1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Λουξεμβούργο

4/6/2022 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 619
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 696 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λουξεμβούργο - Λιθουανία στις 25/9/2022

Προϊστορία

25/9/2022 ΛουξεμβούργοΛιθουανία 1 - 0
4/6/2022 ΛιθουανίαΛουξεμβούργο 0 - 2
7/6/2019 ΛιθουανίαΛουξεμβούργο 1 - 1
22/3/2019 ΛουξεμβούργοΛιθουανία 2 - 1
14/8/2013 ΛουξεμβούργοΛιθουανία 2 - 1
12/8/2009 ΛουξεμβούργοΛιθουανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 72,901 24.3%
X
€ 53,391 17.8%
2
€ 173,823 57.9%
Over
€ 8,585 21.3%
Under
€ 31,654 78.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

93 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

5

6

Σουτ εκτός εστίας

4

45%

Κατοχή μπάλας

55%

2

Οφσάιντ

2

4

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

10

3

Αλλαγές

4

20

Φάουλ

5

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: LFF Stadium
  • Θεατές: 3009
Δύσκολα θα διακριθούν αλλά θα γίνει «μάχη»

Δύσκολα θα διακριθούν αλλά θα γίνει «μάχη»

Η Λιθουανία υποδέχεται το Λουξεμβούργο στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Nations League. Αμφότερες συμμετέχουν στον πρώτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας.

Δεν ξεκινάει ποτέ με ιδιαίτερες ελπίδες για διάκριση στις προκριματικές φάσεις τόσο των Παγκοσμίων Κυπέλλων όσο και των Euro. Το ίδιο ίσχυσε και στην τελευταία, εκεί όπου κληρώθηκε σ’ ένα δύσκολο γκρουπ με ομάδες όπως η Ιταλία, η Ελβετία, η Βόρεια Ιρλανδία και η Βουλγαρία. Αποτέλεσε δίχως την παραμικρή αμφιβολία την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου ωστόσο παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αυτό δεν συνέβη γνωρίζοντας μόνο ήττες. Για την ακρίβεια έχασε απ’ όλους αλλά πανηγύρισε και μία νίκη γοήτρου εντός έδρας επί της Βουλγαρίας με 3-1 και διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις, δίχως να αλλάξει η ουσία της κατάστασης και η πραγματικότητα, καθώς πρόκειται για μία ομάδα χωρίς ιδιαίτερα προσόντα.

Αυτή πάντως ήταν μία τυπική παρουσία της Λιθουανίας σε προκριματική φάση. Πλέον στο Nations League βρίσκεται σ’ έναν όμιλο στον οποίο πέρα από την Τουρκία, δεν την φοβίζει καμία άλλη αντίπαλος και είναι σε θέση να παλέψει στα ίσα για να αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στην τέταρτη και τελευταία κατηγορία της διοργάνωσης. Τον περασμένο Μάρτιο η «Ρίνκτινε» έδωσε δύο φιλικούς αγώνες. Αρχικά νίκησε 2-1 εκτός έδρας το Σαν Μαρίνο και στη συνέχεια κοίταξε στα μάτια στο Δουβλίνο την Ιρλανδία, όμως «λύγισε» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάνοντας 1-0. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Βάλντας Ιβανάουσκας τόνισε: «Είναι το πρώτο επίσημο ματς μας φέτος κάτι που σημαίνει ότι είναι λογικό να υπάρχει κάποιο άγχος. Έχουμε συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες για τους αντιπάλους μας κι ελπίζουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Το Λουξεμβούργο είναι ένας ισχυρός αντίπαλος. Ατομικά είναι πολύ ικανοί. Έστω κι αν είναι μικρή χώρα, δεν πρόκειται για ποδοσφαιρικό νάνο. Θα προσπαθήσουμε πάντως να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκε ο μέσος Ντάπκους (Κάουνο Ζαλγκίρις)

Η αποστολή της Λιθουανίας:

Τερματοφύλακες: Σέτκους (Χάποελ Τελ Αβίβ), Μπάρτκους (Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Πλούκας (Χέγκελμαν)

Αμυντικοί: Μικολιούνας (Ζαλγκίρις), Βαϊτκούνας (Κάουνο Ζαλγκίρις), Γκιρτβάινις (Κάουνο Ζαλγκίρις), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Μπαραβίκας (Αράντ), Σάκτους (Νυρεμβέργη ΙΙ), Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), Μπαράουσκας (Ριτεριάι), Τουτισκίνας (Κροτόνε), Σίρβις (Πανεβέζις), Ζεμπράουσκας (Γκρόιτερ Φιρτ ΙΙ)

Μέσοι: Νοβίκοβας (Ερτζουρούμπσορ), Τσέρνιτς (Γιαγκελόνια), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Καζλάουσκας (Ζαλγκίρις), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Βερμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Σιργκέντας (Κάουνο Ζαλγκίρις), Γκολουμπίτσκας (Γκόριτσα), Μεγκελάιτις (Βιτερμπέσε), Ουζέλα (RFS), Αρμαναβίτσιους (Χέγκελμαν), Ματουλεβίτσιους (Σούντουβα), Γιανκάουσκας (Πανεβέζις), Μιλάσιους (Μπιέλσκο-Μπιάλα), Πετκεβίτσιους (Σαρλερουά), Καλινάουσκας (Γουίμπλεντον), Ντολζνίκοφ (Ριτεριάι), Γιαρουσεβίτσιους (Ζαλγκίρις)

Επιθετικοί: Λαουκζέμις (Αράντ), Κούτσις (Κάλμαρ), Κλιμαβίτσιους (Χέγκελμαν), Κρουζίκας (Χέγκελμαν)

Τα σημάδια βελτίωσης που δείχνει είναι σταθερά και πλέον θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να υποστηρίξει ότι δεν ανήκει στο γκρουπ των πιο αδύναμων εθνικών ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στην τελευταία προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο τέθηκε αντιμέτωπο με τη Σερβία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και το Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι αποδείχθηκαν εύκολη λεία και τους κέρδισε δύο φορές, όμως το σπουδαιότερο αποτέλεσμα ήταν το μεγάλο «διπλό» μέσα στο Δουβλίνο επί της Ιρλανδίας. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν εκείνη που γιορτάστηκε ιδιαίτερα και όχι άδικα, μια και δεν έχει συνηθίσει στις επιτυχίες και ειδικά μακριά από τη βάση του. Με συγκομιδή εννιά βαθμών τερμάτισε στην προτελευταία θέση υστερώντας στην ισοβαθμία με τους Ιρλανδούς, χωρίς πάντως να μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση αποτυχημένη η πορεία του.

Το Λουξεμβούργο σε αυτό το Nations League πέρα από τη Λιθουανία θα κληθεί να αντιμετωπίσει επίσης την Τουρκία και τα Νησιά Φερόε. Δεν θα διεκδικήσει την πρωτιά που θα καταλήξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στους Τούρκους, ωστόσο είναι σε θέση να αποφύγει την ουρά και τον υποβιβασμό στην τελευταία κατηγορία του τουρνουά. Τον περασμένο Μάρτιο τα «κόκκινα λιοντάρια» έδωσαν δύο φιλικούς αγώνες. Έχασαν στην έδρα τους από τη Βόρεια Ιρλανδία με 3-1 πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Βελτιώθηκαν και κοίταξαν στα μάτια τους Βόσνιους στη Ζένιτσα λίγες ημέρες μετά, όμως «λύγισαν» 1-0 από γκολ του Τζέκο λίγο πριν το τέλος. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over.

«Δεν φτιάχνω εγώ το πρόγραμμα και πρέπει να διαχειριστούμε τα τέσσερα παιχνίδια σε λίγες ημέρες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε καλή προετοιμασία και να είμαστε στο 100%. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι τόσο για τον αγώνα με τη Λιθουανία όσο και για το επόμενο παιχνίδι την Τρίτη. Η Λιθουανία έχει ποιότητα και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 50-50. Η περίοδος αυτοσχεδιασμού τελείωσε και είναι η ώρα για να παίξουμε για το αποτέλεσμα» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Λουκ Χολτζ.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις δεν υπάρχουν τα ονόματα του αμυντικού Σελίμοβιτς (ΟΦΗ), του επίσης μπακ Βέιγκα (Βιλαφρανκουένσε) και του μέσου Πίμεντελ (Φόλα Ες). Αμφίβολος ο μέσος Ολιβιέ Τιλ (Εγιουσπόρ).

Η αποστολή του Λουξεμβούργου:

Τερματοφύλακες: Μορίς (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ), Σχον (Βιλτζ 71), Φοξ (Ζενές Ες)

Αμυντικοί: Γιανς (Σπάρτα Ρότερνταμ), Γκέρσον (Κόνγκσβινγκερ), Τσανότ (Νιου Γιορκ Σίτι FC), Κάρλσον (Άουε), Μαχμούτοβιτς (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Να Γκράτσα (Αούστρια Βιέννης), Πίντο (Σπάρτα Ρότερνταμ), Ικένε (Ντουντελάνζ), Λοχέι (Μετς)

Μέσοι: Μάρτινς (Γιουνγκ Μπόις), Σινάνι (Χάντερσφιλντ), Ο. Τιλ (Εγιουπσπόρ), Β. Τιλ (Έρεμπρο), Μπαρέιρο (Μάιντζ), Μπονέρτ (Πρόγκρες Νιέντερκορν), Σ. Τιλ (Σερίφ Τιρασπόλ), Όλεσεν (Κολωνία)

Επιθετικοί: Ντεβίλ (Σαντχάουζεν), Ροντρίγκες (Εγιουπσπόρ), Μουράτοβιτς (Ντουντελάνζ), Σάντσερς (Γκλάντμπαχ), Ομοσάνια (Φόλα Ες), Κούρτσι (Μάιντζ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Από την ίδια αφετηρία ξεκινούν η Λιθουανία και το Λουξεμβούργο στο νέο Nations League. Αμφότερες γνωρίζουν ότι θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη να τερματίσουν ψηλότερα από την Τουρκία η οποία εκτός απροόπτου θα πάρει την πρωτιά στο γκρουπ και την άνοδο. Οπότε οι δυο τους μαζί με τα Νησιά Φερόε έχουν θέσει ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Εξαιρετικά αμφίρροπο ματς για να μπλέξει κάποιος με σημείο. Είναι προτιμότερο να στραφούμε στο αμφίσκορο που προσφέρεται σε προκλητική απόδοση κι αξίζει το ρίσκο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Λουξεμβούργο 6 11 3 2 1 9:7
  4 Λιθουανία 6 1 0 1 5 2:14
Εμφάνιση όλων
Λουξεμβούργο - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Λουξεμβούργο
Καζακστάν
2 - 1
21/3/2024
Γεωργία
Λουξεμβούργο
2 - 0
19/11/2023
Λιχτενστάιν
Λουξεμβούργο
0 - 1
16/11/2023
Λουξεμβούργο
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
4 - 1
16/10/2023
Λουξεμβούργο
Σλοβακία
0 - 1
13/10/2023
Ισλανδία
Λουξεμβούργο
1 - 1
11/9/2023
Πορτογαλία
Λουξεμβούργο
9 - 0
8/9/2023
Λουξεμβούργο
Ισλανδία
3 - 1
20/6/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Λουξεμβούργο
0 - 2
17/6/2023
Λουξεμβούργο
Λιχτενστάιν
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.44% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες