Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σεντ Ετιέν - Κλερμόν

7/11/2021 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1122
3 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 916 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κλερμόν - Σεντ Ετιέν στις 22/7/2023

Προϊστορία

22/7/2023 ΚλερμόνΣεντ Ετιέν 0 - 2
13/2/2022 ΚλερμόνΣεντ Ετιέν 1 - 2
7/11/2021 Σεντ ΕτιένΚλερμόν 3 - 2
24/7/2021 Σεντ ΕτιένΚλερμόν 2 - 3
13/7/2019 Σεντ ΕτιένΚλερμόν 1 - 1
2/7/2016 Σεντ ΕτιένΚλερμόν 3 - 1
8/1/2011 Σεντ ΕτιένΚλερμόν 0 - 2
9/7/2010 Σεντ ΕτιένΚλερμόν 2 - 0
8/7/2009 ΚλερμόνΣεντ Ετιέν 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 36,373 34.6%
X
€ 25,219 24.0%
2
€ 43,506 41.4%
Over
€ 8,854 25.2%
Under
€ 26,223 74.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

49 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Geoffroy Guichard
  • Χωρητικότητα: 42000
Έφτασε η ώρα για το πρώτο «τρίποντο» των «στεφανουά» έστω και χωρίς κόσμο

Έφτασε η ώρα για το πρώτο «τρίποντο» των «στεφανουά» έστω και χωρίς κόσμο

Η Σεντ Ετιέν φιλοξενεί την Κλερμόν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Μετς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Μαρσέιγ.

* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Ζοφρουά Γκισάρ» εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών της Σεντ Ετιέν στην αναμέτρηση με την Ανζέ, όταν ο αγώνας άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση λόγω επεισοδίων.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Γνώριζε εκ των προτέρων την κρισιμότητα του ταξιδιού της στη Λωρραίνη για το εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με τη Μετς. Κατόρθωσε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1, δίχως να ενθουσιάσει για ακόμα μία φορά με την απόδοσή της. Ήταν νωθρή στο ξεκίνημα του αγώνα και το «πλήρωσε» μόλις στο 9’ με τον Μπουλαγιά να εκτελεί υπέροχα ένα φάουλ και να στέλνει την μπάλα να αναπαυτεί στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας της. Απάντησε άμεσα χάρη σε μία φανταστική προσπάθεια του Καζρί ο οποίος σημείωσε το γκολ της χρονιάς. Στο 16’ πήρε την μπάλα στην περιοχή της ομάδας του και πλησιάζοντας στο κέντρο είδε εκτός θέσης τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Δεν δίστασε να σουτάρει και να πετύχει ένα πανέμορφο τέρμα για το 1-1. Δεν βελτιώθηκε πάντως η εικόνα της και ειδικά στο δεύτερο μέρος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Κινδύνευσε σοβαρά σε τρεις περιπτώσεις, ενώ έφτιαξε μόνο μία φάση. Παρ’ όλα αυτά άντεξε μέχρι το τέλος.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τη Σεντ Ετιέν και η τρίτη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της. Παραμένει η μοναδική ομάδα σε ολόκληρη τη Λιγκ 1 που δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της. Οι «στεφανουά» έχουν συγκεντρώσει όλους κι όλους 6 βαθμούς και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Κλοντ Πιέλ -ο οποίος αποτελεί «εχθρό» των οπαδών που απαιτούν την παραίτησή του- τόνισε: «Η ομάδα μας έχει ποιότητα και θα πρέπει να χαλαρώσουμε για να έρθουν και οι νίκες. Η ισοπαλία με τη Μετς δεν θα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εκτός έδρας παιχνίδι. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε όμως θέλουμε βαθμούς. Πρέπει να επιμείνουμε για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα και να μπορέσουν και να απελευθερωθούν οι παίκτες μας. Θα πρέπει να σταματήσουμε να μένουμε πίσω στο σκορ και να κυνηγάμε. Είναι σημαντικό να νικήσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Θα χάσει δεύτερο σερί ο αμυντικός Μουκουντί (11/0). Θα λείψουν επίσης ο αμυντικός χαφ Νεγιού (11/0) και πιθανότατα ο μέσος Τράουκο (4/0) ο οποίος μπήκε στην αποστολή. Δεν έχει ντεμπουτάρει φέτος ο σέντερ μπακ Γκάμπριελ Σίλβα.



ΚΛΕΡΜΟΝ

Την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Μαρσέιγ σ’ έναν αγώνα με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση μόνο στο δεύτερο μέρος και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (0-1). Στην αρχή του αγώνα δέχτηκε έντονη πίεση από τους «Φωκαείς» οι οποίοι έψαξαν το γρήγορο γκολ. Γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις αλλά στο 25’ το πλασέ του Ουντέρ ήταν τέλειο και κατέληξε στο βάθος της εστίας της για το 0-1. Δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Βελτιώθηκε αισθητά η απόδοσή της στην επανάληψη κι αναζήτησε το τέρμα της ισοφάρισης. Πλησίασε δύο φορές πάρα πολύ κοντά σε αυτή, έπεσε όμως στον εκπληκτικό πορτιέρο Λόπες ο οποίος είχε «κατεβάσει ρολά». Ο χρόνος κυλούσε χωρίς να μπορεί να βρει τη λύση και μοιραία έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Κλερμόν γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και τέταρτη στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Παράλληλα έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της. Η συγκομιδή των 13 βαθμών φέρνει τους νεοφώτιστους και πρωτάρηδες στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τέσσερις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός απροόπτου θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under.

«Παίξαμε πολύ αμυντικά για το γούστο μου στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Έπρεπε να πραγματοποιήσουμε καλύτερη εμφάνιση και δεν έμεινα ικανοποιημένος. Βέβαια πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία. Ακόμα είμαστε σε διαδικασία εκμάθησης και προσπαθούμε να συνδυάσουμε αυτήν την κατάσταση παίρνοντας παράλληλα κι όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Το παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν είναι πολύ δύσκολο λόγω και της θέσης των αντιπάλων μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Πασκάλ Γκαστιέν.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του ο αμυντικός χαφ και γιος του προπονητή Γιοάν Γκαστιέν (10/0). Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σεντ Ετιέν δεν χάνει συχνά τον τελευταίο καιρό, όμως δεν κατορθώνει και να κερδίζει. Άλλωστε είναι η μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Κλερμόν είναι πάντως στα μέτρα της, έστω κι αν δεν θα έχει τη στήριξη του κόσμου της λόγω τιμωρίας. Οι νεοφώτιστοι και πρωτάρηδες φιλοξενούμενοι θα πάνε στο «Ζοφρουά Γκισάρ» για να κάνουν τη «ζημιά». Κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο. Το ένστικτό μας λέει ότι η ώρα για την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας του Πιέλ έχει φτάσει και θα ποντάρουμε τον «άσο» σε εξαιρετική απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Κλερμόν δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες στη διοργάνωση Λιγκ 1.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σεντ Ετιέν έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Λιγκ 1.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κλερμόν έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Λιγκ 1.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.72 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Λιγκ 1
  17 Κλερμόν 38 36 9 9 20 38:69
  18 Σεντ Ετιέν 38 32 7 11 20 42:77
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mpoukadoros, με το υψηλότερο yield +2.41% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες