7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Μάλμε

Προϊστορία

13/8/2024 ΠΑΟΚΜάλμε 3 - 4*
6/8/2024 ΜάλμεΠΑΟΚ 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 85,534 49.6%
X
€ 24,947 14.5%
2
€ 62,016 36.0%
Over
€ 24,642 55.3%
Under
€ 19,917 44.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

330 ψήφοι:

Ειδήσεις

6

Σουτ στην εστία

10

5

Σουτ εκτός εστίας

8

26%

Κατοχή μπάλας

74%

1

Οφσάιντ

0

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

3

17

Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
  • Θεατές: 17678
Η πρόκριση περνάει από την Τούμπα

Η πρόκριση περνάει από την Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μάλμε στην Τούμπα για τη ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Α' Ματς: Μάλμε - ΠΑΟΚ 2-2

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) – Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Τσέλιε (Σλοβενία) – Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία).



Κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία (2-2) από τη Σουηδία σε ένα ματς που κρατάει την κυνικότητα που έδειξε επιθετικά και το γεγονός πως έβγαλε αντίδραση και μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό μίας ομάδας που είναι σε φουλ ρυθμούς, αλλά όχι τις αμυντικές του αντιδράσεις και το νωθρό ξεκίνημά του.

Περίπου 15" μετά τη σέντρα εξάλλου γλίτωσε από το δοκάρι σε λάθος διώξιμο του Κουλιεράκη, ενώ ο Κοτάρσκι αντέδρασε δύο φορές «σωτήρια» (2' και 11') πριν δει την εστία του να παραβιάζεται στο 28'. Οι «σπρόμαυροι» κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση περίπου στο μισάωρο με τον Τόμας να χάνει την πρωτη τους ευκαιρία, ενώ στο 42' μετά από φάση διαρκείας ο Τάισον έφερε το ματς στα ίσα, με το τέρμα του να κατακυρώνεται μέσω ελέγχου και από το VAR. Το ξεκίνημα της επανάληψης πάντως ήταν ίδιο με αυτό του πρώτου μέρους, αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν δοκάρι στο 48', με τους Θεσσαλονικείς όμως να απαντούν χάνοντας ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Οζντόεφ για την ανατροπή στο 54'. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανοιχτό με τον Κοτάρσκι στο 64' να λέει «όχι» σε τετ-α-τετ, αλλά στο 67' μετά από κακή αντίδραση σε στημένη φάση, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει όμως με αντίστοιχο τρόπο στο 75' με τον Μπάμπα από κοντά να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε έτσι ένα θετικό αποτέλεσμα που δεν του δίνει προβάδισμα πρόκρισης, αλλά δεδομένου πως αυτή θα παιχτεί στην έδρα του έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα το Σάββατο 18 Αυγούστου υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα τη Stoiximan Super League.

«Θα είναι διαφορετικό το περιβάλλον. Είναι άλλο να σε ωθούν 20.000 φίλαθλοι και άλλο να είναι εναντίον σου. Άρα από αυτή την πλευρά θα έχουμε ώθηση από την έδρα μας. Η Μάλμε έχει εμπειρία στην Ευρώπη, έχει δώσει πολλά παιχνίδια σε γεμάτα γήπεδα, αλλά για μας θα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα μας δώσει ενέργεια ο κόσμος μας. Στη Σουηδία ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, κάθε ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είναι… παιχνίδι, κάθε στιγμή μπορεί να φέρει κάτι και πρέπει να μπορείς να αντιδράσεις. Μπορεί να αρχίσεις όπως θες και μετά να χρειαστεί να το διαχειριστείς, άλλες φορές μπορεί να μην αρχίσεις όπως θες και θα πρέπει να μπορείς να αντιδράς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μια ομάδα νικήτρια. Αυτή είναι η νοοτροπία, να είσαι πάντα έτοιμος για τη συνέχεια» δήλωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αγωνιστικά νέα: νοκ άουτ λόγω τραυματισμού ο μπακ Γιόνι Ότο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο στόπερ Τροστ-Εκόνγκ που αναμένεται να μεταγραφεί σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού την αφήνει παραπονεμένη, αλλά σε γενικές γραμμές μπορεί να κριθεί ως δίκαιο. Έχοντας πραγματοποιήσει τρομερό ξεκίνημα, έχοντας δύο δοκάρια (1', 48') και καταφέρνοντας να πάρει δύο φορές το προβάδισμα (Γιόνσον 28', Νανάσι 67') θα ήθελε όμως σίγουρα κάτι παραπάνω, ωστόσο τα αμυντικά της κενά ήταν εμφανή και δέχθηκε ισάριθμες φορές την ισοφάριση (42', 75'), μένοντας πάντως «ζωντανή» για την πρόκριση.

Το περασμένο Σάββατο (10/8) επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Χάλμσταντ χωρίς ιδιαίτερα αλλαγές στη βασική της ενδεκάδα για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδία και παρέμεινε στην κορυφή και στο +6 από τη Τζουργκάρντεν, οπότε πηγαίνει και με καλή ψυχολογία στην Τούμπα, σε μία περίοδο πάντως που έχει πολλά «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή της.

«Έχουμε προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και για αυτό των πέναλτι, αλλά είμαστε μία ομάδα που δεδομένα μας αρέσει να παίζουμε επιθετικά και να κυνηγάμε τη νίκη ανεξαρτήτως συνθηκών. Αυτό δεν θα αλλάξει στην Τούμπα και θα διαχειριστούμε ανάλογα το παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός της Μάλμε, Χένρικ Ρίντστρεμ.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένουν εκτός ο αμυντικός μέσος Λεβίτσκι, ο στόπερ Τίνερχολμ και ο εξτρέμ Βέκια, ενώ ανάρρωσε από ίωση ο σημαντικός μέσος Νανάσι.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν αμυντική αφέλεια στο πρώτο μεταξύ τους ματς, όπως και στον προηγούμενο γύρο κόντρα σε Μπάνια Λούκα ο ΠΑΟΚ και Κι Κλάκσβικ η Μάλμε. Ταυτόχρονα επιθετικά έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση και ικανές να δημιουργήσουν και να «χτυπήσουν» με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και παίκτες. Θεωρώ πως σε μία εβδομάδα ούτε τα κακώς κείμενα διορθώνονται απόλυτα, ούτε η επιθετική φύση τους μπορεί να αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο μεν, αλλά πολλές φορές στο παρελθόν η Τούμπα έχει δείξει να τον αγχώνει περισσότερο απ' ότι τον «σπρώχνει» οπότε θα μείνω μακριά από τον άσο και από τα σημεία γενικότερα, επιλέγοντας το αμφίσκορο σε συμπαθητική απόδοση.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
13/8/2024
ΠΑΟΚ
Μάλμε
3 - 3*
6/8/2024
Μάλμε
ΠΑΟΚ
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MHXANIKOS με το υψηλότερο yield +7.38% έπαιξε: X
  • » Ο Paspi13, με το υψηλότερο yield +19.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες