7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - ΠΑΟΚ

16/9/2021 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 790
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 947 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΠΑΟΚ - Λίνκολν Ρεντ Ιμπς στις 9/12/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 47' Akpom Chuba

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 56' Mitrita Alexandru

      Προϊστορία

      9/12/2021 ΠΑΟΚΛίνκολν Ρεντ Ιμπς 2 - 0
      16/9/2021 Λίνκολν Ρεντ ΙμπςΠΑΟΚ 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,558 4.2%
      X
      € 1,641 4.5%
      2
      € 33,562 91.3%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      144 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Ψάχνει ξέσπασμα κόντρα στους ημι-επαγγελματίες

      Ψάχνει ξέσπασμα κόντρα στους ημι-επαγγελματίες

      Ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ψάχνει αντίδραση στο Κόνφερενς Λιγκ αντιμετωπίζοντας την ημι-επαγγελματική Λίνκολν Ρεντ Ίμπς. Παιχνίδι-γιορτή για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα γίνουν η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που θα αγωνιστεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

      ΛΙΝΚΟΛΝ ΡΕΝΤ ΙΜΠΣ

      Έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που προκρίθηκε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα κατάφερε αποκλείοντας στην παράταση την Ρίγα από την Λετονία. Ξεκίνησε την πορεία της από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείοντας την Φόλα Ες (2-2 εκτός, 5-0 εντός) του Λουξεμβούργου, αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από την ρουμανική Κλουζ (1-2 εκτός, 0-2 εντός). Ακολούθησε ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ από την Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-1 εντός, 1-3 εκτός), αλλά κατόπιν έκαμψε την αντίσταση της Ρίγα (1-1 εκτός, 3-1 παρ. εντός) στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ και πανηγύρισε την παρθενική της συμμετοχή σε όμιλο.

      Πρόκειται για ομάδα ημι-επαγγελματιών, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της δεν έχουν το ποδόσφαιρο ως κύρια ασχολία τους. Συγκεκριμένα στο ρόστερ της διαθέτει παίκτες που εργάζονται από αστυνομικοί και πυροσβέστες έως ηλεκτρολόγοι και τελωνειακούς. Είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία στα φετινά παιχνίδια των προκριματικών με Κλούζ και Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ η μεγαλύτερη νίκη της ήταν αυτή επί της Σέλτικ με 1-0 εντός έδρας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2016-17.

      Σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια στο Γιβραλτάρ, έχοντας κατακτήσει 25 πρωταθλήματα, ενώ έχει δώσει συνολικά 30 παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με ρεκόρ 8-7-15. Χωρίς επίσημο παιχνίδι από τις 26 Αυγούστου και την ιστορική πρόκριση επί της Ρίγα, αφού το νέο πρωτάθλημα της χώρας θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

      Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της ΜακΕλγουεϊ δήλωσε: «Δεν είμαστε το φαβορί αλλά σε κανένα ευρωπαϊκό ματς δεν έτυχε να έχουμε εμείς τον ρόλο του φαβορί. Επιμένω δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε επειδή είμαστε το αουτσάιντερ και θα τα δώσουμε όλα για το καλό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει έναν έμπειρο και πολύ πετυχημένο προπονητή που γνωρίζω ότι επέστρεψε στην ομάδα και είναι νικητής. Θα σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ αλλά από την άλλη πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Αν παρουσιαστούμε στα καλύτερα μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα».

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο βασικός μέσος Γιαχάγια. Το ρόστερ της αποτελεί τον κορμό της Εθνικής ομάδας του Γιβραλτάρ, ενώ διαθέτει και κάποιους Ισπανούς/Πορτογάλους/Γκανέζους όπως και τον Κίκε Γκόμεζ από τις Φιλιππίνες που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

      ΠΑΟΚ

      Πραγματοποίησε τη χειρότερη δυνατή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Κακή εμφάνιση, απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία και ένα τραγικό λάθος του Ζ. Ζίβκοβιτς στο 86’ επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να αποδράσουν με το τρίποντο. Κομβικές οι απουσίες των Ελ Καντουρί και Α. Ζίβκοβιτς, η μεσοεπιθετική τριπλέτα Μπίσεσβαρ-Καγκάβα-Μουργκ ήταν απογοητευτική και η ομάδα ήταν αρκετά αργή και προβλέψιμη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους Γιαννιώτες.

      «Δεν παίξαμε γρήγορα, δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε να κινούμαστε με την μπάλα, δεν είχαμε υπομονή. Σε κάθε περίπτωση δεν αξίζαμε να χάσουμε με τον τρόπο που εξελίχθηκε, δεν αξίζαμε όμως και να κερδίσουμε. Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Να ξυπνήσουμε, να αφυπνιστούμε και να δουλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση», δήλωσε ο τεχνικός του, Λουτσέσκου που αναφέρθηκε και στον κακό αγωνιστικό χώρο: «Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας, συγνώμη που θα το πω, αλλά έμοιαζε με τρίτης Εθνικής κατηγορίας δεν μας έδωσε πλεονέκτημα να παίξουμε την μπάλα όπως θα θέλαμε».

      Θα κυνηγήσει τη διάκριση στο Κόνφερενς Λιγκ, υπενθυμίζεται ότι προκρίθηκε στους ομίλους αφήνοντας εκτός τις Μποέμιαν και Ριέκα. Στο σημερινό αντιμετωπίζει την πιο βατή ομάδα του ομίλου με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. «Πρέπει να πάρουμε την νίκη με κάθε κόστος κόντρα στην Λίνκολν, προερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Έχουμε δείξει ότι δεν παίζουμε όπως μπορούμε, έχω σημειώσει ότι αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η αυτοπεποίθηση όταν δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα. εν έχουμε την απαραίτητη ισορροπία, ειδικά στον ψυχολογικό τομέα, στην παρούσα φάση χρειάζεται βελτίωση», δήλωσε ο Λουτσέσκου.

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ λόγω ενοχλήσεων τέθηκε ο μέσος Αουγκούστο (1/0), συνεχίζουν εκτός ο πολύτιμος εξτρέμ Α. Ζίβκοβιτς, ο βασικός στόπερ Ίνγκασον, ο κομβικός επιθετικός μέσος Ελ Καντουρί και ο φορ Ολιβέιρα. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο επιθετικός χαφ Καγκάβα (1/0) και ο μπακ Ροντρίγκο (-).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο ΠΑΟΚ μετά τη «σφαλιάρα» από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα θα ψάξει αντίδραση στο Γιβραλτάρ απέναντι στην ημι-επαγγελματική Λίνκολν. Σαφώς το μεγάλο φαβορί ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος αν δεν υποτιμήσει την αντίπαλο του αναμένεται να φτάσει σε άνετη επικράτηση. Δεν υπάρχει αξία πάντως στο «διπλό», ανεβαίνει κάπως αν το κυνηγήσουμε στο ημίχρονο.

      FACTS

      • Η ομάδα Λίνκολν Ρεντ Ιμπς δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 2.27 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 2.27 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      6ος Όμιλος
        2 ΠΑΟΚ 6 11 3 2 1 8:4
        4 Λίνκολν Ρεντ Ιμπς 6 0 0 0 6 2:17
      Εμφάνιση όλων
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Τελ. αγώνες
      27/4/2024
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
      Γιουρόπα Πόιντ
      21/4/2024
      Μάντσεστερ 62
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
      17/4/2024
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
      Γιουρόπα
      3 - 0
      13/4/2024
      Κόλετζ 1975
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
      0 - 6
      31/3/2024
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
      Γιουρόπα
      2 - 1
      8/3/2024
      Λάιονς Γιβραλτάρ
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
      0 - 2
      23/2/2024
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
      Μονς Κάλπε
      2 - 1
      17/2/2024
      Μάντσεστερ 62
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
      0 - 7
      10/2/2024
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
      Γιουρόπα Πόιντ
      1 - 0
      4/2/2024
      Γκλάσις Γιουνάιτεντ
      Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
      2 - 8

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο mixosfor6969, με το υψηλότερο yield +19.88% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: No Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες