Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουξεμβούργο - Τουρκία

11/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 230
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 689 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τουρκία - Λουξεμβούργο στις 22/9/2022

Προϊστορία

22/9/2022 ΤουρκίαΛουξεμβούργο 3 - 3
11/6/2022 ΛουξεμβούργοΤουρκία 0 - 2
31/3/2015 ΛουξεμβούργοΤουρκία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 26,669 10.3%
X
€ 22,205 8.6%
2
€ 209,777 81.1%
Over
€ 9,760 47.6%
Under
€ 10,762 52.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

146 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de Luxembourg
  • Χωρητικότητα: 9386
  • Θεατές: 9374
Σημαντική η διαφορά επιπέδου, με «σπασμένα φρένα» οι Τούρκοι

Σημαντική η διαφορά επιπέδου, με «σπασμένα φρένα» οι Τούρκοι

Το Λουξεμβούργο φιλοξενεί την Τουρκία για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στα Νησιά Φερόε, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εκτός έδρας τη Λιθουανία.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» το υποχρέωσε να ταξιδέψει στο Τόρσχαβν για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τα Νησιά Φερόε. Πραγματοποίησε μία επαγγελματική εμφάνιση κι έφυγε με το «διπλό» (0-1). Έψαξε ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο απλό το έργο του αλλά δεν τα κατάφερε. Με κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών του τον Σινάνι δημιούργησε φάσεις, δίχως να φτάσει όμως στο γκολ. Στην επανάληψη στάθηκε άτυχο όταν η προσπάθεια του Ροντρίγκες στο 49’ σταμάτησε στο δοκάρι. Φαινόταν ότι είχε μπλέξει αλλά τελικά δεν ίσχυε. Στο 68’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Γιόνσεν και λίγο αργότερα κέρδισε πέναλτι μετά από συμβουλή του VAR. Ο Ροντρίγκες εκτέλεσε εύστοχα στο 74’ και το έβαλε σε θέση «οδηγού». Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα όταν ξανά μετά από χρήση VAR, οι γηπεδούχοι έμειναν με εννιά παίκτες εξαιτίας αποβολής του Βαντχάμαρ. Υπερασπίστηκε εύκολα το προβάδισμά του στο χρόνο που απέμενε.

Το Λουξεμβούργο έχει πραγματοποιήσει ονειρικό ξεκίνημα πανηγυρίζοντας δύο συνεχόμενα «τρίποντα» κόντρα σε Λιθουανία και Νησιά Φερόε. Τα «κόκκινα λιοντάρια» έχουν μαζέψει 6 πόντους και συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League, υστερώντας πάντως στην ισοβαθμία με την προσεχή αντίπαλο Τουρκία. Το σημαντικό είναι όμως ότι έχουν κρατήσει απαραβίαστη την εστία τους.

Σίγουρα πάντως θα αποτελέσει μία τεράστια έκπληξη αν καταφέρουν να τερματίσουν στην κορυφή και να αφήσουν πίσω τους την εντυπωσιακή Τουρκία. Πρόκειται για ένα σύνολο που αρέσκεται να παίζει αρκετά «σφιχτά» και δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς ήταν No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έπαιξε στο προηγούμενο και είναι ξανά αμφίβολος ο επιθετικός Μουράτοβιτς (Ντουντελάνζ). Εκτός ο χαφ Όλιβερ Τιλ (Εγιουπσπόρ).

Η αποστολή του Λουξεμβούργου:

Τερματοφύλακες: Μορίς (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ), Σχον (Βιλτζ 71), Φοξ (Ζενές Ες)

Αμυντικοί: Γιανς (Σπάρτα Ρότερνταμ), Γκέρσον (Κόνγκσβινγκερ), Τσανότ (Νιου Γιορκ Σίτι FC), Κάρλσον (Άουε), Μαχμούτοβιτς (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Να Γκράτσα (Αούστρια Βιέννης), Πίντο (Σπάρτα Ρότερνταμ), Ικένε (Ντουντελάνζ), Λοχέι (Μετς)

Μέσοι: Μάρτινς (Γιουνγκ Μπόις), Σινάνι (Χάντερσφιλντ), Ο. Τιλ (Εγιουπσπόρ), Β. Τιλ (Έρεμπρο), Μπαρέιρο (Μάιντζ), Μπονέρτ (Πρόγκρες Νιέντερκορν), Σ. Τιλ (Σερίφ Τιρασπόλ), Όλεσεν (Κολωνία)

Επιθετικοί: Ντεβίλ (Σαντχάουζεν), Ροντρίγκες (Εγιουπσπόρ), Μουράτοβιτς (Ντουντελάνζ), Σάντσερς (Γκλάντμπαχ), Ομοσάνια (Φόλα Ες), Κούρτσι (Μάιντζ)

Θα δώσει δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τη βάση της. Την περασμένη Τρίτη ταξίδεψε στο Βίλινιους κι έπρεπε να επιβεβαιώσει το χαρακτηρισμό του φαβορί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιθουανία. Έκανε «πάρτι» και θριάμβευσε με 6-0. Μπήκε φουριόζα και βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε στο 2’ με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του Σινίκ. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής «έγραψε» το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Δεν έδειξε καμία πρόθεση να τραβήξει το πόδι από το... γκάζι και στο 56’ ο Ντουρσούν με πέναλτι σημείωσε το 0-3. Ανησύχησε ελάχιστα σε όλο το ματς. Όταν οι γηπεδούχοι έκαναν το λάθος να χαλαρώσουν, έφτασε σε ακόμα τρία γκολ. Στο 81’ ο Ντουρσούν πέτυχε το 0-4 και στο 89’ ο Ακτζούν το 0-5. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Ντερβίσογλου στο 91’, αφού πρώτα πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ «γράφοντας» το τελικό 0-6.

Με αυτόν τον εμφατικό τρόπο η Τουρκία έφτασε στη δεύτερη επιτυχία της σε ισάριθμους αγώνες στο Nations League και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Η συγκομιδή των 6 βαθμών φέρνει τα «αστέρια» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία με το Λουξεμβούργο, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, κάτι αναμενόμενο, από τη στιγμή που έχουν ήδη σκοράρει δέκα φορές χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους. Τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

«Στην πραγματικότητα πετύχαμε τέσσερις στόχους στον αγώνα με τη Λιθουανία. Κερδίσαμε το παιχνίδι, δεν δεχθήκαμε γκολ, συνεχίσαμε να παίζουμε καλά όπως είχαμε κάνει και κόντρα στα Νησιά Φερόε και τέλος και κάναμε πρόοδο σε κομμάτια που δεν είχαμε παρουσιαστεί τόσο καλοί. Οι παίκτες μου απολαμβάνουν το παιχνίδι και χαίρονται να φορούν τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Έχουν καταλάβει την τακτική κι αποδίδουν υπέροχα» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Στέφαν Κουντζ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν καινούριοι «πονοκέφαλοι» για το τεχνικό επιτελείο.

Η αποστολή της Τουρκίας:

Τερματοφύλακες: Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Αλεμντάρ (Ρεν) Μπαγιντίρ (Φενέρμπαχτσε)

Αμυντικοί: Σογιουντζού (Λέστερ), Καμπάκ (Νόριτς), Ντεμιράλ (Αταλάντα), Τσελίκ (Λιλ), Μιουλντούρ (Σασουόλο), Αϊχάν (Σασουόλο), Γιλμάζ (Μπεσίκτας), Οζκατσάρ (Λέουβεν), Ελμαλί (Κασίμπασα), Καντιόγλου (Φενερμπαχτσέ)

Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Κιοκτσού (Φέγενορντ), Τοκότζ (Τραμπζονσπόρ), Κιουτλού (Γαλατάσαραϊ), Σινίκ (Αντάλιασπορ), Οζκάν (Κολωνία)

Επιθετικοί: Ουντέρ (Μαρσέιγ), Ακτιούρκογλου (Γαλατάσαραϊ), Ντουρσούν (Φενέρμπαχτσε), Ουνάλ(Χετάφε), Ακγκιούν (Αδάνασπορ), Τσουκούρ (Γουότφορντ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αποφασισμένη να μετατρέψει τη συμμετοχή της στην τρίτη κατηγορία του Nations League σ’ ένα μεγάλο «πάρτι» μοιάζει και είναι η Τουρκία. Δεν είναι τυχαίες οι δύο ευρείες νίκες που έχει πανηγυρίσει μέχρι τώρα και θα πάει στο Λουξεμβούργο για να τριτώσει το καλό και να πάρει το «διπλό» που θα την φέρει «αγκαλιά» με την κορυφή και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Τα «αστέρια» αποτελούν το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι σε μία ομάδα καλοδουλεμένη αλλά περιορισμένων δυνατότητων όπως είναι οι γηπεδούχοι. Δεν υπάρχει αξία στο «διπλό» και θα στραφούμε στο Over το οποίο μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα και μόνο από τους φιλοξενούμενους.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Τουρκία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Τουρκία 6 13 4 1 1 18:5
  2 Λουξεμβούργο 6 11 3 2 1 9:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες