7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Σερβία

Προϊστορία

10/9/2023 ΛιθουανίαΣερβία 1 - 3
24/3/2023 ΣερβίαΛιθουανία 2 - 0
14/10/2019 ΛιθουανίαΣερβία 1 - 2
10/6/2019 ΣερβίαΛιθουανία 4 - 1
20/11/2018 ΣερβίαΛιθουανία 4 - 1
7/9/2018 ΛιθουανίαΣερβία 0 - 1
14/10/2009 ΛιθουανίαΣερβία 2 - 1
11/10/2008 ΣερβίαΛιθουανία 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,731 5.1%
X
€ 31,239 8.4%
2
€ 320,393 86.5%
Over
€ 24,912 58.9%
Under
€ 17,391 41.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

154 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

5

3

Σουτ εκτός εστίας

9

39%

Κατοχή μπάλας

61%

3

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

4

17

Φάουλ

9

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Dariaus Ir Gireno Stadium
Ψάχνουν υπέρβαση οι γηπεδούχοι όμως εξαρτάται από τους πληγωμένους «όρλοβι»

Ψάχνουν υπέρβαση οι γηπεδούχοι όμως εξαρτάται από τους πληγωμένους «όρλοβι»

Η Λιθουανία υποδέχεται τη Σερβία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους με το Μαυροβούνιο», ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Ουγγαρία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, καθώς το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη με το Μαυροβούνιο. Απέδειξε ότι δεν τα παρατάει ποτέ κι απέσπασε ισοπαλία 2-2. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο οι δύο ομάδες δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή τους και δημιούργησαν δύο καλές στιγμές η καθεμιά, χωρίς πάντως να παραβιαστεί κάποια εστία. Στην επανάληψη ήταν φανερό ότι θα έψαχναν αμφότερες τη νίκη. Προηγήθηκε στο 71’ με τον Παουλάουσκας κι έμοιαζε να πλησιάζει στη νίκη. Δεν ίσχυε όμως κάτι τέτοιο κι αρχικά ισοφαρίστηκε στο 78’ από τον Κρστόβιτς, ενώ στο 89’ φάνηκε να πέφτει στο καναβάτσο μετά από κοντινή προβολή του προωθημένου Σάβιτς. Δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε, καθώς στο 94’ ο Τσέρνιχ με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Με αυτόν τον συγκλονιστικό τρόπο η Λιθουανία έμεινε «όρθια» αναδείχθηκε ισόπαλη για δεύτερη φορά σε τέσσερις αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2024, έχοντας γνωρίσει και ισάριθμες ήττες. Η «ρινκτίνε» έχει συγκεντρώσει όλους κι όλους 2 βαθμούς στον έβδομο όμιλο και συγκατοικεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίχως να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την παρθενική της πρόκριση στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

Αγωνιστικά Νέα: Την τελευταία στιγμή ο μπακ Μπενέτα (Πανεβέζις). Γνωστές οι υπόλοιπες απουσίες.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ζούμπας (Χάποελ Τελ Αβίβ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Τσερνιάουσκας (Πανεβέζις)

Αμυντικοί: Γκιρντβάιτις (Κάουνο Ζαλγκίρις), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Μπενέτα (Πανεβέζις), Τουτισκίνας (Λοτζ), Καζουκόλοβας (Ζαλγκίρις), Λεκιάτας (Σιαουλιάι) Λάσικας (Ολίμπια Λιουμπλιάνα)

Μέσοι: Βερμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Ρομανόφσκι (Σιαουλιάι), Γκινέιτις (Τορίνο), Ούπστας (Χέγκελμαν), Στεποναβίτσιους (Τουκούμς), Σεσπλάουκις (Σιαουλιάι) Τσέρνιχ (ΑΕ Λεμεσού), Γκολούμπικας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Ρεμέικις (Πανεβέζις), Σλίβκα (Λαμία)

Επιθετικοί: Παουλάουσκας (Εγνάτια), Καζλάουσκας (Ζαλγκίρις Βίλνιους)

Την περασμένη Πέμπτη κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ουγγαρία σ’ ένα ντέρμπι κορυφής. Αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών και ηττήθηκε (1-2) και μάλιστα με ανατροπή. Μπήκε δυνατά στο ματς κι ευτύχησε να προηγηθεί στο 10’ χάρη σε αυτογκόλ του Τσάλαϊ. Ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι όμως αποδείχθηκε αφελής. Αρχικά στο 34’ σε φάση διαρκείας ο Βάργκα με κοντινή προβολή ισοφάρισε 1-1. Πριν καλά-καλά καταλάβει τι είχε συμβεί είδε τους φιλοξενούμενους να φτάνουν και σε δεύτερο τέρμα. Η άμυνά της ξανά αποδείχθηκε «λίγη» και ο Όρμπαν δεν δυσκολεύτηκε στο 36’ να «γράψει» το 1-2 αμαρκάριστος από τη μικρή περιοχή. Στην επανάληψη έπαιξε «μονότερμα» τους Μαγυάρους και δημιούργησε πέντε καλές ευκαιρίες. Σε καμία δεν βρήκε δίχτυα και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Η Σερβία παρουσιάζεται ασόβαρη κι έμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Euro 2024 μακριά από τις επιτυχίες, προβληματίζοντας πολύ έντονα με τη μέτρια απόδοσή της. Η συγκομιδή των 7 βαθμών φέρνει τους «όρλοβι» στη 2η θέση της κατάταξης του έβδομου γκρουπ και παραμένουν το φαβορί για την πρόκριση, δίχως πάντως να μπορούν να αποδώσουν με βάση τις δυνατότητές τους. Το ευχάριστο για εκείνους είναι ότι ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουν, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ λόγω της καλής πορείας τους στο Nations League. Τα τρία από τα τέσσερα ματς τους ήταν Under.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού αν και είχε κληθεί ο μεσοεπιθετικός Φίλιπ Τζούρισιτς (Παναθηναϊκός). Δεν επιλέχθηκαν αν και ήταν στην προεπιλογή οι μέσοι Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ), Λούκιτς (Φούλαμ) και ο επιθετικός Ράτκοφ (Σάλτσμπουργκ).

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Μαγιόρκα), Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Τορίνο), Πέτροβιτς (Τσέλσι), Ραντούνοβιτς (Κάλιαρι)

Αμυντικοί: Γκούντελι (Σεβίλλη), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Πάβλοβιτς (Σάλτσμπουργκ), Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός), Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Εράκοβιτς (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Μπάμπιτς (Σπάρτακ Μόσχας)

Μέσοι: Τάντιτς (Φενέρμπαχτσε), Κόστιτς (Γιουβέντους), Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Σ. Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς (Αλ Χιλάλ), Τζούρισιτς (Παναθηναϊκός), Ράντονιτς (Τορίνο), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Γκρούγιτς (Πόρτο), Ράτσιτς (Σασουόλο), Ίλιτς (Τορίνο), Σάμαρντζιτς (Ουντινέζε), Σ. Μίτροβιτς (Ερυθρός Αστέρας)

Επιθετικοί: Αλ. Μίτροβιτς (Αλ Χιλάλ), Γιόβιτς (Μίλαν), Βλάχοβιτς (Γιουβέντους)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λιθουανία απέδειξε ότι στην έδρα της δεν παραδίνεται εύκολα σε καμία αντίπαλο και θα προσπαθήσει για μία υπέρβαση και κόντρα στη Σερβία, έπειτα από την ισοπαλία που απέσπασε με αντίπαλο το Μαυροβούνιο. Οι γηπεδούχοι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων όμως και οι φιλοξενούμενοι είναι μεν πολύ καλύτεροι αλλά κι απρόβλεπτοι, πάντοτε ικανοί για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Δεν υπάρχει καμία αξία σε σημείο και θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι το σκορ δεν θα ξεφύγει περισσότερο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 7ος Όμιλος
  2 Σερβία 8 14 4 2 2 15:9
  4 Λιθουανία 8 6 1 3 4 8:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: 2
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Under
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.46% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες