Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης

7/8/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 109
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1365 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης στις 17/4/2024

Προϊστορία

17/4/2024 Μάντσεστερ ΣίτιΡεάλ Μαδρίτης 1 - 1
9/4/2024 Ρεάλ ΜαδρίτηςΜάντσεστερ Σίτι 3 - 3
17/5/2023 Μάντσεστερ ΣίτιΡεάλ Μαδρίτης 4 - 0
9/5/2023 Ρεάλ ΜαδρίτηςΜάντσεστερ Σίτι 1 - 1
4/5/2022 Ρεάλ ΜαδρίτηςΜάντσεστερ Σίτι 3 - 1*
26/4/2022 Μάντσεστερ ΣίτιΡεάλ Μαδρίτης 4 - 3
7/8/2020 Μάντσεστερ ΣίτιΡεάλ Μαδρίτης 2 - 1
26/2/2020 Ρεάλ ΜαδρίτηςΜάντσεστερ Σίτι 1 - 2
27/7/2017 Μάντσεστερ ΣίτιΡεάλ Μαδρίτης 4 - 1
4/5/2016 Ρεάλ ΜαδρίτηςΜάντσεστερ Σίτι 1 - 0
26/4/2016 Μάντσεστερ ΣίτιΡεάλ Μαδρίτης 0 - 0
24/7/2015 Μάντσεστερ ΣίτιΡεάλ Μαδρίτης 1 - 4
21/11/2012 Μάντσεστερ ΣίτιΡεάλ Μαδρίτης 1 - 1
18/9/2012 Ρεάλ ΜαδρίτηςΜάντσεστερ Σίτι 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,100,704 77.7%
X
€ 350,537 8.8%
2
€ 539,378 13.5%
Over
€ 81,389 62.4%
Under
€ 49,097 37.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

405 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Etihad Stadium
  • Χωρητικότητα: 55017
Κανείς δεν υποτιμά τη «Βασίλισσα»

Κανείς δεν υποτιμά τη «Βασίλισσα»

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Α’ Αγώνας: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Τι ισχύει: Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η νικήτρια του ζευγαριού θα συναντήσει όποια ομάδα περάσει από την κόντρα της Γιουβέντους με τη Λυών.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο μεγάλος της στόχος τη φετινή χρονιά ήταν από την αρχή το Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον, παρά τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού, θα έχει την ευκαιρία να τον διεκδικήσει. Έχει κάνει το πρώτο βήμα από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ταξίδεψε στη Μαδρίτη και μπόρεσε να αλώσει το «Σάντιαγκο Μπερναμπέου», νικώντας με 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από μία ώρα αγώνα στην οποία δεν είχε σημειωθεί κάποιο γκολ, είδε τους αντιπάλους της να ανοίγουν το σκορ στο 60’ με τέρμα του Σουάρεθ. Δεν έχασε την ψυχραιμία της κι έφτασε στην ισοφάριση στο 78’ με κεφαλιά του Γκάμπριελ Χεσούς. Πέντε λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό. Πλέον προκρίνεται σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας, αλλά και ήττας (0-1).

Από τον περασμένο Ιούνιο όταν κι επέστρεψε στη δράση, με τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, γνώριζε ότι δεν υπήρχαν ρεαλιστικές πιθανότητες για να προλάβει τη Λίβερπουλ και να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα. Μέτρησε οκτώ νίκες και δύο ήττες, στις δέκα τελευταίες «στροφές», με κορυφαία στιγμή της, την επικράτηση κόντρα στους «κόκκινους» με το ευρύ 4-0. Τερμάτισε άνετα στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 81 πόντους. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over, ενώ τα τέσσερα από αυτά και No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνά μας. Όταν δέχεσαι ένα όμορφο γκολ δεν μπορείς να πεις κάτι, αλλά όταν κάνεις λάθη που επιτρέπουν στους αντιπάλους να σκοράρουν, αυτό είναι πρόβλημα. Σε αυτή τη διοργάνωση τιμωρείσαι όταν είσαι απρόσεκτος. Πρέπει να παίξουμε καλά αμυντικά αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα προς την κατάκτηση του τροπαίου. Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα αλλά ακόμα κι όταν παίζω εναντίον της θέλω να νικήσω. Δεν έχει νόημα για τακτικές. Ο Ζιντάν πάντα μπορεί να σε εκπλήξει, αλλά έχουμε δει όλους τους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την επανέναρξη της Λα Λίγκα».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τιμωρίας ο βασικός αριστερός μπακ Μεντί (19/0) που είχε συμπληρώσει κάρτες, ενώ παραμένει στα «πιτς» ο Αργεντινός στράικερ, Σέρχιο Αγκουέρο (24/16). Αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κλαμπ ο 20χρονος Έρικ Γκαρσία (13/0) που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας, ενώ έχει αποχωρήσει καιρό ο εξτρέμ Σανέ που πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου.



ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μετά την επανέναρξη της Λα Λίγκα ήταν εντυπωσιακή και με έντεκα νίκες σε δώδεκα «στροφές» κατάφερε να ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος για 34η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2017. Άφησε βαθμούς μόνο στην έδρα της Λεγκανές την τελευταία αγωνιστική κι αφού πρώτα είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, έχοντας διαφορά ασφαλείας από τους «μπλαουγκράνα» που ακολουθούσαν. Όπως είναι λογικό το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη. Πλέον το συγκρότημα του Ζιντάν θα προσπαθήσει να κάνει μία επική ανατροπή και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο παιχνίδι είδε όλα όσα έχτιζε, να γκρεμίζονται σ’ ένα πεντάλεπτο. Είχε πάρει «κεφάλι» το σκορ με γκολ του Σουάρεθ, με τη συμπλήρωση μίας ώρας, όμως αρχικά ισοφαρίστηκε από κεφαλιά του Γκάμπριελ Χεσούς στο 78’, σε μία φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες της για φάουλ του Βραζιλιάνου επιθετικού. Πέντε λεπτά αργότερα δέχτηκε και δεύτερο γκολ, με τον Ντε Μπρόινε να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Γκάμπριελ Χεσούς από τον Καρβαχάλ. Έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος στο 86’ και δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Πλέον για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με 2-0, ή με οποιοδήποτε σκορ, αν πετύχει 3 ή περισσότερα γκολ.

«Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι αυτό. Ξέρουμε ότι είμαστε σε μειονεκτική θέση αλλά είναι ακόμα ένας τελικός και θα προσπάθησουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν ξέρω τι θα συμβεί αλλά θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων. Είναι τέσσερις τελικοί αν θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και θα είναι ο πρώτος από αυτούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι καλά» ήταν τα λόγια του προπονητή των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο Σέρχιο Ράμος (35/11) ο οποίος αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα. Ταξίδεψε όμως κανονικά με την αποστολή. Εκτός έμεινε ο Γκάρεθ Μπέιλ (16/2) που δεν υπολογίζεται όπως και ο Χάμες Ροντρίγκεζ (8/1). Όλοι οι υπόλοιποι προλαβαίνουν με πιο σημαντικό το γεγονός ότι είναι διαθέσιμος ο αριστερός μπακ Μαρτσέλο (15/1).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μάντσεστερ Σίτι όταν παίχτηκε το πρώτο παιχνίδι βρισκόταν σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μπόρεσε να πάρει ένα μεγάλο διπλό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», το οποίο της έχει δώσει πλέον ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά μετά την επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος, η «Βασίλισσα» έδειξε να είναι αρκετά φορμαρισμένη κι έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Έχει ταξιδέψει για την Αγγλία θέλοντας να παλέψει γενναία για μία επική ανατροπή. Δεν ξέρουμε αν θα την πετύχει, αλλά η διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή του διπλού έχει αξία, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι δεν θα παραδοθεί αμαχητί.

FACTS

  • Η ομάδα Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.23 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.53 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μάντσεστερ Σίτι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο X-BOOM, με το υψηλότερο yield +0.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες