Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάντσεστερ Σίτι - Λυών

Προϊστορία

15/8/2020 Μάντσεστερ ΣίτιΛυών 1 - 3
27/11/2018 ΛυώνΜάντσεστερ Σίτι 2 - 2
19/9/2018 Μάντσεστερ ΣίτιΛυών 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,502,904 87.3%
X
€ 506,753 5.9%
2
€ 584,348 6.8%
Over
€ 423,843 57.8%
Under
€ 309,403 42.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

343 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Jose Alvalade
  • Χωρητικότητα: 52466
Η Σίτι περιμένει την σειρά της

Η Σίτι περιμένει την σειρά της

Μάντσεστερ Σίτι και Λυών έρχονται αντιμέτωπες στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας για τον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκάθαρο φαβορί οι «πολίτες», ακόμα μία υπέρβαση ψάχνουν οι «Λιονέ».

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στον ημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) την προηγούμενη Παρασκευή και πήρε πανάξια την πρόκριση για τον ημιτελικό . Η πίεση ψηλά στο γήπεδο απέφερε καρπούς μόλις στο 9’ καθώς ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έκλεψε την μπάλα από τον Βαράν και έδωσε έτοιμο γκολ στον Στέρλινγκ. Στην συνέχεια βέβαια ένιωσε την πίεση των Μαδριλένων, ο Έντερσον αντέδρασε σωστά σε δύο περιπτώσεις αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ισοφάριση από κεφαλιά του Μπενζεμά στο 28’. Από εκεί και έπειτα όμως είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, απείλησε δύο φορές με τον Στέρλινγκ στην επανάληψη και στο 68’ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς δέχθηκε νέο δώρο από τον Βαράν και νίκησε τον Κουρτουά, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Επέβαλλε τον ρυθμό της από την αρχή και στην ουσία σεν άφησε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης στην Ρεάλ Μαδρίτης. Στα 8 φετινά της παιχνίδια στην διοργάνωση μετράει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες και μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ για να φτάσει στον πρώτο τελικό της ιστορίας της. Ο Γκουαρντιόλα ξέρει ότι τώρα έχει μία μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στα ημιτελικά και να φέρει στη συνέχεια στη Σίτι το τρόπαιο που της λείπει περισσότερο από κάθε τι.

«Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, ή είσαι μέσα ή έξω. Αυτό σημαίνει ότι η προσέγγιση μας θα είναι διαφορετική. Νομίζω ότι θα υπάρξουν στιγμές στα 90 λεπτά που θα υποφέρουμε. Αυτά τα παιχνίδια έχουν να κάνουν και με την προσωπικότητα και πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα τα καταφέρουν», σχολίασε ο κόουτς Γκουαρτνιόλα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Μεντί (19/0), δεν προλαβαίνει ο Αργεντινός στράικερ, Σέρχιο Αγκουέρο (24/16).

ΛΥΩΝ

Μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους , σε συνδυασμό όμως με τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία (1-0) πήρε μία σπουδαία πρόκριση για τον προημιτελικό. Προηγήθηκε με ένα ανύπαρκτο είναι η αλήθεια πέναλτι του Ντεπάι στο 12’ και από εκεί και έπειτα απέκτησε ισχυρό προβάδισμα. Ο Μαρσέλο στο 19’ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση πάνω στη γραμμή σε προσπάθεια του Μπεραρντέσκι κρατώντας το μηδέν για την Λυών αλλά στη συνέχεια δέχθηκε πίεση. Στο 42’ ο Τσβάιερ ανακάλυψε νέο πέναλτι αυτή τη φορά όμως σε βάρος της Λυών, ο Ρονάλντο ισοφάρισε και στο 60’ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Στον χρόνο που απέμενε ωστόσο απειλήθηκε ουσιαστικά μία φορά, κράτησε το σκορ και πέταξε εκτός το φαβορί του ζευγαριού.

Το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία όπως και στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στην πίεση, αμύνθηκε για άλλη μία φορά σωστά και έκανε την υπέρβαση. Η διακοπή του πρωταθλήματος στην Γαλλία την βρήκε στην 7η θέση και εκτός Ευρώπης, αν έχει μία ελπίδα να βρεθεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση του χρόνου είναι να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγλ. Μοιάζει δύσκολο βέβαια να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σίτι,αλλά σε μονή αναμέτρηση όλα είναι πιθανά.

«Οι διπλές αναμετρήσεις με την Γιουβέντους μας βοηθάν στην αντιμετώπιση της Σίτι παρόλο που παρεμένει το φαβορί. Ο κίνδυνος μπορεί να έρθει από παντού αλλά για ακόμη μία φορά θα πρέπει να πιστέψουμε στις δικές μας ευκαιρίες. Πρέπει να δείξουμε θάρρος, να αμυνθούμε σωστά και να κάνουμε τα πάντα για να σκοράρουμε», σημείωσε ο κόουτς Ρούντι Γκαρσία.

Αγωνιστικά Νέα: Πλήρης η αποστολή για το μεγάλο παιχνίδι.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ξεκάθαρα το φαβορί της αναμέτρησης ,δεν θέλει να την πατήσει όπως η Γιουβέντους και η αλήθεια είναι ότι σαν σύνολο είναι σαφώς πιο ποιοτική . Η Λυών έκανε την υπέρβαση κόντρα στη Γιουβέντους, πλέον όμως το έργο της είναι σαφώς πιο δύσκολο. Οι «πολίτες» μοιάζουν αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος, το σύνολο του Γκαρσία όμως θα βρει χώρους και επιθετικά μπορεί να τους εκμεταλλευτεί. Αν επιλέγαμε κάτι θα ήταν το αμφίσκορο και λόγω απόδοσης.

FACTS

  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Μάντσεστερ Σίτι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.53 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λυών, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο koufalas, με το υψηλότερο yield +5.75% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες