2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μποέμιαν - ΠΑΟΚ

3/8/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 631
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 997 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΠΑΟΚ - Μποέμιαν στις 12/8/2021

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 23' Coote Alistair

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 52' Coote Alistair
  2. 78' Oliveira Nelson

      Προϊστορία

      12/8/2021 ΠΑΟΚΜποέμιαν 2 - 0
      3/8/2021 ΜποέμιανΠΑΟΚ 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 2,866 5.8%
      X
      € 1,675 3.4%
      2
      € 45,040 90.8%
      Over
      € 6,061 58.1%
      Under
      € 4,367 41.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      158 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Dalymount Park, Dublin
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 3640
      Να θέσει ισχυρές βάσεις πρόκρισης

      Να θέσει ισχυρές βάσεις πρόκρισης

      Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών στο Δουβλίνο απέναντι στην ιρλανδική Μποέμιανς, θέλοντας θα θέσει ισχυρές βάσεις πρόκρισης για τα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

      Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς την άλλη εβδομάδα στην Τούμπα. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι

      *«Αβίβα Στάντιουμ» (51.700 θ). Δεν είναι η φυσική της έδρα. Με 8000 οπαδούς

      * Όποιος προκριθεί θα παίξει στα πλει-οφ με τον νικητή του ζευγαριού Χιμπέρνιαν (Σκωτία – Ριέκα (Κροατία).

      ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

      Απέκλεισε άνετα με δύο νίκες την Ντούντελανζ από το Λουξεμβούργο (1-0 εκτός, 3-0 εντός) και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Στον πρώτο γύρο άφησε εκτός την Στιαρνάν από την Ισλανδία (1-1 εκτός, 3-0 εντός). Συμμετέχει για 2η σερί χρονιά στην Ευρώπη, πέρσι είχε αποκλειστεί στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ από την Φέχερβαρ στα πέναλτι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που περνάει 2 προκριματικούς γύρους.

      Βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς αφού το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Μετά από 21 παιχνίδια βρίσκεται στην 4η θέση και στο -7 από την πρώτη τριάδα. Έχει μόλις μια ήττα στα οχτώ τελευταία στο πρωτάθλημα (5-2-1), ενώ στην έδρα της τρέχει αήττητο εννέα αγώνων ανεξαρτήτως διοργάνωσης (8-1-0). Να σημειωθεί πως το τελευταίο της ματς πρωταθλήματος αναβλήθηκε ώστε να προετοιμαστεί για τα ματς με τον ΠΑΟΚ.

      Το ρόστερ έχει μόνο Ιρλανδούς και Σκωτσέζους με εξαίρεση τον 20χρονο Νιγηριανό μέσο Ομοτσέρε. Στον πάγκο της από τον Οκτώβριο του 2014 ο 47χρονος Ιρλανδός Κιθ Λονγκ, προπονητής που αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς παίκτες. Ενδεικτικό ότι ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 22.3 έτη και μόλις ένας παίκτης έχει πατήσει τα 30 (Γουόρντ).

      Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Λονγκ δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι άλλο επίπεδο από τις ομάδες που παίξαμε στους προηγούμενους γύρους. Πρόκειται για μία ομάδα με διεθνείς παίκτες και ποιότητα. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς αλλά ανυπομονούμε. Θέλουμε να δοκιμάσουμε τους εαυτούς απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου και τα παιχνίδια αυτά είναι αυτό ακριβώς. Είναι μια σπουδαία πρόκληση για τα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με ομάδες υψηλού επιπέδου στα φιλικά όπως Φέγενορντ και Αϊντχόβεν, επομένως θα είναι καλά προετοιμασμένοι».

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα.

      ΠΑΟΚ

      Δεν κατάφερε να κοντράρει τον Ολυμπιακό στη μάχη του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στο -26 από την κορυφή, ενώ παράλληλα αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μοναδικό θετικό ότι κατέκτησε το Κύπελλο στον τελικό απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

      Ο Πάμπλο Γκαρσία που κλήθηκε να αναλάβει την ομάδα στα μέσα της σεζόν αντί του Αμπέλ Φερέιρα «υποβιβάστηκε» στην 2η ομάδα, δίνοντας τη σκυτάλη στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επέστρεψε στον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά από μια πετυχημένη διετία στην Αλ Χιλάλ.

      Στόχος να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και να πετύχει μια ευρωπαϊκή πορεία. Στα μεταγραφικά, απέκτησε τον μπακ Τέιλορ (Ντνίπρο), τον μέσο Κούρτιτς (Πάρμα) και τον φορ Ολιβέιρα (ΑΕΚ) ο οποίος έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό στα φιλικά προετοιμασίας. Στο τελευταίο του φιλικό προετοιμασία κέρδισε με 2-1 την πιο έτοιμη Φέγενορντ στο Ντε Κάιπ, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.

      Όσον αφορά το σημερινό, ο Λουτσέσκου δήλωσε: «Το πρώτο στοιχείο που ξεχωρίζω στην Μποέμιανς είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη, σκληροτράχηλη που βασίζεται στο φυσικό παιχνίδι, όπως όλες οι βρετανικές ομάδες. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να κερδίσουμε και να προκριθούμε, με όλο τον σεβασμό απέναντι στην Μποέμιανς. Θέλω όλοι μας να είμαστε 150% προσηλωμένοι στα ματς με την Μποέμιανς. Κανένα παιχνίδι δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο αυτό».

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες οι στόπερ Κρέσπο, Ίνγκασον και ο μέσος Αουγκούστο. Εκτός αποστολής και ο μεσοεπιθετικός Ουάρντα που βρίσκεται προς αποχώρηση.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Σύγκρουση ποιότητας εναντίον ετοιμότητας. Σαφώς δε τίθεται θέμα συζήτησης όσον αφορά το ποια ομάδα είναι καλύτερη, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν έχει επίσημο παιχνίδι στα πόδια του εν αντιθέσει με την Μποέμιανς, η οποία βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού έχει περάσει ήδη δύο προκριματικούς γύρους, ενώ το πρωτάθλημα της χώρας βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρόλα αυτά, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε καλό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας, είναι υποψιασμένος μετά τους αποκλεισμούς της ΑΕΚ και του Άρη και αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις του Λουτσέσκου, εμφανίζεται αποφασισμένος να «καθαρίσει το εμπόδιο των Ιρλανδών χωρίς να μπεις σε περιπέτειες.

      FACTS

      • Η ομάδα Μποέμιαν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μποέμιαν νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 6.25 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μποέμιαν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 5.85 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      12/8/2021
      ΠΑΟΚ
      Μποέμιαν
      2 - 0
      3/8/2021
      Μποέμιαν
      ΠΑΟΚ
      2 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο mwraitis777, με το υψηλότερο yield +6.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες