2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Μποέμιαν

12/8/2021 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 874
2 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 4' Schwab Stefan
  2. 28' Biseswar Diego

2ο Ημίχρονο 2 - 0

        Προϊστορία

        12/8/2021 ΠΑΟΚΜποέμιαν 2 - 0
        3/8/2021 ΜποέμιανΠΑΟΚ 2 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 176,873 94.5%
        X
        € 6,858 3.7%
        2
        € 3,396 1.8%
        Over
        € 6,526 63.3%
        Under
        € 3,776 36.7%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Πέμπτη, 20:00

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        147 ψήφοι:

        Ειδήσεις

        Videos

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Toumba Stadium
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 28703
        Να διορθώσει το λάθος του πρώτου ματς

        Να διορθώσει το λάθος του πρώτου ματς

        Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μποέμιανς στην Τούμπα, καλούμενος να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από το ματς του Δουβλίνου και να πάρει την πρόκριση για τα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

        Τι ισχύει: Ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Στο 80% η χωρητικότητα στην Τούμπα.

        Α’ Ματς (Μποέμιανς – ΠΑΟΚ 2-1): Κακή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, πλήρωσε τα πολλά λάθη στην άμυνα και βρέθηκε να χάνει με 2-0 (23', 52' Κουτ) από τους παθιασμένους Ιρλανδούς, ωστόσο έσωσε την παρτίδα μειώνοντας στο 77’ με τον Ολιβέιρα ενώ είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

        * Ο νικητής θα παίξει με τον νικητή του Χιμπέρνιαν – Ριέκα.

        ΠΑΟΚ

        Ταξίδεψε στο Δουβλίνο με μόνο στόχο να θέσει ισχυρές βάσεις πρόκρισης, αλλά αντί αυτού γνώρισε την ήττα με 2-1 και πλέον καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα στη σημερινή ρεβάνς αν δε θέλει να μείνει πρόωρα εκτός Ευρώπης. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλήρωσε τα πολλά λάθη στην άμυνα και βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά ο Ολιβέιρα συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στα φιλικά, μειώνοντας για το τελικό σκορ.

        Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να ήταν απογοητευτικό αλλά όχι και απαγορευτικό για την πρόκριση και επικρατεί αισιοδοξία πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα κάνουν το καθήκον τους στην Τούμπα και θα πάρουν την πρόκριση απέναντι σ’ έναν σαφώς πιο αδύναμο ποιοτικά αντίπαλο. «Υπήρχαν συζητήσεις με τους παίκτες, πρέπει να καταλάβουν ότι βρίσκονται σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει», δήλωσε ο Λουτσέσκου, ο οποίος χαρακτήρισε «τέλεια» την εβδομάδα που ακολούθησε από άποψη δουλειάς και προόδου.

        Εν όψει του σημερινού ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε: «Δεν θέλω να δω έλλειψη συγκέντρωσης, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και ειδικά τα αβίαστα λάθη. Δεν περιμένω να δω άλλα ατομικά λάθη. Περιμένω καλύτερες αντιδράσεις, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Έχω μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα».

        Αγωνιστικά Νέα: Στην Νόριτς θα συνεχίσει την καριέρα του ο βασικός εξτρέμ Τζόλης, ο οποίος παραχωρείται έναντι 13 εκατ. ευρώ. Επέστρεψε στις προπονήσεις και υπολογίζεται για το σημερινό ο στόπερ Κρέσπο. Παραμένουν εκτός ο έτερος στόπερ Ίνγκασον και ο μέσος Αουγκούστο.

        ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

        Παίζοντας με μεγάλο πάθος, έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πηγαίνει με σκορ πρόκρισης στην Τούμπα. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη του αντιπάλου της και προηγήθηκε με 2 γκολ του Κουτ. Πέρασε δύσκολες στιγμές μετά τη μείωση του σκορ από τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά άντεξε την πίεση. Στο παιχνίδι που ακολούθησε για το πρωτάθλημα, παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και ηττήθηκε με 1-0 από την Γουότερφορντ εκτός έδρας. Παρέμεινε έτσι στην 4η θέση του ιρλανδικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 9-4-8 και στο -7 από την πρώτη τριάδα.

        Έχει ήδη σπάσει το ταβάνι της, αφού φέτος είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που έχει περάσει 2 προκριματικούς γύρους. Στον πρώτο γύρο άφησε εκτός την Στιαρνάν από την Ισλανδία (1-1 εκτός, 3-0 εντός), ενώ στο δεύτερο απέκλεισε άνετα με δύο νίκες την Ντούντελανζ από το Λουξεμβούργο (1-0 εκτός, 3-0 εντός).

        Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Λονγκ στάθηκε στη διαφορά θερμοκρασίας στην Θεσσαλονίκη σε σχέση με την Ιρλανδία και για τη ψυχολογία που έχει η ομάδα του μετά τη νίκη στο πρώτο ματς: «Μας δίνει ψυχολογία η νίκη επί του ΠΑΟΚ. Είμαστε σίγουροι ότι ο αντίπαλος μας θα είναι βελτιωμένος και πρέπει να το περιμένουμε αυτό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για παιχνίδι 11 εναντίον 11. Δεν είναι... άτρωτοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ! Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας, εκπροσωπούμε την ομάδας και την Ιρλανδία. Δεν είναι... άτρωτοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Έχει πολλή ζέστη, πολλή υγρασία, ο ΠΑΟΚ είναι συνηθισμένος να παίζει στην ζέστη, εμείς έχουμε κάποιους Σκωτσέζους και Ιρλανδούς που δεν έχουν μάθει να παίζουν σε τέτοια κατάσταση.Για εμάς είναι το μεγαλύτερο τεστ, η μεγαλύτερη πρόκληση. Δεν περιμέναμε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Δεν ήμασταν και δεν είμαστε το φαβορί».

        Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι ο εξτρέμ Ομοτσέρε (7/1) και ο χαφ Μαλόν (2/0), αμφότεροι αναπληρωματικοί.

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάστηκε στην Ιρλανδία, πλήρωσε την κακή βραδιά των περισσότερων ποδοσφαιριστών του, αλλά έσωσε την παρτίδα με το γκολ του Ολιβέιρα και πλέον καλείται να πάρει την πρόκριση μέσα στην Τούμπα. Υπάρχει πίεση, αφού ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από μια ομάδα σαν την Μποέμιανς θα είναι πολύ μεγάλο κάζο, αλλά θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα η ομάδα του Λουτσέσκου θα κάνει το καθήκον της και θα επιβάλει την υπεροχή της. Συν τις άλλοις, αυτή η έξτρα εβδομάδα προπονήσεων κάνει τη διαφορά σ’ αυτό το κομμάτι της σεζόν. Στοιχηματικά πάντως δεν έχει κάποια αξία ο άσος σε αυτές τις τιμές. Θα ψάξουν ένα γρήγορο γκολ οι γηπεδούχοι ώστε να αποβάλουν το άγχος και σ’ αυτό θα τους βοηθήσει και ο κόσμος που επιστρέφει στην Τούμπα. Αν θα παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με τον άσο από ημίχρονο.

        FACTS

        • Η ομάδα Μποέμιαν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: X2 με απόδοση 4.35 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μποέμιαν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
          Σημείο: 2 με απόδοση 12.00 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μποέμιαν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
          Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 9.35 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        Αναμετρήσεις Ομάδων
        12/8/2021
        ΠΑΟΚ
        Μποέμιαν
        2 - 0
        3/8/2021
        Μποέμιαν
        ΠΑΟΚ
        2 - 1

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο Mr.mister, με το υψηλότερο yield +6.13% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2
        • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +23.26% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες