1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μονακό - Φερεντσβάρος

15/9/2022 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 898
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 601 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φερεντσβάρος - Μονακό στις 27/10/2022

Προϊστορία

27/10/2022 ΦερεντσβάροςΜονακό 1 - 1
15/9/2022 ΜονακόΦερεντσβάρος 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 199,854 78.0%
X
€ 33,890 13.2%
2
€ 22,418 8.8%
Over
€ 13,507 59.9%
Under
€ 9,050 40.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

184 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

6

53%

Κατοχή μπάλας

47%

5

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

5

11

Φάουλ

6

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Louis II, Monaco
  • Χωρητικότητα: 18523
  • Θεατές: 3731
Ξεκάθαρο κι αδιαφιλονίκητο φαβορί οι Μονεγάσκοι

Ξεκάθαρο κι αδιαφιλονίκητο φαβορί οι Μονεγάσκοι

Η Μονακό φιλοξενεί τη Φερεντσβάρος για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» του Ερυθρού Αστέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εντός έδρας την Τραμπζονσπόρ.

Την περασμένη Πέμπτη ταξίδεψε στη Σερβία ούτως ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. «Δραπέτευσε» μ’ ένα οριακό αλλά και σπουδαίο «διπλό» (0-1). Λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει στο 16’, όμως ο Καμαρά σπατάλησε μία μοναδική ευκαιρία για να τη βάλει από νωρίς σε θέση «οδηγού». Στο 43’ ο γκολκίπερ Νίμπελ απέκρουσε σωτήρια στο τετ α τετ με τον Μπουκαρί. Δεν πατούσε καλά στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 56’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε μακρινό σουτ του Κάνγκα. Έψαχνε να βρει τη στιγμή της για να φτάσει στο γκολ και τελικά τα κατάφερε χάρη σ’ ένα «δώρο» των αντιπάλων. Ο Γκολόβιν σε μία ανύποπτη φάση κέρδισε πέναλτι στο 72’. Δύο λεπτά μετά ο Έμπολο ανέλαβε την εκτέλεσή του και δεν αστόχησε «γράφοντας» το 0-1. Υπερασπίστηκε εύκολα το προβάδισμά της μέχρι και πήρε το «τρίποντο».

Η Μονακό μπήκε δυναμικά στην προσπάθειά της για διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και η νίκη στο Βελιγράδι την ανέβασε αμέσως στους τρεις βαθμούς κι αποτελεί με το «καλημέρα» το πολύ μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της κορυφής του ομίλου η οποία αν τα καταφέρει, θα την στείλει απευθείας στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Παράλληλα για το γαλλικό πρωτάθλημα, οι Μονεγάσκοι νίκησαν 2-1 τη Λυών στο Πριγκιπάτο κι έφτασαν στους 11 βαθμούς, ανεβαίνοντας παράλληλα στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Φιλίπ Κλεμάν υπογράμμισε: «Υπάρχουν πάντοτε σημαντικά πράγματα σε μία ομάδα όπως είναι η αλληλεγγύη, η πειθαρχία και η δομή. Τα έχουμε στα τελευταία παιχνίδια μας και γι’ αυτό κερδίζουμε. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο και είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

Αγωνιστικά Νέα: Νέο πρόβλημα ο αμυντικός Μαριπάν. Δεν μπορούν να προσφέρουν οι επιθετικοί Φόλαντ και Μποάντου.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Τραμπζονσπόρ. Έπαιξε με ψυχή και θριάμβευσε 3-2. Με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου ο Ενγκουέν με ωραίο κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ και την έβαλε σε θέση «οδηγού». Έντεκα λεπτά αργότερα όμως έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσίβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα στο 29’ ο Τραορέ της έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 39’ με τον Γκόμεζ, όμως στο 44’ ο Ενγκουέν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 3-1 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη αμύνθηκε μαζικά και προσπάθησε να γίνει απειλητική στις αντεπιθέσεις. Έχασε αρκετές ευκαιρίες και στο 71’ ο Μπόζοκ μείωσε σε 3-2. Δεν αγχώθηκε και δεν απειλήθηκε ξανά, δίχως να αλλάξει τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον επεισοδιακό τρόπο η Φερεντσβάρος ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή της πορεία στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος των πρωταθλητών Ουγγαρίας είναι τουλάχιστον μία θέση στην πρώτη τριάδα του γκρουπ, προκειμένου να συνεχίσει και το 2023 τις προσπάθειές της στην Ευρώπη. Για την εγχώρια λίγκα έκανε επίδειξη δύναμης στον τελευταίο της αγώνα, νικώντας πανεύκολα με 3-0 την Κισβάρντα. Μετράει έξι «τρίποντα» σε ισάριθμες αναμετρήσεις και φιγουράρει με 18 βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Η αντίπαλός μας έχει μεγάλη ποιότητα και δεν έχει σημασία ποιος θα βρεθεί στο γήπεδο, έχουν εξαιρετικούς παίκτες. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς θα παίξουν εντός έδρας και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Πρέπει να παραμείνουμε συμπαγείς και ανταγωνιστικοί και στα 90 λεπτά. Η Φερεντσβάρος έχει το δικό της στιλ και θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε με μία ομάδα τέτοιου επιπέδου και είναι το φαβορί στον όμιλο» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο αριστερός μπακ Τσίβιτς και θα εκτίσει την ποινή του. Εκτός λίστας ο στόπερ Τελάντερ, ο μέσος Σίγκερ, ο εξτρέμ Καραϊσβίλι και ο επιθετικός Αουζκούι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η νίκη της στην πρεμιέρα μέσα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα έχει ήδη δώσει τον πρώτο λόγο στη Μονακό για την κατάληψη της κορυφής του ομίλου και παράλληλα την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Μονεγάσκοι αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους απέναντι στη Φερεντσβάρος. Οι πρωταθλητές Ουγγαρίας θα πάνε στο Πριγκιπάτο δίχως άγχος, μετά και τη δική τους νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν διάθεση για περιπέτειες και θα πάμε στον «άσο» στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

FACTS

  • Η ομάδα Φερεντσβάρος νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 6.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φερεντσβάρος νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 5.85 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Φερεντσβάρος, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  1 Φερεντσβάρος 6 10 3 1 2 8:9
  2 Μονακό 6 10 3 1 2 9:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο marasmart78, με το υψηλότερο yield +8.20% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες