τζιμπρίλ Ουατάρα (Ολυμπίκ Σάφι), Ντάνγκο Ουατάρα (Λοριάν)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Καμερούν έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αφού είναι η διοργανώτρια χώρα του Κόπα Άφρικα και θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί. Απέναντι της θα βρει την Μπουρκίνα Φάσο που δεν θα έχει τον προπονητή της στον πάγκο και πέντε λόγω κορονοϊού. Θα ποντάρουμε στον άσο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 1ος όμιλος
  1 Καμερούν 3 7 2 1 0 7:3
  2 Μπουρκίνα Φάσο 3 4 1 1 1 3:3
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nebula, με το υψηλότερο yield +19.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες