7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλμε - ΠΑΟΚ

6/8/2024 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 859
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 41 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΠΑΟΚ - Μάλμε στις 13/8/2024

Προϊστορία

13/8/2024 ΠΑΟΚΜάλμε 3 - 4*
6/8/2024 ΜάλμεΠΑΟΚ 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 157,730 58.6%
X
€ 32,318 12.0%
2
€ 78,934 29.3%
Over
€ 34,510 47.2%
Under
€ 38,678 52.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 20:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

312 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

3

8

Σουτ εκτός εστίας

4

51%

Κατοχή μπάλας

49%

1

Οφσάιντ

3

3

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

4

7

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Eleda Stadion
  • Χωρητικότητα: 24000
  • Θεατές: 18658
Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Μάλμε και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Σουηδία στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς σε μία εβδομάδα στην Τούμπα. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ μετά το φινάλε του δεύτερου αγώνα, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι

* Ο νικητής θα παίξει στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τον νικητή του Σπάρτα Πράγας – Στεάουα Βουκουρεστίου, ο ηττημένος θα συνεχίσει στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Τσέλιε-Σάμροκ Ρόβερς

* Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν μόνο μία σουηδική ομάδα. Ο λόγος για την Έστερσουντ η οποία τον απέκλεισε στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2017-18 χάρη στα εκτός έδρας γκολ, αφού παρά τη νίκη με 3-1 στην Τούμπα, ηττήθηκε με 2-0 στην Σουηδία από την μετέπειτα έκπληξη της διοργάνωσης


Προκρίθηκε με συνολικό σκορ 6-4 της Κλάκσβικ από τα Ν. Φερόε στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό συγκεντρωτικό αποτέλεσμα. Έθεσε ισχυρές βάσεις πρόκρισης μετά τη νίκη με 4-1 στον πρώτο αγώνα στην έδρα της, στη ρεβάνς όμως εμφανίστηκε αρκετά χαλαρή και γνώρισε ήττα με 3-2 παρουσιάζοντας αρκετά αμυντικά κενά.

Δεν είχε υποχρεώσεις στο σουηδικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο προκειμένου να προετοιμαστεί για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο της ματς εντός των συνόρων γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα χάνοντας με 1-0 από την Σίριους. Ήταν η δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία (1-0-3) δείχνοντας επηρεασμένη από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, παραμένει όμως στην κορυφή μετά από 17 αγωνιστικές, ούσα στο +3 από την 2η Τζουργκάρντεν.

Ομάδα με επιθετική φιλοσοφία που όμως εμφανίζει αρκετά θέματα ανασταλτικά. Μάλιστα πριν λίγες μέρες η διοίκηση πούλησε στην Μαρσέιγ τον κορυφαίο στόπερ της, Ντέρεκ Κορνέλιους την ώρα που παραμένει στα πιτς ο έτερος βασικός στόπερ Μοισάντερ.

Εν όψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Χένρικ Ρίντστρεμ δήλωσε: «Ήμασταν το φαβορί κόντρα στην Κλάκσβικ, αυτό θα είναι ένα διαφορετικού τύπου ματς. Τώρα αντιμετωπίζουμε ομάδα που είναι το φαβορί αλλά επίσης ξέρουμε πόσο καλοί είμαστε και βλέπεις να δεις τους παίκτες ότι είναι πρόθυμοι να το δείξουν. Ξέρουμε ότι πρέπει να είσαι απόλυτα ακριβής, συγκεντρωμένος, αφοσιωμένος, όλα αυτά τα κλισέ σε τέτοιου είδους αγώνες. Όταν έχεις λιγότερο καλές περιόδους πρέπει να σιγουρεύσεις ότι παραμένει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι καλοί, αλλά ξέρουμε ότι θα μπορέσουμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα, ιδίως όταν έχουμε την μπάλα. Τότε πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, αυτό που ασκούμε καθημερινά, αυτό που μας έφερε να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση».

Πρόκειται για την πιο ιστορική ομάδα στην Σουηδία με 26 πρωταθλήματα και συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1979. Την τελευταία φορά που συμμετείχε σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τη σεζόν 2021-22. Πρώτος της σκόρερ είναι ο διεθνής Σουηδός φορ Τελίν με 12 γκολ σε 16 ματς ενώ κομβικός είναι ο 22χρονος αριστερός χαφ Νανάσι με 6 γκολ και 9 ασίστ σε 17 ματς.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες δύο έμπειροι αμυντικοί, ο στόπερ Μοϊσάντερ (2/0) και ο μπακ Τίνερχολμ (3/0). Το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του στόπερ Ρέσλερ (Μιάλμπι) για να καλύψει το κενό του σταρ στόπερ Κορνέλιους ο οποίος υπέγραψε προχθές στην Μαρσέιγ. Σταθερά στα πιτς ο αμυντικός μέσος Λεβίτσκι (-) και ο εξτρέμ Βέκια (2/1).
Πήρε την πρόκριση με δύο νίκες επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα και εξασφάλισε την παρουσία του σε ευρωπαϊκό όμιλο. «Πλήρωσε» τα λάθη και την αφέλεια του στην άμυνα στο πρώτο ματς της Τούμπας παίρνοντας νίκη με το «ρευστό» 3-2, ωστόσο στη ρεβάνς της Βοσνίας παρουσιάστηκε όπως έπρεπε, προηγήθηκε νωρίς με τον Μουργκ (25’) και κράτησε το υπέρ του 1-0 ως το τέλος, κάνοντας εξαιρετική διαχείριση και μην επιτρέποντας στην αντίπαλο του να απειλήσει (μόλις μία τελική).

Ήταν πολύ σημαντικό να «σφραγίσει» την παρουσία του σε ευρωπαϊκό όμιλο αλλά το όνειρο όλων στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι η παρουσία στην League Stage του Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρείται το φαβορί του ζευγαριού κόντρα στην σουηδική Μάλμε ωστόσο πρόκειται για μια αντίπαλο με ευρωπαϊκή εμπειρία και κυρίως με αγωνιστικό ρυθμό, αφού το πρωτάθλημα στην Σουηδία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Λουτσέσκου τόνισε για τους Σουηδούς: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Μάλμε έχει επιθετικό στυλ, είναι γεννημένη να κάνει επιθέσεις και να γεμίζει με παίκτες την αντίπαλη περιοχή. Είναι δύο παιχνίδια που πρέπει να τα διαχειριστείς, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παράγοντες. Πρέπει να ξέρεις να τους κάνεις να νιώσουν συγχυσμένοι, να ξέρεις ότι πρέπει να παίξεις πάνω από τα όρια σου, να πιέσεις πολύ και να αντιδράς τέλεια. Στο ποδόσφαιρο η ομάδα που έχει την αυτοπεποίθηση, την πίστη, την ευθύνη και τη συγκέντρωση, θα πάρει αυτό που θέλει. Και μιλάμε για δυο ματς, και ο αγώνας στην Τούμπα δε θα είναι εύκολος για τη Μάλμε…».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα, με τον Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τους επιθετικούς Τισουνταλί και Τσαλόβ. Εκτός έμειναν ο φορ Σαμάτα, ο νεοφερμένος επιθετικός χαφ Σορετίρε, ο στόπερ Νάσμπεργκ και οι μπακ Λύρατζης, Σοάρες, Τσαούσης.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αβαντάζ για την Μάλμε το γεγονός πως έχει αγωνιστικό ρυθμό. αφού το σουηδικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, πάντως η ίδια δεν βρίσκεται στο καλύτερο της φεγγάρι μετρώντας δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς και απέναντι στην Κλάκσβικ εμφάνισε αρκετές αμυντικές αδυναμίες. Πρόκειται για ομάδα με επιθετικό στυλ και κατεβαίνει στο σημερινό με σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν. Είναι κάτι που καλείται να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειξε σημάδια βελτίωσης στο δεύτερο ματς με την Μπάνια Λούκα στην Βοσνία και η εμφάνιση του πρέπει να είναι οδηγός για το σημερινό. Έχει την ποιότητα η ομάδα του Λουτσέσκου να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Σουηδία και το διπλό βρίσκεται σε ικανοποιητική απόδοση. Πιο safe η κάλυψη σε DNB ή η διπλή ευκαιρία.

FACTS

  • Η ομάδα Μάλμε νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μάλμε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
13/8/2024
ΠΑΟΚ
Μάλμε
3 - 3*
6/8/2024
Μάλμε
ΠΑΟΚ
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.40% έπαιξε: X
  • » Ο Paspi13, με το υψηλότερο yield +19.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +0.81% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες