3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μποέμιανς-ΠΑΟΚ 2-1: Ασύνδετος, κακός αλλά η ρεβάνς θα είναι διαφορετική (video)

Μποέμιανς-ΠΑΟΚ 2-1: Ασύνδετος, κακός αλλά η ρεβάνς θα είναι διαφορετική (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/8/2021 23:43
Η Μποέμιανς επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ και πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε από μία πιο έτοιμη αλλά όχι καλύτερη ομάδα, στην Τούμπα όμως όλα θα είναι διαφορετικά.

Ο Κόουτ ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού καθώς με δύο δικά του γκολ (23',52') χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ο Ολιβέιρα στο 77' πέτυχε το τέρμα του ΠΑΟΚ και του έδωσε σαφώς μεγαλύτερες ελπίδες για τον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας (Πέμπτη 12/7) στην Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο, έχει την ποιότητα να το κάνει αλλά θα χρειαστεί να βρει ρυθμό και αυτοματισμούς, κάτι που σήμερα έλειπε.

Νωθρός ΠΑΟΚ, ορεξάτη η Μποέμιανς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3' είχε τη πρώτη του καλή στιγμή όταν ο Ολιβέιρα έκανε το σουτ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Ζίβκοβιτς από κοντά στην επαναφορά την έστειλε άουτ. Η Μποέμιανς προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να επιτεθεί, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς θέλαν να ελέγξουν τον ρυθμό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή αλλά δυσκολευόντουσαν να βρουν διαδρόμους, την ώρα που οι γηπεδούχοι έψαχναν τις αντεπιθέσεις για να γίνουν απειλητικοί. Στο 20' βέβαια ο Ολιβέιρα βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε πλεονεκτική θέση αλλά άνοιξε το κοντρόλ και δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Τάμπλοτ.

Η Μποέμιανς όμως ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Κέλι πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά, μπήκε μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Κόουτ που με προβολή δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Πασχαλάκη στο 23'. Το γκολ αυτό μπορεί να ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα αλλά έδωσε πνοή στους γηπεδούχους που προσπάθησαν να απειλήσουν ξανά αλλά με μακρινά σουτ.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έδειξε ξαφνιασμένος από την εξέλιξη αλλά στο 33' έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Βιεϊρίνια βρήκε τον Ελ Καντουρί μέσα στην περιοχή αλλά αυτός από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να βρει τον Ολιβέιρα που περίμενε για να κάνει το 1-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σοάρες απείλησε από τα πλάγια αλλά το σουτ που επιχείρησε έδιωξε ο Τάμπλοτ και ο ΠΑΟΚ ήταν φανερό ότι έψαχνε πλέον την ισοφάριση πριν το ημίχρονο.

Οι Ιρλανδοί ωστόσο ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά σε 2ο τέρμα στο 43' όταν και πάλι βγήκαν γρήγορα στην επίθεση αλλά το σουτ του Κόουλ κατέληξε λίγο άουτ από την εστία του Πασχαλάκη. Ο Βιεϊρίνια αμέσως μετά προσπάθησε να βρει τον Καγκάβα μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα δεν έφτασε ποτέ στον Ιάπωνα μέσο και το ημίχρονο τελείωσε με την Μποέμιανς να βρίσκεται μπροστά στο σκορ.Από το πουθενά το 2-0, πίεσε για ισοφάριση

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη και μόλις στο 47' έφτασε κοντά στο 1-1 καθώς ο Εσίτι με ένα σουτ ανάγκασε τον Τάμπλοτ να διώξει σε έναν χώρο που ήταν ο Καγκάβα αλλά αυτός δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον Δικέφαλο όταν στο 52' ο Πασχαλάκης είχε κάκιστη εκτίμηση στο σουτ του Κόουτ έξω από την περιοχή και έτσι είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 και όφειλαν να ανεβάσουν την απόδοση τους αν ήθελαν να έχουν σοβαρές ελπίδες πρόκρισης. Στο 57' ο Ολιβέιρα από πλάγια θέση έψαξε το γκολ αλλά ο Τάμπλοτ δεν αιφνιδιάστηκε και απέκρουσε σωτήρια.

Ο Λουτσέσκου αποφάσισε να φρεσκάρει την ομάδα του περνώντας στο παιχνίδι τους Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ και Τζόλη και ο τελευταίος στο 70΄προσπάθησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον Τάμπλοτ. Τέσσερα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Μπίσεσβαρ να δοκιμάσει την τύχη του η οποία είχε την ίδια κατάληξη όμως με αυτή του συμπαίκτη του νωρίτερα όμως.

Το ένα γκολ τουλάχιστον που έψαχνε ο ΠΑΟΚ το βρήκε στο 77' όταν ο Σβαμπ έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Ολιβέιρα νίκησε τους πάντες στον αέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μποέμιανς. Ο Πορτογάλος επιθετικός μάλιστα στην επόμενη φάση βρέθηκε πάλι μέσα στην περιοχή αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τάμπλοτ.

Ο ΠΑΟΚ πλέον είχε την ψυχολογία και ήθελε να φτάσει ακόμα και στην ισοφάριση και στο 91' έφτασε κοντά σε αυτήν όταν ο Σβιντέρσκι πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Τάμπλοτ έδιωξε εντυπωσιακά, σε μία φάση όπου οι ασπρόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν νωρίτερα για πέναλτι.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σημαντική για τους ίδιους νίκη αλλά ο σοβαρός ΠΑΟΚ στην Τούμπα μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Μποέμιανς: Τάλμποτ, Λάιονς, Κόρνγουολ, Κ. Κέλι, Μπρέσλιν, Κουτ, Μπάκλκεϊ, Ντιβόι, Μπερτ (88' Γουίλσον), Τίερνι, Γκ. Κέλι.

ΠΑΟΚ:Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Εσίτι (63' Κούρτιτς), Καγκάβα (63' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63' Τζόλης),Α. Ζίβκοβιτς (69' Μουργκ), Ολιβέιρα (82' Σβιντέρσκι).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες