1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λυών - Κλερμόν

22/8/2021 14:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 471
3 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 983 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λυών - Κλερμόν στις 22/10/2023

1ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 5' Dembele Moussa (πέναλτι)
  2. 12' Diomande Sinaly (αυτογκόλ)
  3. 21' Dembele Moussa
  4. 30' Guimaraes Bruno
  5. 47' Paqueta Lucas
  6. 48' Toko Ekambi Karl

2ο Ημίχρονο 3 - 3

  1. 53' Ogier Florent
  2. 80' Rashani Elbasan
  3. 85' Abdul Samed Salis
  4. 91' Rashani Elbasan

      Προϊστορία

      22/10/2023 ΛυώνΚλερμόν 1 - 2
      14/5/2023 ΚλερμόνΛυών 2 - 1
      1/1/2023 ΛυώνΚλερμόν 0 - 1
      21/5/2022 ΚλερμόνΛυών 1 - 2
      22/8/2021 ΛυώνΚλερμόν 3 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 475,547 87.9%
      X
      € 32,101 5.9%
      2
      € 33,423 6.2%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 14:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      68 ψήφοι:

      Να ξεπεράσουν το σοκ οι γηπεδούχοι, να ρίξουν νέα «βόμβα» οι φιλοξενούμενοι

      Να ξεπεράσουν το σοκ οι γηπεδούχοι, να ρίξουν νέα «βόμβα» οι φιλοξενούμενοι

      Η Λυών υποδέχεται την Κλερμόν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από «βαριά» ήττα στο «σπίτι» της Ανζέ, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Τρουά.

      ΛΥΩΝ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στην πόλη Ανζέ για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Θεωρητικά ήταν το φαβορί του αγώνα αλλά στο χορτάρι αποδείχθηκε κάτι εντελώς διαφορετικό. Διασύρθηκε 3-0 κι απογοήτευσε πλήρως για ακόμα μία φορά. Με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου είδε τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με κοντινή προσπάθεια του Μπουφάλ σε κενή εστία. Προσπάθησε να αντιδράσει κι «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως ο Τοκό Εκαμπί αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά. Αντί να ανασυνταχθεί στην ανάπαυλα του ημιχρόνου παρουσιάστηκε ακόμα χειρότερη στην επανάληψη. Στο 53’ ο Μαρσέλο δεν γύρισε την μπάλα σωστά προς τον γκολκίπερ Λόπες και σημείωσε ένα περίεργο και σπάνιο αυτογκόλ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 65’ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κορνέ. Στο 77’ δέχτηκε και τρίτο γκολ από τον Ουνάι κι έπεσε οριστικά στο καναβάτσο.

      Κανείς δεν φανταζόταν ένα τόσο άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν για τη Λυών. Αν δεν θέλει να χάσει από νωρίς το «τρένο» της πρώτης τριάδας που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, θα χρειαστεί να συνέλθει άμεσα και να ξεκινήσει να μαζεύει βαθμούς. Προς το παρόν έχει συγκεντρώσει μόνο έναν και βρίσκεται πολύ χαμηλά. Το σίγουρο είναι ότι έχει χρόνο μπροστά της αλλά η εικόνα της δεν πείθει σε καμία περίπτωση.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Πέτερ Μπος τόνισε: «Πρέπει να δίνεις το 100% πάντα και να έχεις μία ομάδα που προσπαθεί να κερδίσει. Αυτό έκανε η Ανζέ και δεν το κάναμε εμείς. Δεν μου αρέσει να βλέπω έντεκα παίκτες να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος. Τα πάντα ξεκινούν από τη νοοτροπία που υπάρχει για τη νίκη. Δεν κάναμε τίποτα κι αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί σε καμία περίπτωση. Ανησυχώ για την κατάσταση της ομάδας και με τρελαίνει η εικόνα μας. Αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι θα πρέπει να αλλάξουμε άμεσα νοοτροπία. Περιμένω αντίδραση με την Κλερμόν».

      Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα απουσιάσει ο αριστερός μπακ-χαφ Κορνέ (1/0), ενώ θα λείψει λόγω τιμωρίας και ο στράικερ Σλιμανί (2/1). Αντίθετα εξέτισε και είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος ο νεοφερμένος στόπερ Ντα Σίλβα. Εκτός πλάνων ο κεντρικός αμυντικός Μαρτσέλο (2/0) ο οποίος θα παραχωρηθεί. Όλοι υπό κρίση, αποκτήθηκε ο αριστερός μπακ Έμερσον από την Τσέλσι και λογικά θα προστεθεί και ο Σακίρι από τη Λίβερπουλ.



      ΚΛΕΡΜΟΝ

      Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας της στο πλαίσιο της κορυφαίας κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος μετατράπηκε σε «γιορτή». Νίκησε δίκαια με 2-0 την Τρουά και μαζί με τον κόσμο της πανηγύρισε την ιστορική στιγμή. Μπήκε φουριόζα στο γήπεδο και σκόραρε στο ξεκίνημα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από χρήση VAR. Το πρώτο ημίωρο ήταν ισορροπημένο αλλά τα πάντα άλλαξαν στο 33’. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτης λόγω αποβολής του Καμπορέ. Τα δεδομένα πια ήταν διαφορετικά. Στην επανάληψη έδειξε την πρόθεση να επιτεθεί μέχρι να βρει το γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Δεν άργησε να τα καταφέρει. Στο 53’ μετά από κόρνερ ο Μπαγιό με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ξανά ο ίδιος επιθετικός ήταν εκείνος που με κεφαλιά έπειτα από νέο κόρνερ διπλασίασε τα προσωπικά του αλλά και τα τέρματα της ομάδας του. Έχασε σωρεία ευκαιριών για ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ, όμως το τελευταίο σφύριγμα τη βρήκε να γιορτάζει.

      Η Κλερμόν έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο με το ξεκίνημά της, στην παρθενική της συμμετοχή στη Λιγκ 1. Μετράει το απόλυτο με δύο «τρίποντα» σε ισάριθμους αγώνες. Έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σίγουρα φαντάζει απίθανο να παραμείνει εκεί, αλλά τουλάχιστον ήδη κάνει σημαντικά άλματα προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία. Και τα δύο ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

      «Δεν περιμέναμε ότι θα καταφέρναμε ένα τόσο σπουδαίο ξεκίνημα για εμάς. Είναι λογικό να είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι με τις δύο νίκες μας στα παιχνίδια με την Μπορντό και την Τρουά. Δώσαμε πολύ μεγάλη χαρά στον κόσμο μας κι αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο. Ακόμα όμως η σεζόν είναι στο ξεκίνημά της και θα πρέπει να διατηρήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος αν δεν θέλουμε να προσγειωθούμε απότομα και να έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Τώρα έχουμε επικεντρωθεί μόνο στον αγώνα με τη Λυών» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Πασκάλ Γκαστιέν.

      Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ξανά ο αμυντικός χαφ Γιοάν Μανίν εξαιτίας τραυματισμού. Ενισχύθηκε με τον Καμερουνέζο αμυντικό Μπιλόνγκ που πάντως δεν θα κάνει ντεμπούτο.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αν κάποιος πριν την έναρξη της νέας σεζόν υποστήριζε ότι μετά τις δύο πρώτες «στροφές» η Κλερμόν θα ήταν στη δεύτερη θέση με δύο νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και η Λυών θα ήταν 17η απογοητεύοντας πλήρως με τις εμφανίσεις της, οι περισσότεροι θα τον θεωρούσαν τρελό. Αυτό όμως συμβαίνει και μένει να φανεί πως θα ξεπεράσουν οι γηπεδούχοι την κρίση. Το ματς με τους νεοφώτιστους αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία. Αναμένεται να γίνει «ανοιχτό» παιχνίδι με πολλά γκολ. Δεν υπάρχει αξία στον άσο και θα στηρίξουμε τα 4-6 γκολ.

      FACTS

      • Η ομάδα Κλερμόν νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 4.50 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λυών έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.25 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Λυών, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Λιγκ 1
        8 Λυών 38 61 17 11 10 66:51
        17 Κλερμόν 38 36 9 9 20 38:69
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες