Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλτα - Ουκρανία

Προϊστορία

17/10/2023 ΜάλταΟυκρανία 1 - 3
19/6/2023 ΟυκρανίαΜάλτα 1 - 0
6/6/2017 ΟυκρανίαΜάλτα 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,332 2.5%
X
€ 35,702 4.9%
2
€ 670,220 92.5%
Over
€ 15,328 57.1%
Under
€ 11,506 42.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

156 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

6

6

Σουτ εκτός εστίας

6

35%

Κατοχή μπάλας

65%

0

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

4

9

Φάουλ

15

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ta' Qali
  • Χωρητικότητα: 17797
  • Θεατές: 3547
Με το ακουστικό και στo Λονδίνο η Ουκρανία

Με το ακουστικό και στo Λονδίνο η Ουκρανία


Η Μάλτα υποδέχεται την Ουκρανία για την 8η αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Euro 2024. Όσο ζουν ελπίζουν οι φιλοξενούμενοι που εξασφάλισαν ωστόσο την παρουσία τους στα πλέι οφ του Nations League.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ιταλία την προηγούμενη αγωνιστική, στόχος ήταν να μην διασυρθεί και τελικά γνώρισε την ήττα με 4-0. Από το ξεκίνημα μπήκε σε θέση άμυνας, γλίτωσε από το δοκάρι στο 5’ και τελικά στο 23’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου μάλιστα είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει και δεύτερο και προφανώς τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα στην επανάληψη. Θέλησε βέβαια να απειλήσει στο 56’ και είχε μία υποψία ευκαιρίες, δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 63’ και απλά στις καθυστερήσεις έγινε το 4-0.

Προφανώς και δεν περίμενε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση, υπέστη την έκτη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια αλλά δείχνει ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές πρόσωπο. Θα τερματίσει βέβαια στην τελευταία θέση του ομίλου και κατά πάσα πιθανότητα χωρίς βαθμό, αντιμετωπίζει την Αγγλία για την τελευταία αγωνιστική, όμως δεν υπήρχαν και μεγαλύτερες απαιτήσεις. Αν μπορεί να κρατήσει κάτι είναι το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία και το γεγονός πως έδειξε ανταγωνιστική.

Αγωνιστικά Νέα:Έμειναν εκτός ο μέσος Τέουμα (Ρεμς) και ο επιθετικός Τζόουνς (Νοτς Κάουντι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Χάμρουν Σπάρτανς), Aλ Τουμο (Σίλεμα Γουόντερερς), Γκαλέα (Βαλέτα)

Αμυντικοί: Απάπ (Χιμπέρνιανς), Τζ. Μποργκ (Σίλεμα Γουόντερερς), Πέπε (Μπιρκικάρα) Μουσκάτ (Φαρένσε), Σο (Χιμπέρνιαρνς), Στ. Μποργκ (Χάμρουν Σπάρτανς)

Μέσοι: Καμενζούλι (Χαμρούν Σπάρτανς), Ατάρντ (Μπελενένσες), Μουσκάτ (Μαρσχάλοκ), Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς) , Γιανκάμ (Μπιρκιρικάρα), Εμπόνγκ (Χαμρούν Σπάρτανς), Πιζάνι (Σάντα Λουτσία), Γκιλαουμιέρ (Χάμρουν Σπάρτανς), Αττάρντ (Μπιρκιρκάρα), Όβερεντ (Φλοριάνα), Κορμπαλάν (Σπάρτανς), Βέλα (Φλοριάνα)

Επιθετικοί: Ντιμέχ (Βαλέτα), Ενβοκό (Σάντα Λουτσία), Σαταριάνο (Μπαλζάν), Ενουόκο (Φλοριάνα), Μοντεμπέλο (Σπάρτανς), Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιαρνς).

Έδειξε χαρακτήρα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βόρεια Μακεδονία και πήρε τη νίκη με 2-0, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για απευθείας πρόκριση στο Euro 2024. Είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, έφτιαξε ευκαιρίες και μπορεί να έχασε ευκαιρίες στο ξεκίνημα αλλά στο 30’ προηγήθηκε με ένα σουτ του Σουντάκοφ το οποίο κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ντιμιτριέφσκι. Στη συνέχεια βέβαια χρειάστηκε δύο αποκρούσεις του Τρούμπιν για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, κινδύνευσε και στην επανάληψη αλλά σε μία αντεπίθεση στις καθυστερήσεις ο Καραβάγιεφ με ωραίο σουτ «σφράγισε» τη νίκη της.

Πήρε μία σημαντική νίκη, έφτασε τους 10 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Ιταλία στη 2η θέση. Υστερεί αυτή τη στιγμή η «σκουάντρα ατζούρα» η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο αλλά τα πάντα είναι ανοικτά. Εφόσον μάλιστα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλτας σήμερα και η Ιταλία ηττηθεί από την Αγγλία τότε το παιχνίδι του Νοεμβρίου μεταξύ τους θα αποκτήσει χαρακτήρα τελικού καθώς οι Ουκρανοί με νίκη θα βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας. Ακόμα και αν δεν το καταφέρει ωστόσο θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία μέσω του Nations League καθώς η Σκωτία που πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της, εξασφάλισε ήδη το εισιτήριο για το Euro 2024. Υπάρχει πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει και άλλωστε πλέον η πίεση δεν είναι στη δική της μεριά.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Μαλινόφσκι (Τζένοα). Δεν κλήθηκαν εξ αρχής λόγω τραυματισμού ο τερματοφύλακας Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), ο αμυντικός χαφ Σαπαρένκο (Ντιναμό Κιέβου), ο μεσοεπιθετικός Τσιχάνκοφ (Χιρόνα) και ο εξτρέμ Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπούστσαν (Ντιναμό Κιέβου), Τρούμπιν (Μπενφίκα), Ρίζνικ (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Αμυντικοί: Ματβιγένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Καραβάγεφ (Ντιναμό Κιέβου), Μικολένκο (Έβερτον), Κρίβτσοφ (Ίντερ Μαϊάμι), Ζαμπάρνι (Μπόρνμουθ), Κονόπλια (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μιχαϊλιτσένκο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ποπόφ (Ντιναμό Κιέβου), Σβάτοκ (Ντνίπρο-1)

Μέσοι: Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Σιντόρτσουκ (Βέστερλο), Ζιντσένκο (Άρσεναλ), Μαλινόφσκι (Τζένοα), Ζούμπκοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπουγιάλσκι (Ντιναμό Κιέβου), Μούντρικ (Τσέλσι), Σουντάκοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Πιχαλιόνοκ (Ντνίπρο-1), Ναζαρίνα (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Επιθετικοί: Γιάρεμτσουκ (Βαλένθια), Ντόβμπικ (Χιρόνα), Βάνατ (Ντιναμό Κιέβου), Ρούσιν (Σάντερλαντ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, η Ουκρανία εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη ειδικά από τη στιγμή που έχει και κίνητρο. Η λογική λέει μάλιστα πως θα το πετύχει χωρίς να δεχτεί γκολ αν και στο πρώτο παιχνίδι είχε δυσκολευτεί αρκετά να κάμψει την αντίσταση της Μάλτας. Τώρα προβλέπω μία πιο άνετη νίκη, χωρίς όμως να ξεφύγει το σκορ. Θα πάω με τα 2-3 Goals.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 3ος Όμιλος
  3 Ουκρανία 8 14 4 2 2 11:8
  5 Μάλτα 8 0 0 0 8 2:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mountzo25 με το υψηλότερο yield +0.31% έπαιξε: 2
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Under
  • » Ο qwerty105s, με το υψηλότερο yield +12.22% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες