Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Βουλγαρία

11/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 753
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1674 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μαυροβούνιο - Βουλγαρία στις 10/9/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 20' Pashov Georgi
  2. 30' Lagator Dusan

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 90' Malinov Kristiyan
  2. 95' Jankovic Marko

      Προϊστορία

      10/9/2023 ΜαυροβούνιοΒουλγαρία 2 - 1
      24/3/2023 ΒουλγαρίαΜαυροβούνιο 0 - 1
      11/10/2019 ΜαυροβούνιοΒουλγαρία 0 - 0
      22/3/2019 ΒουλγαρίαΜαυροβούνιο 1 - 1
      4/6/2011 ΜαυροβούνιοΒουλγαρία 1 - 1
      7/9/2010 ΒουλγαρίαΜαυροβούνιο 0 - 1
      5/9/2009 ΒουλγαρίαΜαυροβούνιο 4 - 1
      6/9/2008 ΜαυροβούνιοΒουλγαρία 2 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 54,023 41.9%
      X
      € 41,082 31.8%
      2
      € 33,954 26.3%
      Over
      € 2,473 46.6%
      Under
      € 2,836 53.4%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Παρασκευή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      159 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Gradski Stadion Podgorica, Podgorica
      Για το γόητρο

      Για το γόητρο

      Μαυροβούνιο και Βουλγαρία αναμετρούνται στην Ποντγκόριτσα σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού αμφότερες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του ομίλου δεν έχουν ελπίδες για την 2η θέση.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

      Έχασε κάθε ελπίδα για την πρόκριση στην τελική φάση μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Τσεχία στην έδρα του. Ήταν ανταγωνιστικό στο πρώτο μέρος, όπου είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί, ωστόσο την ίδια ώρα παρουσίαζε αμυντικά προβλήματα και η αντίπαλος της είχε δύο καλές φάσεις και δοκάρι για να πάει αυτή με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη πλήρωσε την αδυναμία της στις στατικές φάσεις και δέχτηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά (54’, 57’) από εκτελέσεις κόρνερ. Δεν μπόρεσε να βρει απάντηση και στις καθυστερήσεις δέχτηκε τρίτο από εκτέλεση πέναλτι.

      Δεν έχει ακόμα κάποια νίκη στον όμιλο και τα καλύτερα της αποτελέσματα είναι δύο ισοπαλίες με Βουλγαρία (1-1 εκτός) και Κόσοβο (1-1 εντός). «Δεν αξίζαμε την ήττα κόντρα στην Τσεχία, θα έπρεπε να πάρουμε περισσότερα πράγματα από το παιχνίδι», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη παρά το γεγονός πως ήταν το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας. Ο ίδιος πρόσθεσε πως στόχος στα επόμενα παιχνίδια είναι να ανοίξουν οι πόρτες και να δοκιμαστούν παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ. Το σημερινό με τη Βουλγαρία είναι το τελευταίο που θα δώσει στην έδρα του στην προκριματική φάση του Euro.

      Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με την απουσία του κάπτεν/φορ Γιόβετιτς (Μονακό) ο οποίος είναι τραυματίας. Εκτός λόγω τραυματισμού και ο μέσος Βέσοβιτς (Λέγκια) όπως και ο στόπερ Τομάσεβιτς (Αστάνα). Ο Χατζιμπέγκιτς έκανε πράξη τα λόγια του και κάλεσε πέντε παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα, τους Σοφράνατς, Μπουλάτοβιτς και Κογιάτσεβιτς από την Σουτιέσκα, τον Σέκουλιτς από τη Ζέτα και τον Μίρκοβιτς από την Μπούντουτσνοτ.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Πέτκοβιτς (Ανζέ), Μίλαν Μιγιάτοβιτς (Λέφσκι Σόφιας), Αντρίγια Ντραγκόγιεβιτς (Πιούνικ)

      Αμυντικοί: Στέφαν Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μάρκο Σίμιτς (Πακχτακόρ), Ανταμ Μάρουσιτς (Λάτσιο), Αλεξάνταρ Σόφρανατς (Σουτιέσκα), Ντάρκο Μπουλάτοβιτς (Σουτιέσκα)

      Μέσοι: Νίκολα Βούκσεβιτς (Λεβάντε), Βλαντιμίρ Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Μάρκο Γιάνκοβιτς (ΣΠΑΛ), Αλεξάνταρ Σκέκιτς (Παρτιζάν), Νεμπόισα Κόσοβιτς (Καϊράτ), Αλεξάνταρ Μπόλγεβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Μπράνισλαβ Γιάνκοβιτς (Σουτιέσκα), Σιντ Χακσαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ), Βούκαν Σαβίτσεβιτς (Βίσλα Κρακοβίας), Ντένι Χότσκο (Μουσκρόν), Λούκα Μίρκοβιτς (Σουτιέσκα), Νταμίρ Κογιάσεβιτς (Σουτιέσκα), Νεμάνια Σέκουλιτς (Ζέτα)

      Επιθετικοί: Φάτος Μπετσιράι (Μακάμπι Νετάνια), Στέφαν Μουγκόσα (Ίντσεον Γιουνάιτεντ)

      ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

      Γνώρισε 3η διαδοχική ήττα στον όμιλο μετά το βαρύ 4-0 από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ». Δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού στο πρώτο μέρος έβαλε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους αλλά αδίκησε τον εαυτό της, αφού μια λάθος πάσα του γκολκίπερ της στο 24’ επέτρεψε στον Κέιν να ανοίξει το σκορ. Δεν απειλήθηκε σε άλλη φάση ως το ημίχρονο και στο 48’ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να φέρει το σκορ στα ίσα. Στο επόμενο λεπτό υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι που έφερε το 2-0 και στη συνέχεια δεν κατάφερε να αντιδράσει, δεχόμενη άλλα δύο τέρματα (55’, 73’ πεν.) για το τελικό αποτέλεσμα. Ακολούθησε η φιλική ήττα με 3-1 από την Ιρλανδία στο Δουβλίνο.

      Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου και χωρίς νίκη (0-2-3), έχοντας ως καλύτερα αποτελέσματα τις δύο ισοπαλίες με Μαυροβούνιο (1-1 εντός) και Κόσοβο (1-1 εκτός) τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η τελευταία της νίκη χρονολογείται πριν ένα χρόνο (2-1 από Κύπρο για το Nations League) και έκτοτε μετράει αρνητικό σερί εννέα αγώνων (0-4-5) χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως έχει ελπίδες για να διεκδικήσει εισιτήριο για την τελική φάση μέσω του Nations League, αφού είναι η πρώτη επιλαχούσα για να πάρει θέση στα πλει-οφ του Μαρτίου αν μια εκ των Φινλανδία, Σκωτία, Σερβία και Νορβηγία προκριθεί μέσω της προκριματικής φάσης.

      «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο απέναντι στο Μαυροβούνιο. Η αντίπαλος μας έχει ικανούς επιθετικούς, εξαιρετική μεσαία γραμμή και πολύ καλή άμυνα, όμως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μπαλάκοφ, ο οποίος έκανε αναφορά στο 10ετές πλάνο της Ομοσπονδίας της Βουλγαρίας για την ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της χώρας. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της καθησύχασε τους ιθύνοντες της UEFA με αφορμή το επερχόμενο ματς με την Αγγλία, για το οποίο υπάρχουν φόβοι ρατσιστικών επιθέσεων από τους φιλάθλους της.

      Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλα προβλήματα στην άμυνα, αφού τέθηκαν νοκ-άουτ οι βασικοί στόπερ Μποζίκοφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας) και Ποπόφ (Κασίμπασα). Εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων έμεινε επίσης ο καλός αμυντικός χαφ Σλάβτσεβ (Καραμπάγκ). Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν ο μέσος Κονσταντίνοβ και ο μεσοεπιθετικός Μαρσελίνιο, αλλά αμφότεροι αναμένεται να αγωνιστούν.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Νικολάι Μιχαΐλοβ (Λέφσκι Σόφιας) Πλάμεν Ιλιεβ (Λουντογκόρετς), Χρίστο Ιβάνοβ (Ετάρ Βέλικο)

      Αμυντικοί: Πέταρ Ζάνεβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Αντον Νεντιάλκοβ (Λουντογκόρετς), Γκιόργκι Τερζίεβ (Λουντογκόρετς), Κρίστιαν Ντιμιτρόβ (Μπότεβ), Ιβάν Γκοράνοβ (Λέφσκι Σόφιας), Γκιόργκι Πασόβ (Αραράτ), Καμέν Χατζίεβ (Πούσκας Ακαντέμια), Ντέγιαν Λόζεβ (Αρντα)

      Μέσοι: Γκιόργκι Κονσταντίνοβ (Αρσεναλ Τούλα), Γκιόργκι Σαρμόβ (Τσέμνιτζερ), Μπόζινταρ Κράεβ (Ζιλ Βιθέντε), Μαρσελίνιο (Λουντογκόρετς), Γκαλίν Ιβάνοβ (Σλάβια Σόφιας), Κριστιάν Μαλίνοβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Βάντερσον (Λουντογκόρετς), Βασίλ Παναγιότοβ (Τσέρνο Μόρε)

      Επιθετικοί: Ιβελίν Ποπόβ (Ροστόβ), Κιρίλ Ντεσπόντοβ (Στουρμ Γκρατς), Ισμαΐλ Ισά (Τσέρνο Μόρε), Μπιρσέν Καραγκαρέν (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν στο μυαλό τους τις ερχόμενες διοργανώσεις (η πρώτη τα προκριματικά του Μουντιάλ η δεύτερη την πιθανή συμμετοχή της στα νοκ-άουτ του Nations League). Αμφότερες κατεβαίνουν με απουσίες και ενδέχεται να προχωρήσουν σε πειραματικές ενδεκάδες, δε βγαίνει άκρη στοιχηματικά σε σημείο. Αν διαλέγαμε κάτι από το παιχνίδι, αυτό θα ήταν το αμφίσκορο στο 2.02 της BetRebels, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα 4 από τα 5 τελευταία των δύο ομάδων.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        4 Βουλγαρία 8 6 1 3 4 6:17
        5 Μαυροβούνιο 8 3 0 3 5 3:22
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        4 Βουλγαρία 8 6 1 3 4 6:17
        5 Μαυροβούνιο 8 3 0 3 5 3:22
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Gkio, με το υψηλότερο yield +6.14% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Under

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες