4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μποαβίστα - Βιζέλα

30/10/2022 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 1110
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 550 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βιζέλα - Μποαβίστα στις 14/1/2024

Προϊστορία

14/1/2024 ΒιζέλαΜποαβίστα 1 - 4
17/4/2023 ΒιζέλαΜποαβίστα 1 - 1
30/10/2022 ΜποαβίσταΒιζέλα 2 - 2
6/2/2022 ΜποαβίσταΒιζέλα 2 - 2
28/8/2021 ΒιζέλαΜποαβίστα 1 - 1
22/11/2020 ΒιζέλαΜποαβίστα 0 - 1*
1/2/2009 ΒιζέλαΜποαβίστα 0 - 0
24/8/2008 ΜποαβίσταΒιζέλα 2 - 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

38 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

5

Σουτ εκτός εστίας

1

63%

Κατοχή μπάλας

37%

3

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

7

0

Κόκκινες κάρτες

1

6

Κόρνερ

1

8

Φάουλ

20

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Bessa XXI
  • Χωρητικότητα: 28263
  • Θεατές: 5764
Αμφότερες υπό πίεση για διαφορετικούς λόγους

Αμφότερες υπό πίεση για διαφορετικούς λόγους

Η Μποαβίστα υποδέχεται τη Βιζέλα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Βιτόρια Γκιμαράες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από τη Σάντα Κλάρα.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στις όχθες του ποταμού Μίνιο για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Βιτόρια Γκιμαράες. «Αυτοκτόνησε» κι έφυγε ηττημένη με 3-2 έπειτα από μία συγκλονιστική «μάχη». Με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με πέναλτι του Τιάγκο Σίλβα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 41’, με τον Μάνγκας να αντικρίζει μετά από χρήση VAR την απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρ’ όλα αυτά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σασό με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Έπαιξε αμυντικά στην επανάληψη και σε μία φοβερή αντεπίθεση στο 71’, ο Άγρα την έβαλε σε θέση «οδηγού» σημειώνοντας το 1-2. «Κλείστηκε» στα «καρέ» της στη συνέχεια και στο 87’ δέχτηκε την ισοφάριση από τον Ζανβιέ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις ο Αμάρο με κεφαλιά την έριξε στο καναβάτσο διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Με αυτόν τον δυσάρεστο τρόπο η Μποαβίστα παρέμεινε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα μακριά από τις επιτυχίες. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει γνωρίσει δύο ήττες κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη μία φορά. Οι «πάνθηρες» έχουν συγκεντρώσει 16 βαθμούς και βρίσκονται λίγο πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, δίχως πάντως να πείθουν με την απόδοσή τους τον τελευταίο καιρό κι έχοντας αποκλειστεί πρόωρα από το κύπελλο. Δέχονται εύκολα γκολ και τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους στην Πριμέιρα Λίγκα ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πετίτ τόνισε: «Δουλεύουμε πάνω στη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας μας διότι έχουν μαζευτεί μία σειρά από παιχνίδια στα οποία δεχόμαστε γκολ κι αυτό είναι κάτι που μας ενοχλεί πάρα πολύ. Η ομάδα είναι φανερό ότι δεν γνωρίζει ακόμα να υποφέρει τόσο πολύ όσο θα έπρεπε. Έχουμε κάποια αφέλεια στο παιχνίδι μας και μας κοστίζει. Αυτό συνέβη και στο παιχνίδι με τη Βιτόρια και τώρα έχουμε επικεντρωθεί στη Βιζέλα που είναι πολύ καλή ομάδα».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα εκτίσει την ποινή του ο αριστερός μπακ Μάνγκας (6/0).

Θεωρητικά ήταν στα μέτρα της το εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με αντίπαλο τη Σάντα Κλάρα. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών και ηττήθηκε (0-1), αν και έχει μία σημαντική δικαιολογία. Στο δεύτερο λεπτό ο Φερνάντες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και τα πράγματα αυτομάτως έγιναν πολύ δύσκολα. Στάθηκε εξαιρετικά και η καταρρακτώδης βροχή τη βοήθησε, από τη στιγμή που το γήπεδο «βάρυνε» και οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν εύκολα την μπάλα. Στο 42’ δέχτηκε γκολ που ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ κι αμέσως μετά είχε δοκάρι. Στην επανάληψη αμύνθηκε μαζικά και σώθηκε από το δοκάρι σε σουτ του Σίλβα. Όλα έδειχναν ότι θα κατάφερνε παρά τις αντιξοότητες να σταθεί «όρθια». Στο 87’ όμως ο Αλμέιδα με φοβερό σουτ την έριξε στο καναβάτσο.

Η Βιζέλα δεν μπόρεσε να τριτώσει το καλό και μετά από δύο διαδοχικές επιτυχίες αναγκάστηκε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Η συγκομιδή των 11 βαθμών τη φέρνει στα χαμηλά «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα και θεωρείται δεδομένο ότι θα παλέψει για την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια», καθώς αυτός είναι ο μεγάλος της στόχος στην τρέχουσα σεζόν και δεν ξεγελάστηκε από το γεγονός ότι τα κατάφερε με άνεση πέρσι. Παίζει πάντοτε «σφιχτά» και τα οκτώ από τα δέκα φετινά ματς της στην Πριμέιρα Λίγκα ήταν Under.

«Σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με την Μποαβίστα όπου θα παίξουμε και θα προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε βαθμό ή βαθμούς. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι με τη Σάντα Κλάρα διότι ακόμα και με δέκα παίκτες η ομάδα που προσπαθούσε περισσότερο για να κερδίσει ήταν η Βιζέλα κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δείξαμε διάθεση και μεγάλη επιθυμία για να κερδίσουμε κι αυτό είναι κάτι που έχει μεγάλη αξία και δεν πρέπει να το ξεχνάμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Αλβάρο Πατσέκο.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο σέντερ μπακ Φερνάντες (6/0) καθώς αποβλήθηκε στο τελευταίο. Συμπλήρωσε κάρτες ο επιτελικός μέσος και ηγέτης Μποντόσο (10/1). Αντίθετα εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο χαφ Γκούτσο (9/1). Θα απουσιάσουν ο αμυντικός χαφ Κλαουντεμίρ (6/0) και ο επιθετικός Ετίμ (-).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Τα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ο πρόωρος αποκλεισμός στο κύπελλο έχουν βαρύνει αρκετά το κλίμα στο εσωτερικό της Μποαβίστα η οποία θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στη Βιζέλα. Η τελευταία έχασε εντός έδρας από τη Σάντα Κλάρα κι έχασε σημαντική ευκαιρία για να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Πρόκειται για έναν αγώνα στον οποίο και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο έστω και για διαφορετικούς λόγους. Αποδεκτό το Under και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Βιζέλα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μποαβίστα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βιζέλα ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  9 Μποαβίστα 34 44 12 8 14 43:54
  11 Βιζέλα 34 40 11 7 16 34:38
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nebula, με το υψηλότερο yield +6.36% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες