4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λοκομοτίβ Μόσχας - Λάτσιο

Προϊστορία

25/11/2021 Λοκομοτίβ ΜόσχαςΛάτσιο 0 - 3
30/9/2021 ΛάτσιοΛοκομοτίβ Μόσχας 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 19,230 6.0%
X
€ 23,331 7.3%
2
€ 276,709 86.7%
Over
€ 22,809 68.6%
Under
€ 10,431 31.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

114 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: RZD Arena
  • Χωρητικότητα: 28800
  • Θεατές: 8100
Με απουσίες η Λοκομοτίβ

Με απουσίες η Λοκομοτίβ

Η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται τη Λάτσιο για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Στάθηκε πολύ καλά στην έδρα της Γαλατασαράι την προηγούμενη αγωνιστική και αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική της προσπάθεια ίσως να έφευγε με τη νίκη και όχι απλά με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Μπήκε καλά στο παιχνίδι και απείλησε πρώτη αλλά σε μία αντεπίθεση στο 42’ έμεινε πίσω στο σκορ. Δεν έδειξε να πτοείται και στο 73’ ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Καμανό, έχασε σημαντική ευκαιρία στο 84’ και λίγο αργότερα χρειάστηκε τη βοήθεια του δοκαριού για να κρατήσει την ισοπαλία. Στις καθυστερήσεις ωστόσο είδε τον Μουσλέρα με μία τρομερή απόκρουση να της στερεί τη νίκη.

Επιβεβαίωσε το γεγονός πως βρισκόταν σε καλή κατάσταση, κοίταξε στα μάτια την αντίπαλο της αλλά δεν πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στον όμιλο. Έμεινε έτσι στην τελευταία θέση του ομίλου με δύο βαθμούς αλλά τα πάντα είναι ανοικτά. Η 2η θέση είναι ένα δύσκολο εγχείρημα βέβαια, ρεαλιστικές ελπίδες έχει για την 3η που θα την στείλει στο Κόνφερενς Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από μία αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Άκχματ Γκρόζνι με 2-1. Καθοριστικό σημείο στο παιχνίδι η αποβολή του Τσερκέιρα στο 35’, από το φάουλ μάλιστα στο οποίο υπέπεσε ο αμυντικός της δέχτηκε και το γκολ και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Πιέστηκε στην επανάληψη, είδε την αντίπαλο της να σκοράρει και 2ο τέρμα στο 58’ και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Λισάκοβιτς στο 64’.

Έπεσε έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την 2η Ντιναμό Μόσχας. Σε γενικές γραμμές η εικόνα της ως τώρα είναι καλή ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή, θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς αλλά δεν είναι αρκετές φορές αποτελεσματική.

«Η Λάτσιο είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία. Πρέπει να δείξουμε όλη την ποιότητα μας. Πρέπει να κερδίσουμε και μπορούμε να το κάνουμε. Περιμένω να παίξουμε καλύτερα από ότι στο τελευταίο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα», σχολίασε ο κόουτς Γκίσντολ.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός οι φορ Ζε Λουίς (3/0) ο στόπερ Μαγκέεβ (7/0) οι μέσοι Μίραντσουκ (4/0), Ζεμαλέτνινοφ (13/5), Αντζόριν (7/0). Σημαντική η απώλεια του φορ Σμόλοφ (12/7) και του βασικού τερματοφύλακα Γκιγιέρμε.



ΛΑΤΣΙΟ

Σε ένα δυνατό παιχνίδι στην έδρα της Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε πολύ κοντά σε μία σημαντική νίκη αλλά στο τέλος αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Έμεινε βέβαια πίσω στο σκορ στο 33’ αλλά στην τελευταία φάση του ημιχρόνου βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Άντερσον μέσα από την περιοχή. Τέσσερα λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης μάλιστα ο Ιμόμπιλε εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και της έδωσε το προβάδισμα. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια, γλίτωσε δύο φορές από το δοκάρι αλλά ενδιάμεσα είχε ήδη ισοφαριστεί από γκολ του Παγέτ στο 82’.

Έμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς και όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση. Με νίκη θα κάνει ένα σημαντικό βήμα και μετά θα παίξει με τη Γαλατασαράι για την πρώτη θέση, διαφορετικά σε περίπτωση ήττας με πάνω από δύο γκολ κινδυνεύει να μείνει ακόμα και τελευταία.

Προέχεται μάλιστα από την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους την Κυριακή, που την έριξε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και μπορεί να δέχτηκε και τα δύο γκολ από εκτελέσεις πέναλτι αλλά η ίδια δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.

Είχαμε τονίσει εξαρχής πως δεν έχει το κατάλληλο βάθος στο ρόστερ της για να πρωταγωνιστήσει σε δύο απαιτητικές διοργανώσεις και για την ώρα τα πηγαίνει μέτρια και στις δύο. Έμεινε στο -4 από την πρώτη τετράδα, κινδυνεύει και στο Γιουρόπα ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νάπολι.

«Βλέπω τη Λοκομοτίβ μετά την αλλαγή προπονητή, είναι άλλη ομάδα και παίζει καλύτερα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι και οι συνθήκες αυτό δείχνουν. Το χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, αμφότερες οι ομάδες όμως θέλουν τους βαθμούς. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι άλλο και να μην σκεφτόμαστε ούτε τη Νάπολι», τόνισε ο κόουτς Σάρι.

Αγωνιστικά Νέα: Με κορωνοϊό ο μέσος Μάρουσιτς (11/0), εκτός ο εξτρέμ Πέδρο (12/4).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λοκομοτίβ ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Μπορεί να είναι τελευταία αλλά η εικόνα της δεν είναι κακή, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες της. Από την άλλη η Λάτσιο έρχεται απογοητευμένη μετά την ήττα της από τη Γιουβέντους, ακολουθεί άλλο ένα απαιτητικό παιχνίδι και δεν μας πείθει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν θα εμπιστευτούμε το διπλό σε αυτές τις τιμές, οι γηπεδούχοι μπορούν να βρουν ένα γκολ και γι΄ αυτό θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Λοκομοτίβ Μόσχας, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  2 Λάτσιο 6 9 2 3 1 7:3
  4 Λοκομοτίβ Μόσχας 6 2 0 2 4 2:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο DDDDDDDDD, με το υψηλότερο yield +1.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.27% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες